خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    سوپ سبزیجات (بدون گوشت)

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    زردچوبه، نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

    شکر یک قاشق غذاخوری

    جو پرک یک پیمانه

    آب 12 تا 15 لیوان

    کرفس ریز خرد شده دو پیمانه

    عدس قرمز سه چهارم پیمانه

    سیب زمینی متوسط رنده شده یک عدد

    گوجه فرنگی متوسط رنده شده یک عدد

    پیاز متوسط خلالی خرد شده یک عدد

    روغن مایع یا روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری

    تره و جعفری ساطوری شده پنج قاشق غذاخوری

    آبلیمو چهار قاشق غذاخوری

    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

    🍜 طرزتهیه :

    آب را داخل قابلمه مورد نظر میریزیم تا به جوش آید. پس از اضافه کردن یک پیمانه زردچوبه به آب در حال جوش، کرفس، جو پرک، عدس قرمز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، پیاز و سپس روغن را میریزیم. در فواصل بیست دقیقه ای، مرتباً سوپ را به هم میزنیم تا ته نگیرد. پس از دو ساعت، رب گوجه فرنگی و سبزیجات ساطوری شده، و پس از نیم ساعت دیگر هم آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. پس از بیست دقیقه سوپ حاضر است. 

    * نکته: در صورت تمایل میتوانید از گوشت یا مرغ ریز شده هم در سوپ استفاده کنید. اما بدون گوشت هم این سوپ کامل و مغذی است. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان