۲۳:۵۸ ۱۳۹۲/۴/۹
عمل آوردن ورق ژلاتین:
ورق ژلاتین را نیز به این صورت عمل می آورند که آنها باید بطور کامل در آب سرد خیس بخورند و اگر دمای این آب کمتر از سرد باشد به مرحله ی شکفتن (وارفتن) و حل شدن در آب میرسند که مطلوب ما نیست، پسورق ها را در ظرف مناسبی که اندازه ی آنها باشد گذارده و روی آنها به اندازه ی کافی آب سرد میریزیم بطوری که مطمئن باشیم که کامل روی ورق ها را میپوشاند؛ وقتی که ورق های ژلاتین شروع به باز شدن کرد و چروک های روی آن! صاف شد – که بطور نرمال 5 6 دقیقه طول میکشد – آنها را از آب در آورده بین انگشتتان بفشارید تا آب اضافی آنها گرفته شود بعد میتوانید آنها را به آب (مایع) گرمی که در دستورتان دارید اضافه کنید که البته دمای این مایع باید از 35 درجه سانتی گراد بیشتر باشد.
نکته2-1: اگر چند ورق را با هم خیس می کنید مراقب باشید که در همدیگر لول نخورند که بعضی جاهای آنها ضخیم شده و بخوبی خیس نخورد.
نکته2-2: ژلاتین را به مدت طولانی خیس ندهید (در آب سرد رها نکنید) که متلاشی شوند و دیگر نتوانید به مقدار صحیحی که در دستور آمده و از آن نیاز دارید، دست پیدا کنید.
نکته2-3: زمان تقریبی گفته شده در متن به تعداد و مقدار ورقهایتان بستگی دارد،اگر زیاد باشند بیشتر طول میکشد.