شیرینی فسایی
شیرینی فسایی شیرینی خوشمزه ایست با بافتی مابین نخودچی و شیرینی آردی. این شیرینی برای پذیرایی های عید نوروز مناسبه و ظاهر زیبایی هم داره.
دستورهای مختلف و در عین حال مشابهی برای این شیرینی داده شده. بعضی از این دستورها نیاز به استراحت یا چرخ کردن دارن، بعضی هم نه.
از بین چندین دستور که همه شون هم امتحان شده بودن، من این یکی رو به لحاظ بافت و طعم و سهولت تهیه بیشتر پسندیدم که تقدیمتون میشه.
دمای فر: ۱۷۵ درجه سانتیگراد
زمان : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
مواد لازم :
آرد سفید: ۷۵۰ گرم
آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۵۰۰ گرم
پودر قند الک شده : ۵۰۰ گرم
هل ساییده الک شده: ۲ ق چ
تخم خرفه و زعفران آب کرده برای تزیین
طرز تهیه شیرینی فسایی :
روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود .
بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود ۷ میلی متر باز کرده کاتر (قالب) ظریف می زنیم.
روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین می کنیم.
در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه طبخ می کنیم.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم.