خانه
11.4K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۲۳:۳۹   ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست
    سلام به همگی
    آقابهزاد تاپیک جدید مبارک ممنونم که نظر منم خواستین
    در طب سنتی گوشت گاوی و گوساله طبعش سرده و باعث بیماریهای مختلف میشه بهترین گوشت ،گوشت گوسفندی هست که طبع و مزاجش گرم و تر هست و به مزاجهای مختلف سازگاره
    گوشت گوسفندی و مخصوصا گوشت بره قلم آبی بهترین و لطیفترین گوشته
    بهتره که از گوشت بره های جوون تر استفاده بشه که هرچی جوون تر باشه خواص بیشتری هم داره و رنگش صورتی تره
    بهترین قسمت گوشت گوسفند، قسمت سردست و راسته هستش البته استخون زیاد داره ولی به نسبت گوشت لطیفتری هم داره گوشتهای این قسمت برای حلیم عالیه و همچنین برای پختن گوشت لای برنج خیلی زود پخته میشه(ته چین، سبزی پلو) مزش عالیه ،برای کبابی هم استفاده میشه
    استخونها رو هم برای آبگوشت و خورشها و سوپ درکنارگوشت میشه استفاده کرد که کلسیم زیادی داره و مقویه
    گوشت ران چون به محل دفع فضولات حیوان نزدیکتره آلودگیهاش هم بیشتره ولی قلم مغزدار و گوشت بیشتری این قسمت قرار داره برای چلو ماهیچه از ران گوسفندی استفاده میشه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان