خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۷:۱۱   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    پاییز
    کاربر فعال|67 |276 پست
    سلام بچه ها من اصلا گوشت وسیب زمینی برنج ماکارونی نمی خورم امشب چی درست کنم تکراری نباشه انها هم نداشته باشه
  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    maryam golii
    یک ستاره ⋆|1262 |1214 پست
    کوکو سبزی خوبه نه گوشت داره نه سیب زمینی...
    کیک مرغ/ماهی/کشک بادمجون/املت
  • ۱۷:۲۱   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    پاییز
    کاربر فعال|67 |276 پست
    سلام خانمی کوکو سبزی چه جور درست کنم چی میخواد
  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سالاد سزار هم خوبه ،
    اینم لینکش http://www.zibakade.com/Topics/-TP1233-PI71919/

  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    رولت کوکو سبزی دستپخت الهه
    http://www.zibakade.com/Topics/-TP3948-PI39227/
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۲/۹/۲۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شام ساده و خوشمزه
     
    كوكوي گوشت

    يكي ديگه از غذاهاييه كه توي اردبيل زياد درست ميشه ....

    براي اين كوكو ، دوتا سيب زميني پخته و رنده شده ، ١٥٠ گرم گوشت چرخ كرده ، يه پياز رنده شده ، يه حبه سير له شده ، ٢/٣ پيمانه گردوي آسياب شده ، ٣ يا ٤ تا تخم مرغ ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، كمي زعفران و كمي جعفري رو با هم خوب مخلوط مي كنيم ،(مايه اين كوكو كمي غليظه) و بعد دو طرفشو سرخ مي كنيم 



    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۳:۳۰   ۱۳۹۲/۹/۲۸
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    بس که بعضـــــــــــی ها از استیک گفتن و نوشتن، امشب شدیداً دلم استیک خواست و درستیدم!

    موادش رو چشمی واسه چهار تیکه استیک تنظیم کردم!
    گوشت استیکی رو هم آقای قصاب با دستگاه برش زد

    تقریباً 2 روز گذاشتم فریزر تا امشب موقع پختن بهتر بشه
    بعد از آب شدن یخ گوشت ها، مخلوط ادویه زدم و بعد با روکش پلاستیکی و استیک کوب، یه کم کوبیدم تا ادویه ها به خورد گوشت بره
    مخلوط ادویه: پودر زنجبیل+ادویه کاری+نمک+فلفل قرمز و سیاه+دارچین+زردچوبه+ادویه خورشتی
    بعد دو طرف گوشت ها رو کمی روغن زیتون ریختم
    گوشت ها رو به مدت 2 ساعت در مخلوط پیاز ریز خرد شده و سیر کمی کوبیده شده و در طرف درب دار در یخچال گذاشتم

    برای سس قارچ، یک پیاز متوسط رو رنده کردده و در مقداری کره تفت دادم تا طلایی بشه
    مقداری قارچ بهش اضافه کردم و تفت دادم و مقداری پودر آویشن+نمک+فلفل قرمز و سیاه+نعنای خشک+پودر زنجبیل
    2 قاشق آرد رو با 2 لیوان شیر مخلوط کردم و کم کم به مخلوط قبلی اضافه کردم و روی حرارت تا یه کم غلیظ بشه

    گوشت ها در روغن کم سرخ کردم و با دورچین هویج و ذرت و نخود فرنگی پخته و سیب زمینی سرخ شده سرو کردم




  • ۲۳:۴۵   ۱۳۹۲/۹/۲۸
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست

    راستی فلفل دلمه ای هم گذاشتم!




  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۲/۹/۲۹
    avatar
    آتیشپاره
    کاربر فعال|177 |363 پست
    وااااای صبا ..چه کردی....منم می خوااااام!

    آفرررررین
  • ۱۵:۴۵   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    یه پیشنهاد ویژه برای شام


    ميگوي سوخاري 

    دوستان من ميگوي سوخاري رو اين مدلي درست مي كنم 

    ميگوي سوخاري:
    ميگوهارو ( حدود ٣٠٠ گرم ) توي فلفل، روغن زيتون ، پودر سير و آب ليمو ترش خوابوندم تا مزه دار بشن و يه كمي توي يخچال استراحت كنن، بهشون نمك نزدم تا آب نندازن و مواد مغذيشون خارج نشه....
    ٢ تا سفيده تخم مرغ لازم داريم كه با كمي محلول زعفران مخلوط مي كنيم ...
    يه مقداري هم پودر سوخاري ادويه دار نياز داريم ...
    ميگوهارو بعد از مزه دارشدن ،نمك مي زنيم بعد توي سفيده تخم مرغ و سپس توي پودر سوخاري مي زنيم ، دوباره همين دو مرحله رو تكرار مي كنيم ....
    اگه تو اين مرحله يه كمي ديگه ميگوهارو بذارين تو يخچال خيلي بهتره...
    بعد هم سرخشون مي كنيم ..
    براي دورچين هم از انواع سبزيجات مي تونيم استفاده كنيم ....
    براي سس كنارش هم از سس مايونز ، خيارشور ريز شده ، جعفري خرد شده و پياز نگيني خرد شده استفاده كردم 


    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    مراحل سرخ کردن ماهی تیلا پیلا

    مواد لازم و طرز تهیه

    ماهی Tilapia حدودا ۵-۶ عدد
    آرد حدودا ۳-۴ پر ق غ 
    تخم مرغ ۱ عدد پودر فلفل پاپریکا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ۲ ق چ زعفران حل شده مقداری روغن مایع برای سرخ کردن 
    ماهی را شسته و خوب با دستمال حوله ی خشک کنید. 
    در کاسه ی تخم مرغ، فلفل، نمک و زعفران رو خوب با چنگال هم زنید. 
    سپس روی سطح صافی آرد را پاشیده و ۲ طرف ماهی را با کمی آرد آغشته کنید. بعد ماهی ها را داخل مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دوطرف آنها خوب آغشته شود . سپس مرحله اول رو دوباره تکرار کنید. میتونید به جای آرد. نان سوخاری خورد شده در این مرحله استفاده کنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و ماهی ها را داخل آن چیده و کمی حرارت را کم کرده و هر دو طرف آن ها را تا حدی که ماهی پخته و کمی طلایی شود سرخ کنید.


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ممنون
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    زیباکده

    باران : 
    شما هم صبا جان همینطوری ک روناک عزیز نوشتن درست میکنید

    زیباکده
    ببخش باران جونم که سوالت رو دیر دیدم!
    عزیزم فکر کنم مال ما یکم پیچیده تره! آخه خودم درست نمیکنم اما میبینم که خیلیییی مراحل داره!
    مامان هر ماه 1 بار به مقدار انبوه درست میکنن و فریزر میذارن....شبیه همین همبر گرهای بسته بندی و یخ زده فروشگاهها...
    اما خیلییییییی خوشمزه تر و کاملاً خانگی
    سر فرصت حتماً دستورش رو از مامان میپرسم و اینجا میذارم


  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۲/۱۰/۱
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    مرسی خیلی خوب بود و عالی
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۲/۱۰/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    املت سوسيس و سبزيجات
    از اون غذاهاي فوريه كه هر وقت عجله دارين به دادتون مي رسه .....
    من از موادي كه توي خونه داشتم استفاده كردم ....

    سوسيس خرد كرده ، ذرت ، سيب زميني سرخ كرده ، فلفل دلمه اي ، گوجه فرنگي ، كمي جعفري ، پنير پارمسان و تخم مرغ رو با هم مخلوط كردم و توي قالب هاي چرب شده مافين ريختم و توي فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه گذاشتم


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۲/۱۰/۳
    avatar
    pari san
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    یَعنی جا داره من یه تشکر اساسی از گرد آورنده این تاپیک بکنم کار منو خیلی راحت می کنه
  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۲/۱۰/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    پیشنهاد یه شام سالم 

    ماهی قزل الا سرخ شده


    :برای یک تیکه ماهی قزل الا کوچیک 
    لیمو سبز ۱ عدد
    سیر ۲-۳ حبه
    آرد ۲-۳ ق غ
    روغن زیتون ۲-۳ قاشق غ
    پودر فلفل قرمز به اندازه کافی
    زعفران به مقدار کافی
    نمک و فلفل به مقدار کافی

    ماهی رو بعد از شستن خوب با دستمال حوله خشک کرده و روی سطح تمیزی گذاشته و مقداری کم روغن زیتون روی ماهی مالیده سپس بانصف حبه سیر را روی ان رنده کرده. حدودا ۱/۴ ق غ پوست لیمو را نیز رنده کرده و کمی از آب لیمو روی ان فشرده و به مقدار دلخواه نمک و فلفل پاشیده و ۱-۲ قطره زعفران و در این هنگام تمام مواد رو روی ماهی مالیده و کنار میگذرم.
    در سطح تمیزی آرد را پاشیده و روی ماهی که مارینید شده را روی ان برگردانده و تمام مراحل قبل را روی این طرف ماهی تکرار کرده و چرخانده تا این طرف ماهی هم با ارد کمی آغشته شه.
    در ماهیتابه معمولی ۲-۳ ق روغن زیتون را روی حرارت معمولی تا زیاد گرم کرده و ماهی را قبل از ان که سرخ کنید ارد های زیادی ان را تکان داده و در ماهیتابه گذاشته و حدود ۲-۳ داغئغه دو طرف ان راحدودا ۲-۳ دقیقه یا تا حدی پخت شه و کمی سرخ شه.
    دوست داستئد میتوند مقداری کدو که از قبل کمی سرخ شده در ارد نان خوابانده و همراه با چند تا سیب زمینی پوخته شده در ارد نان خوابونده و در ماهیتابه کمی ان ها را نیز سرخ کنید و سرو کنید.
    من ۲ تا سیر را در کنار ماهی هم سرخ کردم


    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۲/۱۰/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    یه شام خوشمزه


    ماهی‌ سوخاری نارگیلی
    مواد لازم و طرز تهیه:


    حدوداً ۳-۴ عدد ماهی‌ Tilapia یا هر نوع ماهی‌ کوچیک سفید که دوست دارین، ۱/۲ پیمانه آرد، ۲ عدد تخم مرغ، ۱/۲ پیمانه نارگیل (شیرین نباشه) رنده و تست شده، ۲ ق چ جعفری خورد شده، ۱ ق چ سیر خورد شده، ۱/۲ پیمانه نان خورد شده (من از نوع Panko استفاده کردم. این آرد نون کمی‌ درشتر هستش)، نمک و فلفل به مقدار دلخواه. ۳-۴ ق غ روغن زیتون یا مایه.

    آرد را در کاسه ی معمولی ریخته. تخم مرغ‌ها را در کاسه ی جداگانه هم زنین. در کاسهٔ سومی بقیه مواد فوق رو به جز روغن را خوب مخلوط می‌کنین.

    ماهی‌‌ها را بعد از شستن و خشک کردن در کاسهٔ آرد فرو برده و اضافه‌های آن را میتکانین. بلافاصله در کاسهٔ تخم مرغ فرو می‌کنین و سپس ۲ طرف ماهی‌‌ها را با مخلوط نارگیل میپوشانین.

    روغن را در ماهیتابه معمولی با حرارت بین معمولی و زیاد داغ کرده. ماهی‌‌ها را با احتیاط در ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شون. هر طرف حدوداً ۳-۴ دقیقه.

    من برای چاشنی‌ روش از salsa میوه استفاده کردم. مقداری انگور سبز، قرمز و نارنگی و ۱ فلفل Jalapeno خورد کردم

     
    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۳:۳۷   ۱۳۹۲/۱۰/۴
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﺎﺭﺍﻣﺪﻩ...
    ﻣﻦ ﺍﻭﻥ ﮐﻮﮐﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﻭﺩﺭﺳﺘﯿﺪﻡ
    ﺍﻻﻥ ﻫﻤ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺍﻣﻠﺖ ﺳﻮﺳﯿﺲ ﻭﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﻡ

    ﻣﺮﺳﯽ دوستان
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۲/۱۰/۴
    avatar
    شیرین
    کاربر فعال|128 |374 پست
    منم صبا جونم دوست دارم دستورشو بدونم، بی صبرانه منتظریم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان