خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    🍴 سالاد موزارلا با میوه های زمستانه

    ✨نکاتی در رابطه با تهیه این سالاد :

    ۱- پرتقال را کامل پوست بکنید. سپس پره های پرتقال را به صورت فیله از آن خارج کنید و  هر فیله را افقی برش دهید.

    ۲- انار را دانه کنید.

    ۳- در صورت تمایل و دسترسی، برای سرو بر روی سالادتان برش های پنیر پکورینوی خامه ای (creamy pecorino) قرار دهید. می توانید به جای آن از پنیر پارمزان استفاده کنید.

    ✨مواد اولیه :

    ✏️ منداب ۱۰۰ گرم

    ✏️ پرتقال خونی ۲ عدد

    ✏️ انار ۱ عدد

    ✏️ آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

    ✏️ روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

    ✏️ نعناع ۱ مشت

    ✏️ پنیر موزارلا ۴ عدد

    ✏️ پنیر پارمزان برای تزیین

    🍴دستورالعمل :

    ۱- برای تهیه سس آب لیمو، روغن زیتون و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید.

    ۲- برگ های منداب و نعناع را به همراه برش های پرتقال خونی در سس بریزید و با هم ترکیب کنید.

    ۳- از این مواد در ۴ بشقاب به میزان مساوی قرار دهید. پنیر موزارلا ها را از وسط باز کنید و در هر ظرف یکی بگذارید. 

    ۴- بر روی آن ها فلفل سیاه بپاشید و از دانه های انار بر روی آن ها بریزید. همچنین بر روی آن ها اندکی روغن زیتون بریزید و در صورت تمایل برش های پنیر پارمزان بر روی آن ها قرار دهید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان