خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28088 |24368 پست

    سالاد تخم مرغ :

    تخم مرغ پخته۱۲ عدد (این تعداد تخم مرغ برای ۴ تا ۶ نفره)

    پیازچه یک چهارم فنجان

     کرفس خرد شده نصف فنجان 

    فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف فنجان خردل۳ قاشق غذاخوری 

    سس مایونزیک سوم فنجان 

    سرکه۱ قاشق غذاخوری 

    سس تندچند قطره 

    پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

     

    طرز تهیه سالاد تخم مرغ :

    تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه، کرفس و فلفل دلمه را هم به آن اضافه کنید.

    داخل یک کاسه کوچک، سس مایونز، خردل، سرکه و سس تند را مخلوط کرده و بعد به آرامی این سس را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. در آخر هم پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

    بهتر است که این سالاد خنک سرو شود.

     

    نکته:

    برای پخت تخم مرغ می توانید این روش را امتحان کنید. یک قابلمه برداشته و به مقدار یک اینچ آب داخل آن بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن قرار بدهید. بگذارید آب جوش بیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و درب ظرف را بگذارید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کرده تا تخم مرغ ها بپزند

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان