خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    😂😂😂😂😂😂
    اره واقعا طعمش عالی بود آقا بهزاد جاتون خالی، من توی رستوران خورده بودم اما اولین بار بود که درست میکردم.
    اول جوجه رو با نمک و آبلیمو و فلفل مزه دار میکنیم. بعد داخل یه قابلمه که پر از روغن هست میندازیم، با شعله کم، جوجه بعد از کمی آب میندازه، و حسابی مغز پخت میشه بعد شعله رو زیاد میکنیم تا جوجه حسابی سرخ بشه.
    سسش هم رب انار رو با آب انار رقیق کردم کمی از اون روغن جوجه هم بهش اضافه کردم. با کته عالی شد.

    ولی باورتون نمیشه خیلی عذاب وجدان گرفته بودم از بس که پر کالری بود 😔

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۱۴/۹/۱۳۹۵   ۱۲:۴۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان