خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    آب دو پیمانه
    نشاسته نصف پیمانه
    آب داغ 1 پیمانه
    پودر ژله دلخواه که من ژله هلو استفاده کردم
    گلاب 2 قاشق
    کره نصف قاشق
    شکر 1 پیمانه
    پودر نارگیل مقداری
    نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم و پودر ژله رو با آب داغ آماده کردم و گذاشتم یکم سرد بشه بعد به نشاسته اضافه کردم و روی اجاق تا وقتی به هم زدم تا نشاسته شفاف شه سپس شکر و گلاب و کره رو اضافه کردم و تا زمانی که سفت شد و مواد از قاشق به سختی ریخت هم زدم سپس تو ظرفی که زیرش پوپر نارگیل پاشیدم نصف مواد رو ریختم و وسطش گردو و پسته ریختم و دوباره با مواد روشو پوشوندم و گذاشتم نیم ساعت تو یخچال تا خنک شد بعد برش دادم و تو نشاسته ذرت غلطوندم و روشم پودر نارگیل و خلال پسته ریختم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان