سالاد_لیوانی_با_کاهو_و_ژامبون
مواد لازم :
کاهو : 1 عدد
تخم مرغ آب پز : 5 عدد
نخود فرنگی پخته شده : 1 لیوان
ژامبون خرد شده : 8 ورق
شکر : 2 قاشق
پنیر چدار : 150 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 لیوان
کرفس خرد شده : 1 عدد
سس مایونز : 1 و نیم لیوان
طرز تهیه :
ابتدا برگ های کاهو را جدا کرده و بشویید . کاهوها را خرد کنید و در انتهای کاسه یا لیوان بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه ای روی کاهو بریزید. لایه ها باید به ترتیب کرفس خرد شده، نخود فرنگی، تخم مرغ قاچ شده، فلفل سبز و ژامبون می باشد. سس مایونز و شکر را مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بریزید. سالاد لایه ای کاهو و ژامبون آماده سرو است.
می توانید در این سالاد از پیاز هم استفاده کنید.