خانه
8.04K

روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب

  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    کاربر فعال|871 |344 پست
    با سلام به همه ی دوستان .

    این تاپیک که مطلبشو از سایت خوب (( لذت آشپزی با هانی شف )) گرفتم رو با این موضوع قرار می دم ، چون مطمئن ام به درد کسایی که دوست دارن پخت کیک رو با قالب های طرح دار تجربه کنن اما از ترس اینکه کیک خوب برنگرده ، از جلوشم رد نمی شن مثل خودم ، بخوره  . ان شاءالله که واسه همه مفید باشه .


    توی کیک پزی این یه اصله که اول قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنیم ..بعد آردپاشی کنیم و اضافه هاش رو بتکونیم...این روغن هم درواقع چیزی جز این نیست ولی خب کثیف کاری چرب و آردپاشی رو نداره و یه بار که درست کنی توی یخچال داری


    مواد لازم:


    کره یا روغن جامد : 50 گرم


    روغن مایع : 50 گرم


    آرد : 50 گرم


    طرز تهیه:


    من از کره استفاده کردم. برای کیک های کاکائویی، مخلوط آرد و پودر کاکائو استفاده می کنیم....همون مقدار آردی که کم کنیم..به همون مقدار پودر کاکائو اضافه می کنیم. کره ...روغن و آرد رو توی ظرفی می ریزیم


    اول با دور کند همزن می زنیم تا فقط مخلوط بشن مواد


    بعد با دور تند می زنیم تا رنگش روشن بشه و حجمش دو برابر


    غلظتش باید مثل ماست خامه ای باشه..نه کمتر نه بیشتر....کارمون تمومه...همین الان قابل استفاده ست..مابقیش هم توی ظرف دردار و توی یخچال نگه می داریم


    برای استفاده، قالب رو با برس چرب می کنیم از همین روغن دست ساز


    به راحتی کیک از قالب جدا میشه .. البته مثل همیشه باید اجازه بدین خنک بشه


    برای هرنوع کیک و کاپ کیک و مافین و ته دیگ و مصارف غذایی هم قابل استفاده ست اما دسر نه! حالا برین هی تند تند قالب خوشگل بخرین و کیک بپزین :))))













  • leftPublish
  • ۱۹:۳۹   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب
  • ۲۰:۴۹   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    حتما امتحانش میکنم.... ممنون
  • ۲۲:۰۶   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    چه جالب منم استفاده میکنممرسی عزیزم
  • ۲۲:۲۷   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    حتما امتحانش میکنم.... ممنون
    زیباکده
    خواهش می کنم . موفق باشید
  • ۲۳:۰۹   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    آروشا جان ممنون از شما ، امیدوارم راضی باشید .
  • leftPublish
  • ۲۳:۲۹   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    وااااای مرسی عزیزم من همیشه این مشکلو دارم . باید امتحان کنم ببینم چطور میشه . فقط اینکه یه لایه ی نازک از موادو با برس به تمام دیواره های قالب بزنیم؟ واسه ته چینم میشه استفاده کرد؟
  • ۰۱:۰۷   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    من خوب متوجه نشدم جریانووووووو نخندیناااااااااا
    ینی این موادی که گفتی رو مث روغن به قالب میمالونیم...
  • ۰۷:۴۸   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    سلام آهو جان

    دقیقا همینطوره ، یه لایه نازک ولی یکدست کل قالبو چرب می کنی ( قالب سیلیکونی بنفشو ، بهش دقت کنی ) دستت می یاد . و اینکه این روغن دست ساز برای همه چی کاربرد داره الا دسر ! موفق باشی عزیزم

    زیباکده
    آهو : 

    وااااای مرسی عزیزم من همیشه این مشکلو دارم . باید امتحان کنم ببینم چطور میشه . فقط اینکه یه لایه ی نازک از موادو با برس به تمام دیواره های قالب بزنیم؟ واسه ته چینم میشه استفاده کرد؟
    زیباکده

  • ۰۷:۵۲   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    سلام

    آزینا سادات جون ، دقیقا همینطوره . فقط اینکه باید اندازه هات دقیق باشن . نگران نباش قبلا امتحان شده ! موفق باشی عزیزم

    زیباکده
    آزِِِِیـــــــــــنــاسادات : 

    من خوب متوجه نشدم جریانووووووو نخندیناااااااااا

    ینی این موادی که گفتی رو مث روغن به قالب میمالونیم...
    زیباکده

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    یعنی هم کره باید باشه هم روغن جامد یا مایع؟
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    آره بلوندی جان هم روغن مایع و هم کره ( یا روغن جامد ) .
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان