مواد لازم :
بستگی به قالبتون داره. من مواد کلی رو میگم شما میتونید کم و زیادش کنید.
کلم سفید : یک عدد متوسط
کلم قرمز : یک عدد کوچک
هویج : سه عدد بزرگ
سس مایونز کوچک ۱ شیشه ترجیحا دلپذیر یا مهرام
آبلیمو ۶ قاشق غذاخوری یا سه عدد لیموی کوچک
ماست چکیده ۲ قاشق غذا خوری ترجیحا چوپان یا سون
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان مورد نیاز
توی سه تا ظرف جدا کلم سفید و قرمز و هویج رو خورد میکنیم.من کلم هارو با رنده درشت و هویج رو با رنده ریز خورد کردم. از غذا سازم میتونید استفاده کنید.
سس رو که شامل سس مایونز و ماست و آبلیمو و نمک و فلفل هست آماده و به سه تا ظرف اضافه میکنیم.
کف قالبمونو کمی خیس میکنیم و یک پلاستیک فریزر روی اون می اندازیم.و مواد لایه ایی رو که میخواییم رو قرار بگیره رو میریزیم.
من اول کلم قرمز رو ریختم. کمی با پشت قاشق فشارش میدیم و لایه ی بعدی رو که من کلم سفید انتخاب کردم میریزیم. و باز با قاشق کمی فشار میدیم.
و در نهایت لایه ی آخر که هویج هستش رو ریختم و سطحش رو فشرده کردم.حالا به مدت ۱ ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. و با توجه به پلاستیکی که گذاشتین خیلی راحت برمیگرده توی ظرف سرو. وقتی برگردوندید میتونید برای براق شدن روش کمی روغن زیتون بدون بو بریزید. (خیلی کم)
نکته ها :
– میتونید برای تزیین از کشمش و یا نخود سبز استفاده کنید.
– میتونید یک لایه هم از خیار شور درست کنید. من خودم طعمش رو نمیپسندم اما معمولا افراد دوست دارن.
– سعی کنید قالب خوشگل انتخاب کنید.
-معمولا کمی از سس بعد از برگردوندن قالب ازش میریزه تو سطح قالب که هیچ اشکالی نداره.