خانه
11.4K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    خیلی ممنون آسمون خانم. حسابی کاربردی و قابل فهم بود، مخصوصا اینکه قسمت های مختلف گوشت برای چه کاری مناسب هستن.
    منتظر مطالب بیشتر از طرف شما و همه خانم های کدبانوی سایت هستم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان