خانه
1.76M

من و آشپزی

  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۵/۶/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    براوني همون كيك خيس هستش كه بخاطر رنگ قهوه اي تيره كه داره اسمش رو گذاشتن براوني

    ولي اگر بخواين تاريخچه اون رو بدونيد آقا بهزاد بر ميگرده به اواخر قرن 19

    نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانم‌های شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.اگر براوني بدون شكلات و با شكر قهوه اي درست شه اسمش ميشه بلاندي.

    زیباکده

    آهاان مرسی 18

    پس اصل این خیس بودنش هست که بهش میگم براونی؟ خیس بودنش از همین شکلات مایعی هست که آخر سر میریزن روش یا دلیل دیگه ای هم داره؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان