خانه
202K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سالاد_سرخپوستی 

    ابتدا یک پیمانه لوبیا سفید را بشویید بگذارید بپزد. بعد به سراغ آماده سازی بقیه‌ موادتان بروید. یک کرفس با برگ های جوانش را خوب بشویید بگذارید آب آن برود. بعد حسابی آن را ریز کنید.

    اندازه‌ نصف لیوان شوید پاک شده، شسته شده و ریز شده هم روی کرفس بریزید. بعد دو تا حبه سیر را له کنید به کرفس و شوید اضاف کنید. چند تا بوته‌ پیازچه را بشویید، خشک کنید و آن را ریز خرد کنید. آن را هم به مواد سالادتان اضافه کنید.

    مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و نصف استکان روغن سالاد و نصف استکان سرکه هم بریزید. بعد این ها را با هم خوب مخلوط کنید.

    حالا لوبیای پخته شده را داخل آبکش بریزید که هم آب آن گرفته شود و هم خنک شوند. آخرین مرحله اضافه کردن لوبیا به این سالاد است؛ اما باید یک ساعتی قبل از سرو آن را بگذارید داخل یخچال تا حسابی مزه‌ها به خورد هم بروند.

     

    سپس در یک ظرف بریزید و آن را سرو کنید، امیدواریم از طعم این سالاد لذت ببرید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان