خانه
4.22K

در خانه کالباس درست کنید

  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۳/۸/۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3877 |2332 پست



    • وعده غذایی: شام

    • زمان پخت : 150 دقیقه

    • نوع غذا: پیتزا و ساندویچ

    • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه


    در خانه کالباس درست کنید


    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر




    • مرغ درشت : یک عدد

    • مغز نان ساندویچی خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

    • سیر : 3 الی 4 حبه درشت

    • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم

    • سایر ادویه‌جات : در صورت تمایل و به مقدار دلخواه

    • باقلا یا مغز پسته : یک قاشق غذاخوری

    • هویج : 1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)


    طرز تهیه:



    1. پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.



    2. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.



    3. یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد .



    4. این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.



    5. به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.



    6. سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می‌گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود .



    7. یک سر کالباس را با سیم‌های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد .



    8. سر دیگر را هم با همان سیم‌ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .



    9. در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).



    10. بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی‌خورد.

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۳   ۱۵:۲۹
  • leftPublish
  • ۲۰:۲۷   ۱۳۹۳/۸/۴
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
    ميسي از مطلب خوبت.
  • ۲۳:۳۱   ۱۳۹۳/۸/۴
    avatar
    عاطفه جووون
    کاربر جديد|9 |8 پست
    زیباکده
    ziba : 







    • وعده غذایی: شام


    • زمان پخت : 150 دقیقه


    • نوع غذا: پیتزا و ساندویچ


    • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه




    در خانه کالباس درست کنید




    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر









    • مرغ درشت : یک عدد


    • مغز نان ساندویچی خرد شده : 3 قاشق غذاخوری


    • سیر : 3 الی 4 حبه درشت


    • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم


    • سایر ادویه‌جات : در صورت تمایل و به مقدار دلخواه


    • باقلا یا مغز پسته : یک قاشق غذاخوری


    • هویج : 1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)




    طرز تهیه:







    1. پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.







    2. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.







    3. یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد .







    4. این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.







    5. به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.







    6. سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می‌گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود .







    7. یک سر کالباس را با سیم‌های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد .







    8. سر دیگر را هم با همان سیم‌ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .







    9. در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).







    10. بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی‌خورد.


    زیباکده
    مرسی گلم 
    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۳   ۱۵:۲۹
  • ۲۳:۴۶   ۱۳۹۳/۸/۵
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
    ممنون.
  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۳/۸/۶
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    خوب بود کاش طرز کارشو هم تصویر داشت بهتر بود.به هر حال ممنون
  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۸/۶
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    من درست كردم قبلا خيلي هم خوشمزه شد.
    تجربه مو به شما هم بگم!!!

    سلفون نازكه و وقتي ميخواييد فشارش بديد حتي اگر سه لايه هم باشه بازم ميخواد سوراخ بشه و نميتونيد بخوبي فشارش بديد. اگرم كم فشار بديد كالباستون پر از سوارخ و هوا ميشه. پلاستيك كالباس آماده ها رو ديديد؟ خيلي محكم هستن.
    من نميدونم از كجا بايد يه پلاستيك محكم تهيه كنم اما تا پلاستيك خوبي گيرم نياد ديگه كالباس درست نميكنم!!

    دوم اينكه حتما تو ادويه هاتون آويشن رو بزنيد. سيرش هم بيشتر باشه خيلي بهتر ميشه.
    من براي دفعه ي بعد قارچ رو هم بهش اضافه ميكنم اما نميدونم چه اتفاقي مي افته. از نظر آب انداختنه قارچ ميگم.
    خلاصه كه خيلي خوشمزه و لذيذ ميشه و وقتي كالباس خانگي ميخوريد باورتون نميشه كه اينهمه خوشمزه شده باشه. و سالم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان