خانه
296K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۲۲:۲۲   ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی نعل اسبی

    مواد لازم

    1. ۱۰۰ گرم کره
    2. ۴۰ گرم پودر قند
    3. ۱ عدد زرده تخم مرغ
    4. ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
    5. ۲۰۰ گرم آرد

    مراحل

    1. اول کره و تخم مرغ را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط هم دما شود و کره نرم شود

    2. کره نرم شده و پودر قند را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا یکدست شود و کرم رنگ شود زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دو الی سه دقیقه می زنیم

    3. آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا تا آرد به خرد خمیر برود حتماً با نوک انگشت خود خمیر را جمع کنید چون اگر با کف دست ورز بدهید خمیر به روغن می افتد

    4. مقدار آرد تقریبی است پس آن را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد اگر کم بود اضافه می‌کنیم اگر زیاد بود همه آرد را اضافه نمی کنیم اگه آرد را زیاد بریزیم لطافت شیرینی از بین می‌رود

    5. بعد که خمیرمون جمع شد به اندازه یک گردوی کوچولو از اون بر می داریم و به صورت استوانه آن را در می آوریم و به صورت نعل اسب باز می گذاریم یا می توانید آن را به هم بچسبانیم

    6. داخل سینی فر (من ازتستر استفاده می کنم)کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هایمان را داخل آن می گذارد با دمای ۱۵۰ به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه شیرینی ها نباید زیادی طلایی شوند

    7. وقتی که آماده شد اجازه می دهیم تا خنک شود بعد شیرینی ها را داخل شکلات آب شده می زنیم و مغز دلخواه یا ترافل های رنگی روی آن می ریزیم. نوش جان

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۹/۱۱/۱۳۹۸   ۲۲:۲۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان