خانه
1.76M

من و آشپزی

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۵/۶/۱۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 
    زیباکده
    mona mona : 

    براوني همون كيك خيس هستش كه بخاطر رنگ قهوه اي تيره كه داره اسمش رو گذاشتن براوني

    ولي اگر بخواين تاريخچه اون رو بدونيد آقا بهزاد بر ميگرده به اواخر قرن 19

    نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانم‌های شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد.اگر براوني بدون شكلات و با شكر قهوه اي درست شه اسمش ميشه بلاندي.

    زیباکده

    آهاان مرسی 18

    پس اصل این خیس بودنش هست که بهش میگم براونی؟ خیس بودنش از همین شکلات مایعی هست که آخر سر میریزن روش یا دلیل دیگه ای هم داره؟

    زیباکده

    خير يه  کيک شکلاتي هستش  که بافتي متراکم تر و سنگين تر از کيک داشته، کمي خيس به نظر مي رسد در واقع يه كيك غليظ شكلاتي هستش بكينگ پودرش كمتره براي پف كمتر و كره كمتر و آرد بيشتر يه جور بافتش خمير و سنگين ميشه ميزان پودر كاكائو هم به نسبت زياده 

    گمان كنم خيسيش و رطوبت كيك ازين بابت باشه

    والا ديگه در همين حد اطلاعات دارم آقا بهزاد ديگه سوالاي سخت سخت نپرسيد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان