هلو چیست؟
هلو Peach با نام علمی: Prunus Persica یا آلوی ایرانی یکی از خوشمزه ترین،معطرترین و آبدارترین میوه های تابستانی است که دارای پوستی مخملین ،گوشتی زرد یا نسبتا سفید ، هسته ای سخت و طعمی نسبتا ترش و شیرین می باشد .بر اساس چسبیدن گوشت به هسته این میوه به دو نوع هسته جدا و هسته چسب تقسیم می شود .طبع هلو سرد و ترمی باشد.از مهم ترين ارقام هلو هلوى مشهدي، هلوى حاجى کاظمى و هلوى انجيرى را می توان نام برد.
ارزش تغذیه ای هلو
مهم ترین ویتامین های هلو و املاح معدنی موجود در آن را می توانید در جدول ارزش تغذیه ای زیر مشاهده نمایید:
جدول ارزش غذایی و خواص هلو |
مواد و محتویات |
مقدار در 100 گرم |
انرژی |
39 کیلو کالری |
چربی |
0/25 گرم |
پروتئین |
5/36 گرم |
کربوهیدرات |
9/54 گرم |
قند |
8/4 گرم |
فیبر |
1/5 گرم |
سدیم |
0 میلی گرم |
پتاسیم |
190 میلی گرم |
کلسیم |
6 میلی گرم |
فسفر |
20 میلی گرم |
آهن |
0/25 میلی گرم |
منیزیم |
9 میلی گرم |
منگنز |
0/06 میلی گرم |
نیاسین |
0/806 میلی گم |
ویتامین آ |
326 واحد |
ویتامین کا |
2/6 میکرو گرم |
خواص درمانی هلو
بر اساس آمارهای منتشر شده این میوه به علت داشتن طعم و مزه عالی از پر طرفدارترین میوه ها در کل جهان شناخته شده است .
این میوه درختی زیبا در عین قشنگی و لطافت دارای خواص درمانی بیشمار و موارد استفاده زیادی میباشد که برای اطلاع از این خواص ادامه این مقاله را در لینک زیر دنبال کنید.