خانه
1.76M

من و آشپزی

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۲/۳/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    باران جون شما کیک و خواسته بودی
    من از کیک اسفنجی استفاده میکنم برای خامه کشی
    خامه هم آماده از قنادی میگیرم ولی یه بار با پودر خامه خودم درست کردم هم خیلی خوب شد
    کیک اسفنجی من 4 تخم مرغیه که برای این اندازه کیک موادشو دو برابر کردم
    بعد از پخت از وسط بریدم و دولایه کیک دراوردم که وسطشو خامه و موز و گردو گذاشتم
    اگه توضیح بیشتر خواستی بگو عزیزم
    رنگ کیک هم که فکر کنم مشخصه زعفرون و کاکائو هست] برای دورگیری هم شکلاب اب شده به روش بن ماری تو قیف ریختم و دور گیری کردم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان