خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    #سوپ_بلغور

    دستپخت شهین 

    مواد لازم

    بلغور گندم          یک ونیم پیمانه

    سینه یا ران مرغ.   یک عدد

    اب مرغ.           سه لیوان

    پیاز       دوعدد

    نعناع      به مقدار لازم

    ماست.        یک ونیم پیمانه

    سیر.     دو حبه

    نمک،فلفل،زردچوبه،به میزارن لازم

    طرز تهیه

    ابتدا بلغور را چند بار شسته وبا دو لیوان اب بگذارید بپزد،در ظرف جداگانه مرغ را بهمراه یک پیاز ودو حبه سیر له شده میگذاریم تا بپزد،وقتی مرغ پخت استخوان ان را جدا وریز ریز میکنیم بلغور هم پخته ،اب مرغ را با ابکش جدا ومواد داخل ابکش که پیاز وسیر بود روی مرغ ریش شده میریزم وبه همراه بلغور پخته داخل غذا ساز یا میکسر یکدست میکنیم درون قابلمه ای میریزیم واب مرغ را اضافه میکنیم وقتی جوش امد تند تند هم بزنید تا ته نگیرد غلیظ که شد نمک،فلفل،زرد چوبه را مخلوط میکنیم،شعله را خاموش میکنیم،ماست را با یک لیوان اب رقیق وصاف کرده وبه سوپ می افزاییم،دو دقیقه هم میزنیم تا ماست بریده نشود ،سوپ اماده است،هنگام سرو با یک پیاز مانده که سرخ کرده ایم ونعناع داغ تزیین میکنیم نوش جان🌺

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان