خانه
543K

شام امشب زیباکده

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    آلبالو پلو یک غذای شیرازی است



    مواد لازم آلبالو پلو

    • 4 پیمانه برنج

    • یك کیلوگرم آلبالو

    • یك کیلوگرم شکر

    • یك عدد سینه مرغ

    • چند عدد چوب دارچین

    • 2 عدد برگ بو

    • 3 قاشق سوپ‌خوری زعفران دم‌کرده

    • یك پیمانه کره

    • یك پیمانه روغن

    • به میزان لازم نمک

    • خلال پسته و بادام



    طرز تهیه آلبالو پلو

    1. برنج را با آب بشویید و با نمک برای چند ساعت خیس کنید.



    2. هسته های آلبالو را جدا کنید، آلبالو ها را در ظرفی لعابی یا شیشه‌ای بریزید، روی آنها شکر بپاشید و به مدت 2 ساعت بگذارید بماند. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از جوش آمدن به مدت 6 ساعت یا یک شب تا صبح بگذارید بماند.



    3. پس از این زمان، آلبالوها را 10 دقیقه بجوشانید. سپس از صافی عبور دهید و شربت آن را جدا کنید. شربت را روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام بیاید.



    4. مرغ را نیز با مقداری آب و به همراه نمک، دارچین و برگ بو بپزید. در اواخر پخت مقداری از زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید.



    5. برنج را آبکش کنید. پس از آبکش کردن برنج، روغن را کف قابلمه بریزید، برای ته‌دیگ نان بگذارید و مقداری برنج در آن بریزید و بعد روی برنج آلبالو بریزید. همین مراحل را تا انتها تکرار کنید به طوری که لایه آخر برنج سفید باشد. روغن بریزید و دم‌کنی بگذارید تا برنج دم بکشد.



    6. آلبالوپلو را با مرغ پخته و سرخ کرده و خلال پسته و بادام تزیین و سرو کنید.

    البته من نصف این مقدار شکر میریزم چون غذای شیرین دوس ندارم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان