خانه
7.23K

آشپزی با ماهی

  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۴/۷/۴
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    آشپزی با ماهی

    سالاد ماهی با چاشنی پیاز و آبلیمو

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- فیله ماهی                                                500 گرم

    2- فلفل سبز خرد شده                                    3-2 قاشق چایخوری

    3- سیر خرد شده                                           1 قاشق چایخوری

    4-آبلیموی تازه                                               1 فنجان (250 میلی لیتر)

    5-نمک                                                         1/2 قاشق چایخوری

    6-پیاز حلقه حلقه                                           2 عدد کوچک

    7- گشنیز تازه خرد شده                                  4 قاشق غذا خوری

    8- روغن زیتون                                              1/4 فنجان (60 میلی لیتر)

    9- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده             1 یا 2 عدد(به دلخواه)

    این ماهی یک نوع پیش غذا محسوب میشود که گوجه رنگ و طعم خاصی به آن میدهد شما میتوانید آن را با برگ کاهو و چیپی سرو نمایید.

    طرز تهیه :

    ماهی ها را در کاسه ای بگذارید و روی آنها آبلیمو بریزید و بهم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس باقی مواد را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و مجددا به مدت 2-1 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا گوشت ماهی در مایع آن پخته و رنگ آن سفید شود.

    ماهی را خنک سرو نمایید.


    آشپزی با ماهی

  • leftPublish
  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۷/۵
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    ماهی قزل آلا با سس خردل و شوید

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- فیله ماهی قزل آلا با پوست               1 عدد (1 کیلوگرمی)

    2- شکر                                              3 قاشق غذا خوری

    3- نمک                                              3 قاشق غذا خوری

    4- فلفل                                              1/2 قاشق چایخوری

    5- ادویه                                               1/2 قاشق چایخوری

    6- برگ شوید                                        24 شاخه

    7- آبلیمو                                              4-3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    ماهی قزل آلا را طوری که طرف پوست دار آن به سمت پایین باشد در کاسه ای بگذارید. در کاسه کوچک دیگری شکر ، نمک، فلفل و ادویه را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بمالید. شاخه شوید را روی ماهی بگذارید و آبلیم را روی آن بریزید. ماهی را با مشماع بپوشانید و روی آن چیز سنگینی قرار دهید و به مدت 4-3 روز در یخچال قرار دهید و هر روز آبی را که اطراف آن جمع میشود با قاشق روی ماهی بریزید. هنگامی که ماهی آماده سرو بود ، سس خردل آن را درست کنید : خردل ،شکر و سرکه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم ترکیب شوند. همچنان که مخلوط کن روشن است روغن بادام را نیز کم کم در آن بریزید تا سس غلیظ شود. سس را در کاسه ای برگردانید و شوید را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. هنگام سرو، شاخه های شوید را از داخل سس خارج کنید، ماهی را نازک برش بزنید و با سس سرو نمایید.

    سس خردل و شوید در تاپیک سس ها نوشنه شده است.

    آشپزی با ماهی

    ویرایش شده توسط کدبانو در تاریخ ۵/۷/۱۳۹۴   ۱۶:۱۱
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    ته چین ماهی

    واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم
    ( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.) و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه .

    درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره. نوش جان.

    آشپزی با ماهی
  • ۱۶:۴۴   ۱۳۹۴/۷/۲۷
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    رول کاهو

    این رسپی میتونه یک شام سبک یا یک پیش غذای عالی باشه.

    موادی که لازم داریم
    کاهو پیچ که برگای تردی داره
    مرغ آب پز یا گریل شده
    برش های خیار
    ماست چکیده ( میتونید از سس مایونز یا هزار جزیره هم استفاده کنید)

    کمی نمک و فلفل و پودر پاپریکا

    مواد را داخل کاهو بگذارید ، رول کنید وبه کمک خلال دندان محکمش کنید.

    آشپزی با ماهی
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۷/۲۸
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    زیباکده
    کدبانو : 

    آشپزی با ماهی

    سالاد ماهی با چاشنی پیاز و آبلیمو

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- فیله ماهی                                                500 گرم

    2- فلفل سبز خرد شده                                    3-2 قاشق چایخوری

    3- سیر خرد شده                                           1 قاشق چایخوری

    4-آبلیموی تازه                                               1 فنجان (250 میلی لیتر)

    5-نمک                                                         1/2 قاشق چایخوری

    6-پیاز حلقه حلقه                                           2 عدد کوچک

    7- گشنیز تازه خرد شده                                  4 قاشق غذا خوری

    8- روغن زیتون                                              1/4 فنجان (60 میلی لیتر)

    9- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده             1 یا 2 عدد(به دلخواه)

    این ماهی یک نوع پیش غذا محسوب میشود که گوجه رنگ و طعم خاصی به آن میدهد شما میتوانید آن را با برگ کاهو و چیپی سرو نمایید.

    طرز تهیه :

    ماهی ها را در کاسه ای بگذارید و روی آنها آبلیمو بریزید و بهم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس باقی مواد را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و مجددا به مدت 2-1 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا گوشت ماهی در مایع آن پخته و رنگ آن سفید شود.

    ماهی را خنک سرو نمایید.


    آشپزی با ماهی

    زیباکده

    ماهی را در یخچال بگذاریم تا بپزه؟؟؟ منظورتون اینه که مثل ساشومی خام باشه و طعم بگیره؟ ننوشتید چه نوع ماهی برای اینکار خوبه؟ آخه این موادی که گفتید هیچ کدوم طعم دهنده قوی نیست که؟! 25

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۷/۲۸
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    زیباکده
    کدبانو : 

    ماهی قزل آلا با سس خردل و شوید

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- فیله ماهی قزل آلا با پوست               1 عدد (1 کیلوگرمی)

    2- شکر                                              3 قاشق غذا خوری

    3- نمک                                              3 قاشق غذا خوری

    4- فلفل                                              1/2 قاشق چایخوری

    5- ادویه                                               1/2 قاشق چایخوری

    6- برگ شوید                                        24 شاخه

    7- آبلیمو                                              4-3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    ماهی قزل آلا را طوری که طرف پوست دار آن به سمت پایین باشد در کاسه ای بگذارید. در کاسه کوچک دیگری شکر ، نمک، فلفل و ادویه را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بمالید. شاخه شوید را روی ماهی بگذارید و آبلیم را روی آن بریزید. ماهی را با مشماع بپوشانید و روی آن چیز سنگینی قرار دهید و به مدت 4-3 روز در یخچال قرار دهید و هر روز آبی را که اطراف آن جمع میشود با قاشق روی ماهی بریزید. هنگامی که ماهی آماده سرو بود ، سس خردل آن را درست کنید : خردل ،شکر و سرکه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم ترکیب شوند. همچنان که مخلوط کن روشن است روغن بادام را نیز کم کم در آن بریزید تا سس غلیظ شود. سس را در کاسه ای برگردانید و شوید را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. هنگام سرو، شاخه های شوید را از داخل سس خارج کنید، ماهی را نازک برش بزنید و با سس سرو نمایید.

    سس خردل و شوید در تاپیک سس ها نوشنه شده است.

    آشپزی با ماهی

    زیباکده

    آهان فاز سرو ماهی خام بود، ممنون، شوشوی من عاشق ساشومی و سوشی  هستش، خودمم بدم نمی یاد 83

  • leftPublish
  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۴/۷/۲۸
    avatar
    mah2
    کاربر جديد|31 |68 پست
    زیباکده
    مهرنوش : 
    زیباکده
    کدبانو : 

    آشپزی با ماهی

    سالاد ماهی با چاشنی پیاز و آبلیمو

    مواد لازم برای 4 نفر :

    1- فیله ماهی                                                500 گرم

    2- فلفل سبز خرد شده                                    3-2 قاشق چایخوری

    3- سیر خرد شده                                           1 قاشق چایخوری

    4-آبلیموی تازه                                               1 فنجان (250 میلی لیتر)

    5-نمک                                                         1/2 قاشق چایخوری

    6-پیاز حلقه حلقه                                           2 عدد کوچک

    7- گشنیز تازه خرد شده                                  4 قاشق غذا خوری

    8- روغن زیتون                                              1/4 فنجان (60 میلی لیتر)

    9- گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده             1 یا 2 عدد(به دلخواه)

    این ماهی یک نوع پیش غذا محسوب میشود که گوجه رنگ و طعم خاصی به آن میدهد شما میتوانید آن را با برگ کاهو و چیپی سرو نمایید.

    طرز تهیه :

    ماهی ها را در کاسه ای بگذارید و روی آنها آبلیمو بریزید و بهم بزنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس باقی مواد را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و مجددا به مدت 2-1 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا گوشت ماهی در مایع آن پخته و رنگ آن سفید شود.

    ماهی را خنک سرو نمایید.


    آشپزی با ماهی

    زیباکده

    ماهی را در یخچال بگذاریم تا بپزه؟؟؟ منظورتون اینه که مثل ساشومی خام باشه و طعم بگیره؟ ننوشتید چه نوع ماهی برای اینکار خوبه؟ آخه این موادی که گفتید هیچ کدوم طعم دهنده قوی نیست که؟! 25

    زیباکده

    مهرنوش جون یعنی شما میگی سیر و پیازو گشنیز طعم دهنده های قوی نیستن ؟!!!!!!!! میخوای بنزین بریزیم خوشمزه بشه ؟؟؟؟؟16

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۴/۷/۲۸
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    عزیزم منظورم برای طعم دهی به غذای خام بود مثل سس سویا و خردل یا سس و خمیر سوشی
  • ۱۸:۱۷   ۱۳۹۴/۷/۲۸
    avatar
    mohadeseh12
    کاربر جديد|40 |30 پست

    غذاهای بوشهری طرفدارهای زیادی دارد از جمله قلیه ماهی ، قلیه میگو ، یتیمک و ....

    در این فایل بیش از 20 غذای بوشهری آموزش داده شده که کاملا گویا است

    برخی از این غذا ها:

    قیمه بوشهری

    لخلاخ یا لخ لخ

    ته انداز مرغ و بادنجان

    تنداز میگو

    گمنه یا للک

    و...........

    برای خرید به آدرس زیر بروید

    http://zibasaz.4kia.ir/info/19988/آشپزی-بوشهری/

    آشپزی با ماهی
  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    ماهی با سس گوجه و سیر

    مواد اولیه:
    گشنیز (یا جعفری) 1 لیوان
    فلفل قرمز (کبابی) 2 عدد
    فلفل قرمز (پرک) 1/2 ق چ
    فلفل قرمز 1/4 ق چ
    شکر (یا 1 ق چ عسل) 1/2 ق چ
    پاپریکا 1/2 ق چ
    رب گوجه فرنگی 1/4 فنجان
    آب (داغ) 1 و 1/2 فنجان
    فیله ماهی (هر نوع ماهی به دلخواه) 4 تکه
    سیر 12 حبه
    نمک و فلفل مقداری

    رب گوجه و نمک و فلفل و پاپریکا و شکر یا عسل رو در آب گرم حل می کنیم

    گشنیز را کف تابه ای پهن میکنیم. فلفل دلمه ای تکه شده و سیرهای درشت خورد شده رو روی سبزیها پخش می کنیم

    تکه های فیله ماهی رو روی سبزیجات می چینیم و نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم

    سس گوجه رو روی تمام تکه های ماهی پخش می کنیم:
    حرارت گاز رو روشن می کنیم تا سس به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم و در ظرف رو می بندیم تا ماهی بپزه حدود 15 دقیقه و در این مدت سس رو در تابه می چرخونیم تا به همه جای ماهی ها برسه

    اگر سس هنوز آبکی بود حرارت رو زیاد می کنیم تا سس غلیظ بشه.

    آشپزی با ماهی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان