خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۹:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜سالاد گل کلم و قارچ  کبابی با سرکه بالزامیک

    مواد لازم:

    • نصف یک گل کلم کوچک
    • ۳۰ گرم قارچ خرد شده
    • یک فنجان بلغور(به خوبی شستشو دهید)
    • سه چهارم فنجان آب
    • یک قاشق غذاخوری روغن مایع
    • نصف قاشق غذاخوری آویشن تازه
    • یک چهارم فنجان گردو خرد شده(در اندازه بزرگ) و سرخ شده
    • یک چهارم فنجان پنیر فتا
    • یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک
    • نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    گل کلم و قارچ را با کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید. سپس اگر مایل بودید، آن ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت حرارت دهید تا کبابی شوند.

    بلغور را با آب بپزید، وقتی آب جوش آمد، بلغور را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی شعله کم، حرارت دهید، تا آب را به خود جذب کند. سپس آنرا از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه به حال خود بگذارید تا سرد شود.  همه مواد را با هم مخلوط کنید و گردو، پنیر فتا و سرکه را به آن ها اضافه کنید، سالاد آماده سرو کردن می باشد.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان