خانه
103K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

                                                                       

    دوستای خوبم 

    در این تاپیک راه و روش و فوت کوزه گری برای خوشمزه تر شدن غذاها رو قرار میدم

    همچنین روشهای رفع مشکلاتی که در زمان پخت غذا پیش میاد

    از دوستان هم تقاضا میکنم تجربیات خودشونو بگن  و با هم تبادل نظر داشته باشیم 

                               

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    فوت و فن آش رشته

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    #فوت_هاي_كوزه_گري_براي_خوشمزه_شدن_انواع_خورش 

    برای تهیه خورش‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:

    خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.

    خورش را نباید زیاد به‌هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

    انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.

    چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.

    خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.

    برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.

    نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.

    گوشت کلیه خورش‌ها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.

    وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز می‌گذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.

    برای تهیه پیاز داغ :برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورش‌ها مصرف می‌شود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی حرارت گذاشته  و گاهی آهسته به‌هم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود

  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    نکته های آشپزی برای نو عروسان

    آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها :

    قورمه سبزی : دو واحد تره + يک واحد جعفری ( بعضی ها مقدار کمی شنبليله يا اسفناج هم می ریزند كه لعابدار شود . )

    سبزی پلو : دو واحد تره + یک واحد جعفری + كمی شويد + سير تازه ريز شده یا دو سه حبه سير معمولی

    كوكو سبزی : می توانید از همان سبزی پلو درست کنید یا فقط تره بریزید که می شود کوکوی تره .

    آش : تره + جعفری + گشنيز + اگه فصل اسفناج بود اسفناج و اگه نبود برگ چغندر . اگه دوست داريد آشتون معطر بشه توش كمی هم ترخون بريزيد . اگر سبزيتان فريزری بود برای اين كه عطر سبزی تازه بگيرد موقع پخت يک دسته ی كوچولو گشنيز داخلش خرد كنيد .

    دلمه : مرزه + تره + شويد ( خيلی كم چون عطر شويد نافذه )

    آب دوغ خيار : مرزه + شويد + پيازچه

  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست


    ✴️جلوگیری از پلاسیده شدن هویج
    قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده میكند.

    ✴️پوست كندن گوجه فرنگی
    ابتدا گوجه‌ها را به مدت 8 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود.

    ✴️پوست كندن سیر
    میتوانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.
  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

     شیوه های بهتر سرخ کردن سیب زمینی 

    1- قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید (مثلا تا حدود190 درجه سانتی‌گراد).

    در این حرارت، در سطح مواد غذایی، سریع یک لایه محافظ شبیه به یک لایه عایق تشکیل می‌شود که باعث می‌شود روغن نتواند از ماده غذایی عبور کند و ماده غذایی فقط با حرارت غیرمستقیم و با هدایت گرمایی از این عایق، پخته و سرخ شود.

    اگر روغن تا این درجه حرارت مشخص داغ نشده‌باشد، قبل از این‌که لایه عایق تشکیل شود، روغن به درون غذا نفوذ می‌کند و باعث می‌شود غذا حالت روغنی(گریسی) پیدا کند. اگر هم روغن زیادتر از حد داغ شود، این لایه محافظ می‌سوزد و از بین می‌رود.

    2- نکته بعدی این که همیشه اول روغن را هفت تا هشت درجه بیشتر از حرارت سرخ کردن (190 درجه سانتی‌گراد) داغ کنید، زیرا اضافه کردن غذا به روغن باعث می‌شود حرارت روغن چند درجه پایین بیاید. توجه داشته باشید که اگر این حرارت از هفت تا هشت درجه بیشتر شود، به ساختمان مولکولی روغن آسیب می‌رساند.

    3- قبل از سرخ کردن به غذا نمک نزنید. نمک نقطه دود روغن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود زودتر تخریب شود. هم‌چنین، نمک باعث می‌شود رطوبت در سطح غذا جذب شود و وقتی غذا به داخل آن اضافه می‌شود، روغن به بیرون پاشیده شود.

    4- از ظرف‌های آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگه‌داری روغن استفاده نکنید. نمک به‌کار رفته در غذا، ظروف آلومینیومی را خراب می‌کند و باعث می‌شود آلومینیوم وارد روغن شود که مسمومیت‌زاست. ظروف آهنی و مسی هم به درد این کار نمی‌خورند، چون روند تخریب روغن را تسریع می‌کنند.

    سبزی‌های منجمد را وقتی هنوز یخ زده‌اند، سرخ کنید تا کمتر روغن را به خود جذب کنند. (بیشتر ما تصور می‌کنیم بهتر است بگذاریم کاملا ماده غذایی از حالت انجماد خارج شود، بعد آن‌ را بپزیم.)

    5- یک کار اشتباه دیگر این است که کوهی از مواد غذایی را در تابه پر از روغن تلنبار کنید. این کار حرارت روغن را می‌گیرد. به این ترتیب، قبل از آن که آن لایه عایق مفید تشکیل شود، روغن داخل غذا نفوذ می‌کند و غذا را چرب می‌کند. ترد نشدن خوراکی‌هایی که در چنین‌تابه‌هایی انباشته شده‌اند، به همین دلیل است.

  • leftPublish
  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید باید...

     

    هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می‌خواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.

    همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه دهان‌گشاد که درش بسته می‌شود(مثل شیشه مربا) بریزید، یک قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محکم ببندید.

    سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود.

    سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم می‌آمیزد.

    سپس سبزیجات سالاد را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا

    همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.

    خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.

    برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.

    برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

    برای آن که سس خود را پُررنگ‌تر کنید، مقدار کمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید.

    برای غلیظ ‌تر کردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه کنید.

     

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    #نکات کلیدی برای شیرینی نخودچی بهتر








    🌸 اولین مواد مهم آرد نخودچی هستش لطف کنید ارد نخودچی که میخرین بچشید طعم موندگی طعم گس یا بوی خاصی نده رنگش خیلی مصنوعی زرد رنگ نباشه دست بزنید نرم باشه درشتی نداشته باشه .


    🌸روغن شماره 50 كه براى اين شيرينى تهيه ميشه از لحاظ ظاهرى نرمه انگشت توش فرو میره و سفت و خشک نیست و ميتونىد اونو از لوازم قناديا تهيه كنيد به دليل اينكه اين روغن انواع مختلفى داره زمان خريد تاکید کنید برای شیرینی خشك باشه و مراقب باشيدبا روغن خیلی سفت مثلا شماره 44 اشتباه گرفته نشه

    🌸البته برای این نوع شیرینی میتونید از روغن نیمه جامد هم استفاده کنید . ولی با روغن قنادی شیرینی خیلی راحت تر قالب میخوره

    🌸توجه كنيد شیرینی نخودچی همانطور که میدونید کیفیت اصلی شو از نوع و کیفیت ارد و روغن مصرفى میگیره پس در اين مورد با وسواس عمل كنيد



    🌸در صورت تمايل میتونید نخود گل بخرید آسیابش کنید دو سه بار بعد الکش کنید در واقع بهترین و مطمعن ترين حالت اينه كه خودتون آرد نخودچى رو در منزل تهيه كنيد


    🌸براى الك كردن آرد نخودچى از الك حرير بايد استفاده كنيد كه از لوازم قناديا قابل تهيست
    در صورتيكه الک حریر ندارین از یه پارچه حریر استفاده کنید

    🌸 پودر قند مصرفيتون رو باید از لوازم قنادی بخرید موقع خرید لمس کنید که درشتی نداشته باشه اگر هم داره چاره ای نیست بیارین خونه از الک حریر رد کنید

    🌸پودر هل خوب بخرید بوش مشخصه ترم و یکدست باشه . بهتره هل رو بخرید هل سبز رو اسیاب کنید و یکی دوبار الک کنید نرم هاشو بردارید برا شیرینها استفاده کنید .



    🌸گاهى اوقاتدر شيرينى نخودچی زعفرون استفاده ميشه كه زعفرون برای رنگ شیرینیه البته طعم هم میده زعفرون رو دم کنید خیلی غلیظ به خمیر نخودچی اضافه کنید البته ضروری نیست .

    🌸گاهى اوقات با کاکایو روی نخودچی رو نقش میاندازن این مدل تزیین آموزش داده شد

    🌸تو دستور پودر هل داریم یه طعم سنتی بعضیها زنجبیل میرنن یا وانیل ولی طعم خوب نخودچی به نظر من با پودر هل تکمیل میشه

    🌸در صورتيكه كانر شيرينى در دسترستون نبود با هر وسیله دم دست ته ماسوره یا حتی ته یک دکمه خوشگل از خودتون سلیقه به خرج بدین و شيرينى رو قالب بزنيد


    🌸 مجدد تاكيد ميشه پودر قند و ارد نخودچی باید الک بشن چون نرمی و لطافت شیرینی نخودچی بستگی به این دو ماده داره اگه درشتی تو شیرینی حس میکنید بدونید ارد یا پودر قندتون مرغوبين لازم رو نداشته

    🌸توصيه ميشه براى اولين بار از نصف مقادير براى امتحان استفاده كنيد


    🌸 براى پخت شيرينى بهتره كه سینی فرتون بهتره از جنس الومنیومی باشه گالوانیزه نخرین چون به داليل نازك بودن زود ته شیرینی میسوزه
    منظور از گالوانیزه یعنی مشابه جنس لوله بخاریها الومنیومى
    درصورتيكه اين نوع سينى در دستوس نبود از كاغذ روغنى استفاده كنيد


    🌸کاتر یا قالب نخودچی معمولا ریزه از لوازم قنادیها تهیه کنید مدلهای ریز یا متوسط خوسگلی تو لوازم قنادیها هست . لطفا کاترتون فلزی باشه پلاستیکی نباشه .
    وردنه . سینی . و ...

    🌸بعضیها نخودچی کاکایویی دوست دارن خوب دوست دارین کاکایو هم میتونید بخرید نصفشو کاکایو بزنید نصفشو ساده درست کنید

    🌸 یه وردنه ساده چوبی یا پلاستیکی نياز دارين که بتونید خمیر رو باز کنید

    🌸برای تزیین پودر پسته یا تخم خرفه یا از خود نخودچی نخود گل شور نشده استفاده میتونید بکنید .

    🌸حتماسینیتون رو کنار دستتون بذارید . موادتون رو وزن کنید .

    🌸میتونید همه اردتون آرد نخودچی باشه اضافه کردن ارد سفید باعث منسجم شدن شیرینی میشه و شیرینی خورد نمیشه . هردو نوعآردتون رو با هم تو ظرفتون الک کنید

    🌸 زمانيكه ارد نخودچی تون رو وزن کردین سه قاشق سوپخوری یا غذاخوری از ارد نخودچیتون بردارین بجاش سه قاشق غذاخوری ارد سفید شیرینی اضافه کنید . میتونید 30 گرم ارد نخودچی کم کنید و 30 گرم ارد سفید اضافه کنید

  • ۱۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    #چند فوت کوزه‌گری برای پخت شیرینی و بیسکوئیت

    🌸در برنامه‌ریزی برای پخت شیرینی یک روز آرام و کم‌دردسر را انتخاب کنید.

    🌸از قبل چند شیرینی را انتخاب و مواداولیه آن را طبق دستور خریداری کنید.

    🌸هیچ‌وقت به صلاحدید خودتان در دستور پخت یک شیرینی دست نبرید. چیزی را کم و زیاد نکنید، مثلا میزان شکری که در یک دستور داده می‌شود، علاوه بر شیرین یا کم‌شیرین شدن، روی نوع بافت بیسکوئیت یا شیرینی‌هایتان تأثیر می‌گذارد.

    🌸اگر در دستوری که مقابلتان گذاشته‌اید از کره استفاده شده، ‌ آن را با روغن مایع یا سایر چربی‌ها جایگزین نکنید.

    🌸دستور پخت را جلوی رویتان بگذارید، همه مواد را اندازه‌گیری کنید و هرگز چشمی مواد را با هم مخلوط نکنید.

    🌸اگر در دستورتان از پیمانه استفاده شده، حتما یک بسته پلاستیکی آن را که مجموعه همه پیمانه‌ها و قاشق‌های استاندارد است، بخرید.

    🌸مواد اندازه‌زده را روی میز کارتان بچینید. از روی لیستتان بخوانید و برای هرکدام از مواد، علامت حاضری بزنید. در این حالت دیگر در انتهای پخت این جمله را از خودتان نمی‌شنوید که «وای یادم رفت شکر بریزم!»

    🌸برای پخت شیرینی‌ها باید یک فر خوب داشته باشید و یا قلق فرتان، دستتان باشد. البته منظور از فر خوب، فر گرانقیمت نیست. منظورمان این است که فر مورد نظر درست کار کند. اگر فرتان بیش از حد گرم باشد، قبل از اینکه شیرینی‌ها بپزد، ته شیرینی می‌سوزد و اگر دمای فر خیلی خوب گرم نباشد، شیرینی‌هایتان وا می‌رود و روی سینی پهن می‌شود.

    🌸بهترین کار و یکی از اصولیترین کارهایی که حتی شیرینی‌پزان حرفه‌ای هم آن را رعایت می‌کنند، این است که باید بعد از درست‌کردن خمیر ۲تا از شیرینی‌ها را توی فر بگذارید و ببینید چه اتفاقی برایشان می‌افتد. اگر دما بالا یا پایین بود، آن را تنظیم کنید.

    🌸اگر فاصله شیرنی‌ها توی سینی کم بود، فاصله چیدن آن‌ها را رعایت کنید.

    🌸اگر دما مناسب بود اما شیرینی‌ها پهن شدند و شکلشان را از دست دادند، احتمالا باید کمی آرد به خمیر اضافه کنید. مراقب باشید که آرد بیش از حد هم شیرینیتان را سفت و خشک می‌کند. بعد از اینکه کمی آرد به خمیر اضافه کردید، دوباره پختن ۲عدد شیرینی را آزمایش کنید.

    🌸بیسکوئیت‌ها، شیرینی‌های مناسبی برای پذیرایی هستند که برخلاف ذهنیت ما از بیسکوئیت‌های صنعتی، شیرینی‌های جانانه‌ای محسوب می‌شوند.

    🌸 بیسکوئیت‌ها از ترکیب آرد و کره و شکر و مواد انتخابی مانند انواع آجیل یا میوه‌ها درست می‌شوند. بعد از درست‌کردن خمیر بیسکوئیت حتما باید آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود؛ یعنی خمیر قالب زده یا بریده شده بیسکوئیت‌ها باید سرد، داخل فر گرم بروند.

    🌸حتما روی سینی فر‌ کاغذ روغنی بگذارید. معمولا در پخت بیسکوئیت‌ها و شیرینی‌ها سینی فر را چرب نمی‌کنند‌ چون میزان کره مناسبی در خمیر وجود دارد برای همین هم هیچ‌وقت خمیر بیسکوئیت یا شیرینی را ورز نمی‌دهند، چون حتما روغن می‌اندازد و بافت شیرینی را خراب می‌کند.

    🌸اگر سینی فرتان نازک است، مراقب باشید که شیرینی‌ها نسوزند.
  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    نکات_آشپزی

    🔴 این مواد غذایی را نباید دوباره گرم کنید 

    🍗 مرغ

    مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.

    🌿 اسفناج 

    اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.

           

    🍳 تخم مرغ

    تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.

             

    🍄 قارچ

    بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید

    🍚 برنج

    گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.

    🍟 سیب زمینی

    سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندن آن است.

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    تقدیم به خانم ها ترفندهای خوشمزه تر شدن غذاها

    🌺: . -برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.

    -برای اینکه برنجمون خو ب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. 

    -برای اینکه #قورمه_سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق #شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

    -برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.

    -برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری #پودر_گل_سرخ اضافه کنید بهش.

    -برای اینکه یه #قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره #گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید. 

    -برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.

    -برای اینکه #ماکارونی و #لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید.

    -برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته.

    🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش #رب انار بریزید

    🔸برای خوشمزه تر شدن #کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید

    🔸برای اینکه #پنیر_پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید

    🔸برای اینکه #آش_رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی #بلغور_گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون

    🔸برای برداشتن #ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود

    🔸اگر میخواهی پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .

    🔸برای تازه ماندن برنج  پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.

    🔸برای #ترد_شدن_گوشت

    روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید

    🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران :

    هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

    خانمهای کدبانو از #پودر_جو توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق   بریزین،

    اول : آب خورش غلیظ میشه 

    دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره 

    سوم: موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتون می رسه،

    توی کتلت ها و همین طور توی هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها میپزین هم میتونین1 استفاده کنین 

    این مطالب را برای همه به اشتراک بگذارید!

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    روش گرفتن تلخی خلال پرتقال و نارنج

    سپس آن را خلال کنید و برای گرفتن تلخی پوست پرتقال آن را به مدت یک تا دو روز در آب نیم گرم خیس کنید. (در این فاصله آب آن را سه تا چهار مرتبه عوض کنید.) دو بار آن را بجوشانید تا کاملا تلخی آن گرفته شود و در آب سرد بریزید.

    هنگام مصرف در آبکش بریزید و برای شیرین شدن خلال پرتقال در ظرف مناسبی نصف پیمانه شکر را با دو پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

    بعد خلال های پرتقال را به آن اضافه کنید و بجوشانید تا خلال ها طعم شیرین بگیرند. سپس در آبکش بریزید.

    نکته: خلال نارنج یا پرتقال را در ظرفی از جنس روی نریزید، زیرا از شفافیت خلال ها کاسته و خلال ها خوش رنگ نمی شوند. برای این کار، بهتر است از ظرف لعابی استفاده کنید.

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده

    اگر تمایل داشته باشید کباب را در منزل تهیه کنید، از سلامت آن مطمئن هستید، معمولا برای تهیه کباب سیخی از گوشت گوسفند با چربی بیشتر (قلوه گاه) استفاده می شود.

    بهتر است نمک را در مراحل  آخر به کباب اضافه کنید.

    گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا بافت آن له شود و هنگامی که ورز می دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.

    برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.

    گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.

    اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی افتد.

    اگر بین آماده کردن سیخ ها و پختن آن فاصله ای می افتد بهتر است سیخ های کباب را در جای سرد قرار دهید. قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ ها را بگیرید.

  • ۲۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    🍜 تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

    🌿مجموعه: نکات مهم آشپزی

    🍀 بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

     

    🍀 سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

     

    🍀 برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.

     

    🍀 سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

     

    🍀 در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

     

    🍀 برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

     

    🍀 یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

     

    🍀 افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن شود

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)
  • ۲۳:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    نکاتی_مهم_برای_طعم_دار_کردن_گوشت 🎀

    📌مجموعه: نکات مهم آشپزی

    با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

    خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.

    با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

    🍥مواد :

    یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه را بجوشانید و پس از خنک شدن گوشت را در آن بخوابانید.

    افزودن پوست مرکبات، شنبلیله، فلفل، گیاهان تازه و ادویه مانند زیره، گشنیز، انیسون و دارچین نیز می تواند گوشت را طعم دار کند

  • ۰۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    سه راه حل براى_وا نرفتن كوفته ها 

    اگر اولين بارتان است كه كوفته درست مي كنيد حتما با مشكل وارفتگي كوفته ها مواجه شده ايد . سه راه حل ساده براي اين مشكل وجود دارد.

    1-برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید.

    2_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید.

    3_ پس از گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زیاد كنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.

  • ۲۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    نكات و فوت فن شيرينى_برنجى 

    ✅برای شیرینی برنجی دقت كنيد هر آرد برنجی که از بیرون میخرن رنگش تیره نباشه 

    ✅ارد برنج مصرفى رو حتما از الک حریر رد کنيد از پارچه حریر یا جوراب یا هر پارچه ای که بشه ارد برنج رو الک کرد . 

    ✅بهتون تضمين داده ميشه  با این کار شیرینی برنجی عالی و نرمی خواهید داشت 

    ✅حتما توجه کنید بعضی برنجی های بیرون که میخرید درشته و زیر دندون میاد بخاطر استفاده ارد برنج نامرغوبه و دارای ناخالصى نباشه

    ✅در صورتيكه آرد برنج رو خودتون میخواین تهیه کنید از چند روز قبل درست کردن شیرینی اینکار رو انجام بدین بخصوص کسانی که سفارش میرن از یکی دو ماه قبل به فکر تهیه ارد برنج باشيد. 

    ✅ارد برنج رو وقتی میخرین بو بکشید تا بتونید رایحه برنج رو احساس کنید کیفیت عالی شیرینی برنجی از ارد برنج مرغوب و سفیده .

    ✅پيشنهاد ميشه از ترکیب یک سوم روغن نیمه جامد و دو سوم روغن قنادی استفاده كنيد

    ✅ابتدا روغنتون رو با حرارت ملایم آب کنید روغن قنادی اگه استفاده میشه بازم باید آب کنید .روغن اب کرده و پودر قند تون رو در ظرفی بریزین و با چنگال یا قاشق کمی هم بزنید تا مخلوط هم بشن .

    ✅برای این شیرینی بهتره پودر قندتون رو هم الک حریر رد کنید .

    ✅ براى اين مقدار مواد اوليه يك عدد تخم مرغ رو زرده و سفیده شو جدا کنید سفیده رو چشمی نصف کنید .

     ✅توجه كنيد که آرد برنج چون انواع مختلفی از انواع برنجه ری برنجها هم با هم فرق داره پس باید باید به این نکته توجه کنید که آبخوره هر ارد برنجی با هم فرق داره .

    ✅ حتما سه یا چهار قاشق سوپخوری رو در انتهای اضافه کردن آرد برنج نگهدارین در حدی ارد برنج اضافه بشه که خمیر نرمی بدست بیاد .

    ✅  آرد برنج رو حتما قاشق قاشق اضافه کنید فقط به یک نکته مهم برای شیرینی برنجی باید توجه بشه اگر به این نکته توجه نشه خمیر شیرینی بعد استراحت خشک میشه و پودری دیگه نمیشه جمعش کرد .

     ✅همه این مواد رو در حدیکه مخلوط هم بشن با قاشق هم بزنید 

    ✅اگر تمايل داريد نان برنجی زعفرونی داشته باشید توجه داشته باشید زعفران رو با حداقل آب بصورت خمیری دربیارن آبکی نباشه چون برنجیتون حین پخت خشک میشه .

    ✅برای ری برنج در این مدت استراحت لازمه . و اگر دیده باشین بعضیها فرصت استراحت نمیدن یا دستورشون این استراحت رو نداره شیرینی شون خشک تر و فرم دهیش سخت تر میشه و اگر روش مهر میزنند از اطراف ترک میخوره بخاطر استراحت ندادن خمیر برنجیه .

     ✅زعفران رو به نصفی از خمیر اضافه کنید یا به تمام خمیر و با دست کمی ورز بدین تا رنگ به همه خمیر برسه و یکدست بشه .

    ✅خمیر برنجى رو روی یک نایلون بذارید و روش نایلون بندازین و وردنه کنید به ارتفاع نیم سانت .

     ✅اگه یه موقع با اینکه تذکر داداه شده ارد برنج رو کمتر بریزن زیاد ریختین و خمیر خشک شد میتونید نصف سفیده تخم مرغ که از دستور باقیمانده رو به خمیر اضافه کنید ولی بهترین کار همین روش اضافه کردن کم کم آرد به مواده .

    ✅ حالا خمیر رو در دو نایلون جداگانه بپیچید و در محیط آشپزخونه به مدت 24 ساعت استراحت بدین . این استراحت دادن خمیر برنجی خیلی مهمه و حتما باید انجام بشه

    ✅بعد از استراحت فر رو روی 150 درجه سانتیگراد روشن کنید مشابه مورد نياز براى شيرينى نخودچی .

    ✅میتونه ارتفاع شیرینی کمتر هم باشه سعی کنید ارتفاع همه خمیرهای کاترخورده یکسان باشه تا هنگام پخت همه یکسان پخته بشن .

  • ۰۹:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

     تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش 

     بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

      سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

     برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.

     سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

     در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

     برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

      یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

     افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48338 |46689 پست

    اگر کیک شما ظاهری چروکیده و جمع شده داردپس حتما:

     قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.

    قالب بیش از حد چرب شده است.

     مواد بیش از حد مخلوط شده است.

     مقدار مایعات زیاد بوده است.

    کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ) خوابیدن پف کیک

    هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.

     پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)

    میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.

     قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.

    کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.

      در فر قبل از پخت باز شده است.

     دمای فر کم بوده است.

    مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)

    بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

  • ۰۱:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    چگونخ تندی غذا را کم کنیم

    🌿 مجموعه: نکات مهم آشپزی

    ⭕️ غذاهای تند را همراه نشاسته سرو کنید

    🍀 خوردن غذای تند جز خود آزاری چیز دیگری ندارد. ترکیباتی مانند کپسایسین، که باعث تندی فلفل می شوند هیچ طعمی ندارند. در واقع این ترکیبات گیرنده های درد روی زبان را تحریک می کنند. برای همین است که شما احساس سوختن می کنید. این سوزش از طرفی فایده هم دارد. ادویه جات، طعم های دیگر غذا را معلوم می کنند و ماده اصلی اغلب غذاها مثل غذاهای هندی و تایلندی هستند. استفاده از ادویه در پخت و پز نتیجه ای غیر قابل پیش بینی دارد. ممکن است بسیار تند شود یا اصلاً طعمی ندهد. پس اگر غذایی خیلی تند شد، باید عملیات نجات را بدانید.

    1- مقدار همه ی مواد غذا را اضافه کنید. اگر حین پخت متوجه شدید غذا خیلی تند شده است، مقداری از سایر مواد غذا اضافه کنید (نسبت به غذا). این باعث کاهش تندی می شود.

    2- از لبنیات استفاده کنید. کپسایسین به راحتی در لبنیات حل می شود و چربی موجود در لبنیات کپسایسین را به مولکول کپسیوم تبدیل کرده و باعث دور شدن از گیرنده های درد روی زبان می شود. در بسیاری از غذاهای محلی از این تکنیک استفاده می شود.

     

    فکر می کنید خامه ی ترش که همراه غذاهای مکزیکی یا ماست رایتا که همراه غذاهای هندی می دهند چه دلیلی دارد؟! هم می توانید جداگانه سرو کنید و هم با غذا مخلوط کنید. مثلاً اضافه کردن شیر به سس، تندی سس را کم می کند.

     

    🍀 یادتان باشد ماده ی نجات دهنده شما چربی موجود در لبنیات است، پس اگر از لبنیات کم چرب استفاده کنید تاثیری نخواهند داشت.

    3- از جایگزین لبنیات استفاده کنید. اگر فردی به لاکتوز حساسیت دارد یا محصولات دامی مصرف نمی کند، می توانید از شیر نارگیل استفاده کنید، که در غذاهای تایلندی معمول است. شیر سویا، شیر بادام، و شیربرنج همه شان حاوی چربی موثر هستند، هرچند به اندازه شیر طبیعی تاثیر ندارند.

    4- اسید اضافه کنید. از آنجا که کپسایسین بازی (قلیایی) است، اضافه کردن اسید باعث خنثی شدن آن می شود. به غذای در حال پخت می توانید آب لیمو یا سرکه بزنید. لاکتیک اسید موجود در شیر هم تأثیری دوچندان خواهد داشت.

    5- غذا را همراه نشاسته سرو کنید. برنج ساده و نان ادویه را به خود جذب می کنند و ادویه را در همه جای غذا پخش می کنند که باعث می شود کمتر احساس تندی کنیم. بسیاری از غذاهای تند این گونه سرو می شوند. غذاهای هندی همراه نان، غذاهای مکزیکی همراه تورتیلا و غذاهای تایلندی همراه با برنج سرو می شوند.

    🍀 نکات و هشدارها

    هنگام پخت و پز مراقب ادویه ها باشید. اگر دست فلفلی را به چشم خود بزنید، صدمه می بینید.

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)
  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    برای_اینکه رنگ زرشک در_پلو تغییر نکند چه کار باید کرد؟

    روغن داغ رنگ زرشک را تغییر می دهد.

    وقتی زرشک را روی حرارت می گذارید و با شکر مخلوط می کنید باید در مدت زمان کم روی حرارت کم باشدتا رنگش تغيير نكند 

    زرشك را با مقدارى آب و گلاب خيس كنيد تا خوش رنگتر شود 

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان