۱۷:۳۲ ۱۳۹۵/۹/۲۸
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
آب دو پیمانه
نشاسته نصف پیمانه
آب داغ 1 پیمانه
پودر ژله دلخواه که من ژله هلو استفاده کردم
گلاب 2 قاشق
کره نصف قاشق
شکر 1 پیمانه
پودر نارگیل مقداری
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم و پودر ژله رو با آب داغ آماده کردم و گذاشتم یکم سرد بشه بعد به نشاسته اضافه کردم و روی اجاق تا وقتی به هم زدم تا نشاسته شفاف شه سپس شکر و گلاب و کره رو اضافه کردم و تا زمانی که سفت شد و مواد از قاشق به سختی ریخت هم زدم سپس تو ظرفی که زیرش پوپر نارگیل پاشیدم نصف مواد رو ریختم و وسطش گردو و پسته ریختم و دوباره با مواد روشو پوشوندم و گذاشتم نیم ساعت تو یخچال تا خنک شد بعد برش دادم و تو نشاسته ذرت غلطوندم و روشم پودر نارگیل و خلال پسته ریختم