خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست


    آش جو ساوه ای
    این آش یکی از محبوبترین آش‌های ساوجی هاست

    مواد لازم:

    لوبیا قرمز / 1 پیمانه
    عدس / 1 پیمانه
    جو / 1.5 تا 2 پیمانه
    پیازداغ / فراوون
    نمک و فلفل / بمقدار لازم

    رنگ زیبا و قرمز این آش بخاطر لوبیای اون هست و اگه مایلید که بیشتر به قرمزی بزنه ، جو اون را 1.5 پیمانه بریزید و اگر رنگش مهم نیست همون 2 پیمانه بریزید.

    البته بعضیا لوبیا چیتی هم میریزن. 

    عدس و جو و لوبیا رو بمدت 24 ساعت خیس کنید سپس هرسه اونها رو داخل قابلمه بریزید تا خوب بپزند...پس از اینکه پخته شدن و حسابی جا افتادند ( تقریبا باید سفت شده باشه) اونهارو بخوبی بکوبید ( سوسولا میتونن از گوشتکوب برقی استفاده کنن  ) میزان له شدن حبوبات به سلیقه خودتون بستگی داره.

    نمک را هم به اون اضافه کنید و پیاز داغ هم به مواد اضافه کنید. 
    حالا میتونید روی اون را با پیاز داغ فراوون تزیین کنید و ببرید سر سفره و یه سری گشنه را از مرگ نجات بدید 
    ( رنگ و روی پیاز سرخ کرده هم بستگی به سلیقه شما داره ولی میتونید برای خوش رنگ شدنش از زردچوبه یا زعفران و....استفاده کنید)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان