خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست
    آش كرفس و گردو


    مواد لازم :
    كره 50 گرم
    آرد سفيد گندم نصف پيمانه
    شير يك پنجم پيمانه
    پنير گودا 200 گرم
    ماست ترش نصف پيمانه
    مغز گردو 6 عدد
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    پياز 2 عدد
    ساقه كرفس 4 عدد
    موسير 4 عدد

    طرز تهيه :
    ابتدا پياز، كرفس و موسير را خرد مي كنيم.

    سپس كره را داغ كرده و پياز و كرفس و موسير و گردوي خرد شده را كمي در آن تفت مي دهيم تا نرم شوند.

    سپس آرد سفيد و شير سرد را با هم مخلوط مي كنيم و به مواد بالا اضافه مي كنيم.

    به مقدار لازم آب به مواد اضافه مي كنيم و ظرف را روي حرارت قرار مي دهيم و صبر مي كنيم جوش بيايد. حرارت را كم مي كنيم و اجازه مي دهيم سبزيجات خوب بپزند.

    نمك و فلفل را اضافه مي كنيم و وقتي آش جا افتاد، پنير گودا را خرد كرده و همراه با ماست ترش به آن اضافه مي كنيم.

    بعد از مدتي غذا آماده ي سرو است. براي تزيين مي توانيد از گردو و برگ هاي كرفس استفاده كنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان