اول کره و تخم مرغ را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط هم دما شود و کره نرم شود
کره نرم شده و پودر قند را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا یکدست شود و کرم رنگ شود زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دو الی سه دقیقه می زنیم
آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا تا آرد به خرد خمیر برود حتماً با نوک انگشت خود خمیر را جمع کنید چون اگر با کف دست ورز بدهید خمیر به روغن می افتد
مقدار آرد تقریبی است پس آن را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد اگر کم بود اضافه میکنیم اگر زیاد بود همه آرد را اضافه نمی کنیم اگه آرد را زیاد بریزیم لطافت شیرینی از بین میرود
بعد که خمیرمون جمع شد به اندازه یک گردوی کوچولو از اون بر می داریم و به صورت استوانه آن را در می آوریم و به صورت نعل اسب باز می گذاریم یا می توانید آن را به هم بچسبانیم
داخل سینی فر (من ازتستر استفاده می کنم)کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هایمان را داخل آن می گذارد با دمای ۱۵۰ به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه شیرینی ها نباید زیادی طلایی شوند
وقتی که آماده شد اجازه می دهیم تا خنک شود بعد شیرینی ها را داخل شکلات آب شده می زنیم و مغز دلخواه یا ترافل های رنگی روی آن می ریزیم. نوش جان