خانه
45.6K

توصیه هایی کوتاه و مفید وکاربردی براي هر كدبانو

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۵/۵/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    اگر گوشت شما خيلی سفت و تازه است

     

     

    روی همه قسمت های آن جوش شیرین بمالید ، بگذارید چند ساعت بماند ، سپس قبل از پختن به طور همیشگی بشویید .

     


    وقتی می خواهید گوشت را با زدن چکش یا کارد نرم کنید ، روی آن آرد بپاشید ، این کار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد کرد .

     


    اگر هنگام پختن گوشت سفید ، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید ، زودتر خواهد پخت.

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان