خانه
156K

پان اسپانیا

  • ۰۰:۴۸   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اول دستور اصلیش رو براتون میذارم و بعد دستور دستکاری شده خودمو رو توضیح میدم

    دسر پان اسپانیا

    مواد لازم :

    گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
    آرد ۲/۱ پیمانه
    تخم مرغ ۲ عدد
    شکر ۱ لیوان
    شیر ۱ لیتر
    نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
    وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
    کره ۵۰ گرم
    بیسکویت ۱ الی ۲ بسته
    کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
    خامه ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه :

    تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
    شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
    آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
    مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
    این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
    در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
    خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
    این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
    ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان