خانه
8.32K

غذاهای گیاهخواران

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۷/۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    در این صفحه در مورد گیاهخوران و غذاهای گیاهی و غذاهای مخصوص گیاهخوران صحبت می کنیم و طرز تهیه انواع غذاهای گیاهی را قرار می دهیم.

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۷/۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    سالاد خیار اندونزی :

    مواد لازم :
    1 خیار، پوست کنده و قطعه قطعه
    1 قاشق غذاخوری پیاز قرمز، کمی درشت تر خرد شده
    1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
    3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
    1/2 قاشق چایخوری شکر
    فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
    نمک دریا و فلفل سیاه برای طعم و مزه
    طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
    خیار قطعه قطعه، پیاز قرمز و گشنیز را در یک ظرف ترکیب کنید.
    سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
    روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت سي دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۷/۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    لازانياي كدو و بادمجان

    مواد لازم : بادمجان متوسط 2 عدد . کدو سبز متوسط 2 عدد . پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 250 گرم
    خامه ترش یا ماست 3 قاشق غذاخوری . پنیر پارمسان مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم
    طرز تهیه : کدو و بادمجان را به لایه های نازک برش بزنید ، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا آب اضافی شان خارج شود سپس با آب آبکشی و با دستمال کاغذی خشک کنید و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند ( نیازی به سرخ کردن کامل نیست ). داخل ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی ان مقداری نمک و فلفل بپاشید سپس مقداری پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید ، لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید و روی ان مجدد کمی پنیر قرار دهید.
    بسته به اندازه ظرف 2 – 4 لایه را با برش های کدو و بادمجان و پنیر پوشش دهید ، لایه آخر را با خامه ترش یا ماست بپوشانید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.
    ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی لازانیا آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۴/۷/۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    ماکارونی قالبی با پوره سیب زمینی
    5 عدد سیب زمینی را بپزید و تا زمانی که داغ است پوست آن را بگیرید و له کنید.50گرم کره ، نصف پیمانه شیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کرده و مخلوط کنید. قالب کیک را کمی مرطوب کرده و یک نایلون داخل آن قرار دهید. پوره سیب زمینی را به دیواره و کف ظرف به ضخامت نیم سانتی متر به صورت فشرده قرار دهید.ماکارونی را پخته و آبکش کنید.
    نصف پیمانه سبزیجات (هویج ، ذرت و نخودفرنگی ) پخته شده را به همراه ، 100 گرم خیارشور و2 قاشق سوپخوری سس مایونز خانگى گياهى به ماکارونی اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس مواد را داخل قالب پوره سیب زمینی بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد به کمک نایلونی که داخل قالب انداخته اید سالاد قالبی ماکارونی را برگردانده و روی آن را تزیین کنید

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۷/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    املت سویای بسیار خوشمزه
    مواد مورد نیاز :
    پیاز،گوجه فرنگی، فلفل شیرین،سویا و ذرت کنسروی و.. طرز تهیه :
    یک پیمانه ذرت رو داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و یک قاشق چایخوری روغن کنجد و کمی نمک اضافه کنید، نتیجه، یک مخلوط پوره ای شبیه زرده تخم مرغه.
    حال پیاز و گوجه و فلفل رو نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت بدید،سویای از قبل خیس خورده رو هم داخل ظرف بریزید و در آخر مخلوط ذرت رو به محتویات ظرف اضافه کنید
    من از فلفل و ادویه کاری استفاده میکنم؛ نمک هم اضافه کنید و حالا یک املت بسیار خوشمزه بدون تخم مرغ و پرخاصیت نوش جان کنید.
    اگر ذرت زیاد استفاده می کنید بهتره از نوع خونگیش باشه. (دانه های ذرت رو آب پز یا بخار پز کرده و در یخچال نگهداری کنید.)
    برای اینکه مصرف محصولات کنسروی توصیه نمیشه چون محتوی نیترات و مواد شیمیایی و نگهدارنده بوده و مشکلات جدی برای گوارش و سلامت عمومی بدن پیش می آورند.

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۷/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    طرز تهیه سس مایونز خام گیاه خواران
    مواد لازم :

    بادام ، پسته ، بادام زمینی یا هر مغز دیگه ای که دوست دارید . ( می تونید از مخلوط چند مغز هم استفاده کنید )

    روغن زیتون

    سیر ( یک حبه )

    نمک دریا

    سرکه سیب

    آب لیمو تازه

    آب ( به میزان لازم )

    مغز مورد نظر تون رو از شب قبل خیس کنید اگر از بادام استفاده می کنید پوستهاش رو حتما بگیرید. همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و 4 دقیقه مخلوط کنید تا سس یکنواختی به دست بیاد . این سس روی سالاد کاهو خییییییییلی خوش مزه میشه

    غذاهای گیاهخواران

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۷/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    مواد لازم سالاد عدس و سس بادام برای 5 نفر :
    مواد لازم

    عدس
    1پیمانه
    100 گرم / 340 کالری
    سیب زمینی
    1عدد متوسط
    100 گرم / 75 کالری
    هویج
    1عدد متوسط
    100 گرم / 30 کالری
    ساقه کرفس خورد شده
    1پیمانه
    100 گرم / 13 کالری
    کاهو
    1عدد کوچک
    100 گرم / 17 کالری
    زیتون مغزدار
    6عدد
    100 گرم / 140 کالری
    پودرآویشن
    1قاشق غذاخوری
    100 گرم / 276 کالری
    روغن زیتون
    4قاشق غذاخوری
    100 گرم / 900 کالری
    مواد لازم سس بادام :
    مواد لازم

    بادام زمینی آسیاب شده
    یک و نیم فنجان
    100 گرم / 564 کالری
    سیرله شده
    یک عدد
    100 گرم / 120 کالری
    زنجبیل له شده
    دو قاشق غذاخوری
    100 گرم / 258 کالری
    تمر هندی
    یک قاشق چایخوری
    100 گرم / 240 کالری
    روغن زیتون
    شش قاشق غذاخوری
    100 گرم / 900 کالری
    آب لیموترش تازه
    یک قاشق غذاخوری
    100 گرم / 42 کالری
    فلفل قرمز
    نصف قاشق چایخوری
    100 گرم / 22 کالری
    طرز تهیه سالاد عدس و سس بادام :
    تمام مواد را شسته و بگذارید خوب آب آنها خارج شود، سیب زمینی و ساقه ی کرفس راپخته.
    نگینی خورد کنید، کاهو را نیز خورد اما هویجها را رنده کنید.این مواد را با عدس پخته شده.
    آویشن و روغن زیتون خوب مخلوط کرده و با سس بادام میل نمایید.
    خواص آویشن :
    آثار فارماکولوژیک اثر ضد سرفه و خلط آور و ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفونی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال موثر است.
    امیدواریم با تهیه این سالاد عدس خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    كوئى تره

    مواد لازم:

    کدو حلوایی یک عدد متوسط ( کدو حلوایی که گردنش دراز باشه واسه این کار خیلی بهتره)

    سیر 5 حبه

    گردو 150 گرم ( پودر شده)

    رب انار- رب گوجه فرنگی و شکز از هر کدام 2 قاشق غذاخوری

    نمک - فلفل - زردچوبه و گلپر به میزان لازم

    طرز تهیه:

    کدو حلوایی را بشورید بعد تکه تکه کنید ، اون قسمت هایی که تخم داره را با قاشق قشنگ همه تخم هاش را جدا کنید ، نذارین رنگ و ریشه باقی بمونه که بعدا تو غذا زشت میشه. یک قابلمه بذارین سر گاز و یک آبکش هم بذارین روش و کدو حلوایی های تکه تکه شده را بچینید روش و بذارین کدوها بخارپز و نرم بشن، بعدش راحت پوستشون را بگیرید با گوشت کوب بکوبید و صورت پوره در بیارین. در یک ماهیتابه سیرها را له کنید و همراه زردچوبه تفت دهید. پوره کدو حلوایی را به این مخلوط اضافه کنید. گردوی سائیده شده - رب انار - رب گوجه - شکر و نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه کنید همراه با کمی آب و بذارین مزه ها با هم قاطی بشن. بعد نیم ساعت کویی تره شما آماده است.

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    آش كلم برگ

    مواد لازم:
    نخود نصف پیمانه
    لوبیا چیتی نصف پیمانه
    بلغور نصف پیمانه
    برنج نصف پیمانه
    کلم برگ یک عدد کوچک
    هویج 2 عدد متوسط
    سبزی آش شامل تره ، جعفری، گشنیز ، اسفناج 2 پیمانه خرد شده
    پیاز دو عدد بزرگ
    زردچوبه ، نمک فلفل به میزان لازم
    کشک و پیاز داغ به میزان لازم
    طرز تهیه:
    نخود و لوبیا چیتی و بلغور را از شب قبل بذارین خیس بخوره و چند بار هم در طول خیس خوردن آبش را عوض کنید.
    اگه لوبیا چیتی ندارین از لوبیا قرمز هم میشه به جاش استفاده کنید.
    فرداش نخود را زودتر از بقیه بار و بنشن بذارین بپزه، کمی که نیم پز شد لوبیا را هم بهش اضافه کنید ، و وقتی لوبیا هم نیم پز شد بلغور را اضافه کنید. بلغور خیس خورده زود میپزه ، اما در قابلمه را نصفه بذارین چون سر میره و گازتون کثیف میشه.
    بلغور هم که پخت ، برنج را بهش اضافه کنید ، برنج که باز شد ، کلم برگ خرد شده ( من با رنده های وی شکل خرد کردم )
    و هویج نگینی شده را بهش اضافه کنید، این مواد که کمی پختن سبزی آش را هم اضافه کنید و بذارین آشتون جا بیفته.
    پیازها را خلالی کنید و سرخ کنید بهش زردچوبه بزنید و نصفش را به آش اضافه کنید . من به آشها زیاد زردچوبه میزنم مثلا یک قاشق غذاخوری سر خالی ، به نظرم اینجوری خیلی خوشمزه تر و خوش رنگ تر میشه. نمک و فلفل آشتون را اندازه کنید و دیگه آش شما آماده است.
    توی کاسه مورد نظر بریزید و روش را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین کنید. این آش با کشک خیلی خوشمزه تر میشه

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    ادویه تاکو
    پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری . پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری . پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
    پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری . پونه 1/2 قاشق چایخوری . فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری
    نمک 2 قاشق چایخوری . پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری . پودر فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
    طرز تهیه : تمام مواد را داخل میکسر بریزید و بزنید تا باهم مخلوط شوند سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 2 – 3 دقیقه ادویه را تفت دهید.
    پس از تفت دادن ادویه را کناری قرار دهید تا سرد شود سپس ادویه را داخل ظرف دربسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید ( ادویه را در محیطی تاریک و بدون رطوبت مانند کابینت آشپزخانه نگهداری کنید

    غذاهای گیاهخواران

  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۸/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    آبگوشت گیاهی

    مواد لازم:
    نخود ۱پیمانه

    لوبیا چیتی ۱پیمانه

    سیب زمینی کوچک ۳عدد

    گوجه فرنگی درشت ۳عدد

    رب گوجه ۲قاشق غذاخوری

    پیاز ۲ عدد

    لیموعمانی ۱عدد

    ادویه و نمک به میزان لازم

    سیر ۳حبه

    روغن سه قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    اول از همه حبوبات رو به مدت سه الی چهار ساعت و اگر وقت کافی داریم یک شب تا صبح میگذاریم در آب خیس بخوره و در این مدت دو تا سه بار آب آن را عوض میکنیم که اینکار کمک میکنه نفخ ناشی از مصرف حبوبات از بین بره.

    حبوبات را با آب کافی میگذاریم در قابلمه جوش بخوره تا وقتی که مطمئن بشیم کاملا پخته شده.بعد گوجه ها و پیاز را ریز کرده همراه با سیر ،ادویه ، نمک ، لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی در قابلمه میریزیم.

    سیب زمینی ها را هم پوست گرفته و درسته به آن اضافه می کنیم.

    ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا شروع به لعاب انداختن کنه و بعد از آن حرارت را کم کرده و میگذاریم حدود یک تا دو ساعت روی شعله کم جا بیفته.

    برای اینکه غلظت خوبی داشته باشه من چند تکه نان در آن میاندازم و آبگوشت ما به سرعت غلیظ میشه میتونید اینو امتحان کنید خیلی جالبه.

    با وجود اینکه این آبگوشت، گوشت نداره ولی بی اغراق طعمش با آبگوشت معمولی هیچ فرقی نمی کنه.من این آبگوشت رو برای چند نفر از کسانی که عاشق آبگوشت هستند درست کردم باور نمی کردند میشه آبگوشت بدون گوشت طعمی به این خوشمزگی داشته باشه.

    دو سه قاشق غذاخوری روغن در زمان طبخ به آبگوشت اضافه کنید.

    موقع سرو این غذای سنتی سبزی خوردن و ترشی رو فراموش نکنید.نوش جاااان

    غذاهای گیاهخواران

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۴/۸/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    آدرس رستورانها و فروشگاه های محصولات گیاهی رو برای دوستان گیاهخوار و غیر گیاهخوار

    انجمن گیاهخوارن ایران(رستوارن آناندا) :

    پاسداران، بهستان دهم، اختياريه جنوبي، جنب مخابرات تلفن: 22556767 ، 22551352

    رستوران خانه هنرمندان :

    خيابان طالقاني، خيابان موسوي (فرصت)، باغ هنرمندان، رستوران خانه هنرمندان تلفن: 88310462

    فروشگاه گیاهی گوویندا :

    خیابان كلاهدوز(دولت)، اختیاریه جنوبی، پلاك 26 تلفن: 22584621 خرید اینترنتی : www.etime.ir/veg

    رستوارن چارمیز:
    خیابان انقلاب، چهارراه کالج، خیابان حافظ، کوچه البرز، پلاک 2 تلفن: 66498510

    وب سایت : www.charmys.ir

    رستوارن زمین : شهرک غرب، فاز 5، خیابان سیمای ایران، مجتمع مسکونی پردیسان تلفن : 88373924

    وب سایت: www.zaminveganfood.com

    غذا و دمنوش های گیاهی دارچین : لواسان، شورکاب، پاساژ هدیش، طبقه دوم، شماره 38 تلفن: 26550935


    تغذیه طبیعی خامگیاهخواری:

    انتهای شمالی اشرفی اصفهانی، خیابان معین، خیابان کوهسار چهارم شرقی، پلاک 10، طبقه دوم تلفن: 44820720 – 09121164728 یکشنبه و دوشنبه ساعت 12 الی 21 پنجشنبه و جمعه ساعت 12 الی 18 بعدازظهر www.iranrawvegan.com

    اسنک گیاهی ساج :

    اصفهان، خیابان نشاط، جنب بانک صادرات تلفن: 09133257194

    فروشگاه محصولات گیاهی طبیعت :
    اصفهان، خیابان استانداری، حدفاصل استانداری و نشاط، خیابان فرشادی، نبش بازارچه حسن آباد تلفن: 2230263
    فروشگاه محصولات وگان اصفهان:

    فعلاً فقط سفارش تلفنی، به مدیرت خانم محمدی تلفن: 09131021801

    رستوران گیاهی کلبه محبت رشت رشت- خیابان رشتیان نبش خیابان16 شماره تماس: 09111361151

    رستوران و فروشگاه گياهي گويندا اهواز:

    كيان پارس، جنب سينما هلال احمر تلفن 3362260

    فروشگاه سویا و شیر سویا :

    کرمان، خیابان 24 اذر، كوچه 46، پلاك 51، درب دوم
    فروشگاه محصولات گیاهی سوما : تهران- تهران نو- خیابان بلال حبشی- بعد از صائب تبریزی- پلاك 60-تلفن: 77472810

    مطب و کلاس دکتر بسکی : تهران میدان انقلاب ، کوچه رشتچی ، پلاک 26 تلفن 66433161 سه شنبه از ساعت 12 الی ۱۵

    پیتزا گیاهی جوانه: کرج مهرویلا، میدان معلم، جنب بانک تجارت تلفن:2612751001

    رستوران گیاهی کلبه محبت مشهد:
    بلوار وکیل آباد، وکیل آباد ۳۵ بعد از چهار راه اول تلفن: 09155179221 و8690334

    غذاهای گیاهخواران
  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۴/۸/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    سبزیجات بخارپز با سس سویا
    مواد لازم:

    هویج

    کلم بروکلی

    گل کلم

    کلم برگ

    کدو

    فلفل دلمه ای(دو رنگ)

    پیاز

    سیر ریز شده

    بیبی کورن

    لوبیا سبز

    قارچ

    فلفل قرمز چیلی

    سس سویا

    طرز تهیه: (مواد بالا رو میتونید بسته به میل و ذائقتون در مقادیر دلخواهتون استفاده کنبد)

    ابتدا کدوها و هویج را بصورت عرضی برش میدیم و بعد فلفل دلمه ای را که در دو رنگ مختلف خریداری شده بصورت نواری خورد می کنیم و بعد از آن کلم برگ ها رو به اندازه دلخواه ورقه ورقه می کنیم و هر کدوم از ورقه ها به سایزهای کوچکتری خورد می کنیم گل کلم و بروکلی رو هم به هر اندازه که دوست داریم جدا می کنیم.حالا همه مواد بالا رو از جمله لوبیا سبز و فلفل چیلی رو در بخارپز میذاریم البته قارچ و پیاز رو بخارپز نمی کنیم.

    حالا در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و پیاز و سیر ریز شده را تفت میدیم و سپس قارچ رو با شعله متوسط طوری که قارچ خیلی هم آب نندازد با پیاز و سیر مخلوط میکنیم و مجددا کمی تفت میدیم.

    حالا همه موادی رو که در بخارپز گذاشتیم و پخته شدند را به اضافه بیبی کورن به مواد در ماهیتابه اضافه میکنیم و به آنها کمی نمک و فلفل میزنیم و در روغن تفت میدیم و در آخر هم به آن سس سویا و روغن زیتون اضافه میکنیم و زیر آن را خاموش میکنیم.

    این غذا رو میتونید با برنجی که کمی نرم باشه یعنی بحالت کته درست شده باشه میل کنید و یا اینکه خالی نوش جان کنید.کالری این غذا به خاطر مواد و نوع پختش زیاد نیست و در واقع یه غذای هلسی و رژیمی محسوب میشه

    گیاهخوار باشید٬حامی محیط زیست باشید تا سیاره را نجات دهید... منبع:آشپزخانه گياهى سيمين

    غذاهای گیاهخواران

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان