خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    آش آلو




    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

    برنج 200 گرم

    لپه 100 گرم

    سبزي* 500 گرم

    گوشت چرخ ‏كرده 200 گرم

    پياز رنده شد 1 عدد

    آلو زرد يا آلو سياه 200 گرم

    نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم

    نعنا داغ، سير داغ براي تزيين

    پياز داغ 2 قاشق‏غذاخوري

    سركه يك دوم پيمانه

    شكر 4 قاشق غذاخوري



    * (تره، جعفري، گشنيز، مرزه، ترخون)

    طرز تهيه:

    برنج را با 1 ليتر آب و كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا به صورت كته در آيد. سپس آن ‏را با گوشت ‏كوب‏ برقي له كنيد تا صاف شود.

    پياز داغ را با زردچوبه و كمي روغن تفت دهيد و لپه را اضافه نموده، نيم ليتر آب به آن اضافه كنيد تا لپه پخته شود.

    سپس برنج را نيز اضافه كنيد و سبزي را كه از قبل شسته و خرد كرده‏ ايد در اين زمان بيافزاييد.

    پس از چند جوش، آلو را كه حدود نيم ساعت با كمي آب خيس كرده ‏ايد، شسته و به آش بيافزاييد. اگر لازم بود كمي آب ‏جوش اضافه نماييد.

    200 گرم گوشت را با يك پياز رنده شده تركيب كنيد و سرگنجشكي آماده كرده و داخل آش بريزيد.

    پس از آن كه تمام مواد، پخته شد، شكر را با سركه مخلوط نموده و به آش اضافه نماييد.

    آش كه جا افتاد، آن را در ظرف كشيده و روي آن را با پياز داغ و نعنا داغ و سير داغ تزيين نماييد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان