خانه
55.6K

طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۳/۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    واسه صرفه جویی خیلی خوبه چون این بیسکویت گرونه و به صرفه نیست خریدنش

    روش اول:
    این دستور در واقع‌‌ همان دستور شیرینی لطیفه است؛ فقط برخلاف آن باید اجازه دهید بیسکوئیت لیدی فینگر خشک شود.

    مواد لازم برای ۲۰ عدد بیسکوئیت
    تخم مرغ: ۳ عدد
    شکر: ۷۰ گرم
    وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
    آرد: ۷۰ گرم
    نشاسته ذرت: ۲۵ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
    بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
    شکر برای روی بیسکوئیت: به مقدار دلخواه
    اسانس پرتقال یا اسانس مورد نظر: ۳ تا ۴ قطره (به دلخواه)

    طرز تهیه:
    مرحله ۱ - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده‌ها را با نصف از شکر و نصف از وانیل با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.

    مرحله ۲ - زرده‌ها را با مابقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در صورت تمایل اسانس را در این مرحله افزوده و ۱ تا ۲ دور هم بزنید.

    مرحله ۳ - آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کرده‌اید به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید در صورتیکه مایه سفت بود کمی از سفیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

    مرحله ۴ - سفیده را افزوده و به صورت دورانی با لیسک ۵ تا ۶ دور هم زده تا مواد مخلوط شوند، اگر مواد را خیلی بزنید مایه شل می‌شود.

    مرحله ۵ - کف قالب مستطیل یا سینی رولت را با کاغذ پوستی بپوشانید، مایه را در قیف ریخته و با سری بزرگ یا شکوفه بزرگ روی کاغذ باندازه ۱۰ سانت بریزید.

    مرحله ۶ - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید، بعد از پخت وقتی بیسکوئیت‌ها کمی از داغی افتادند روی آن‌ها مقداری شکر ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و خشک شوند، سپس در نایلون تمیز نگهداری کنید.

    نکات:
    *بعد از پخت و سرد شدن بیسکوئیت باید اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و سپس بسته بندی کرده و برای دسر‌ها (تیرامیسو، شارلوت، ترایفل...) مورد استفاده قرار دهید.
    *برای تهیه لیدی فینگر شکلاتی ۲ قاشق از آرد را کم کرده و ۲ قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.

    طرز تهیه لیدی فینگر(بیسکویت مخصوص تیرامیسو)

    روش دوم

    مواد لازم:
    تخم مرغ: ۴ عدد
    شکر: ۱۰۰ گرم
    آرد: ۱۰۰ گرم
    وانیل: نصف قاشق چای خوری
    بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    ۱) ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سپس سفیده‌ها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم می‌ریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آن‌ها می‌کنیم.

    ۲) وقتی که سفیده‌ها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه می‌کنیم و آن قدر هم می‌زنیم تا فومی شکل شود. همین طور که به هم زدن ادامه می‌دهیم زرده‌ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط می‌کنیم.

    ۳) پس از اینکه زرده‌ها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کرده‌ایم، در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغ‌ها می‌دهیم.

    ۴) مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و به شکل لوله‌ای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. ابعاد لیدی فینگر‌ها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.

    ۵) سینی را به مدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و وقتی بیسکویت‌ها کمی طلایی رنگ شدند آن‌ها را از فر خارج می‌کنیم.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۰/۱/۱۳۹۳   ۱۱:۳۹
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان