طرز تهیه شیرینی مربایی
مواد لازم
۱۵۰ گرم کره
۳۰۰ گرم آرد
۵۰ گرم پودر قند
۱ عدد زرده تخم مرغ
۲ ق غ عسل
۲ ق غ شیر
طرز تهیه :
روغن یا کره (یا ترکیبی از هر دو) و پودر قند را با همزن در حدود ۵ دقیقه میزنیم. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. شیر را هم اضافه کرده وهمچنین شربت بار و یا عسل اضافه کرده
در آخر آرد، که ابتدا به خاطر نوع تفاوت آردها شما دو الی سه قاشق را بر دارید و بعد آرد را الک کرده وکمی هم بزنید با لیسک و در آخر بادست آرد را به خورد بقیه مواد میدهیم و زیاد ورز نمیدهیم. اگر احتیاج به آرد داشت بقیه را به آرامی اضافه کنید ولی زیاد ورز ندهید. خمیر لطیفی خواهید داشت. آرد را بیشتر از اندازه اضافه نکنید. بعد خمیر را در کیسه فریزر به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال میگذاریم (البته تا دو ساعت هم زمان میتوانید استراحت بدهید)
سپس با وردنه میان دوکیسه فریزر خمیر را باز کرده قالب میزنیم
این شیرینی دو تکه است تکه زیری که مارمالاد روش گذاشته میشه کامل هست و شیرینی رویی همون قالب ولی وسطش باید حفره داشته باشه تا مارمالاد دیده شود ولی من این کار را انجام ندام. البته باید شیرینی ها رو جفت قالب بزنید یعنی یکی ساده یکی با حفره. شیرینی ها رو که قالب زدیم در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید می گذاریم و در فر۱۸۰ درجه ۱۰_۱۵ دقیقه بستگی به دمای فر قراردهید تا پخته شود.
دقت کنید وقتی ته شیرینی کمی رنگ گرفت کافیست
بعد که خنک شد اول روی شیرینی هایی که وسطش حفره دارد را میتوانید با شکلات آب شده بریزیم و روی آن پسته یا کنجد و... بریزیم و میگذاریم تا شکلات کاملا ببندد.
بعد بین دو شیرینی مارمالاد و یا ژله بریلو قرار میدهیم و یا روی شیرینی که حفره دارد را کمی عسل گرم که یک لایه نازک شود بزنید و انواع مغزها یا همان پودر پسته و...بریزید.