خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۲۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سالاد_لیوانی_با_کاهو_و_ژامبون 

    مواد لازم :

    کاهو : 1 عدد

    تخم مرغ آب پز : 5 عدد

    نخود فرنگی پخته شده : 1 لیوان

    ژامبون خرد شده : 8 ورق

    شکر : 2 قاشق

    پنیر چدار : 150 گرم

    فلفل دلمه ای خرد شده : 1 لیوان

    کرفس خرد شده : 1 عدد

    سس مایونز : 1 و نیم لیوان

    طرز تهیه :

    ابتدا برگ های کاهو را جدا کرده و بشویید . کاهوها را خرد کنید و در انتهای کاسه یا لیوان بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه ای روی کاهو بریزید. لایه ها باید به ترتیب کرفس خرد شده، نخود فرنگی، تخم مرغ قاچ شده، فلفل سبز و ژامبون می باشد. سس مایونز و شکر را مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بریزید. سالاد لایه ای کاهو و ژامبون آماده سرو است.  

    می توانید در این سالاد از پیاز هم استفاده کنید. 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان