خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سالاد پاستا با مرغ و فلفل کبابی 

    کلم بروکلی (خرد شده) 6.5 فنجان

    پاستا (پاستای پاپیونی) 225 گرم

    سس آلفردو (یا هر سس دلخواه - خنک شده در یخچال) 2/3 فنجان

    فلفل دلمه ای (فلفل دلمه ای قرمز کبابی و خرد شده) 200 گرم

    نمک 1/4 قاشق چای خوری

    سینه مرغ (پخته و خرد شده - خنک شده در یخچال) 170 گرم

    ذرت 310 گرم

    طرز تهیه:

    پاستا را در آب بپزید تا نرم شود و در 3 دقیقه آخر ذرت را اضافه کنید. سپس با آب سرد آبکش کرده، کنار بگذارید.

    در یک کاسه کوچک، سس آلفردو، فلفل دلمه ای و نمک را مخلوط کنید.

    در کاسه بزرگی، پاستا، ذرت، کلم بروکلی و مرغ را مخلوط کنید. سپس مخلوط فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

    می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده، در یخچال بگذارید. 

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان