خانه
27K

نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه

  • ۲۲:۴۱   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    البته خودم هنوزدرست نکردم .......







    1 - سوپ جو و گوشت گاو :

    با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگر سبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کنید که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.

    زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه                    

    زمان پخت: 3 الی 4 ساعت



    مواد اولیه برای 8 نفر :

    گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : 350 گرم ، برش خورده در 2.5 سانتی متر

    روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری 

    آب گوشت : 400 گرم 

    پیاز خرد شده ( 1 عدد بزرگ ) : 1 پیمانه

    کرفس خرد شده ( 1ساقه ) : 1.2 پیمانه 

    پونه کوهی یا ریحان : 1 قاشق سوپخوری 

     فلفل سیاه : 1.4 قاشق سوپخوری

    سیر : 2 عدد 

    برگ بو  : 1 عدد 

    گوجه فرنگی خرد شده  : 300 گرم 

    هویج پوست کنده و خرد شده : 1 پیمانه (یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : 1.2 پیمانه )

     جو زود پز  : 2.3  پیمانه



    طرز تهیه :

    ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز، پونه، فلفل، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید. 

    سپس با حرارت ملایم برای 1.5 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه ).

    گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد ) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.






  • leftPublish
  • ۲۱:۵۱   ۱۳۹۳/۷/۱
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    کی میدونه آرتیشو چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۲۲:۵۰   ۱۳۹۳/۸/۴
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    این جاهم سوپ هست
  • ۲۱:۵۱   ۱۳۹۳/۸/۱۵
    avatar
    گلوریا
    کاربر جديد|93 |36 پست
    سلام تاجایی که من اطلاع داشته باشم یه نوع سبزیــه شایدالبته چون اونی که من دیدم محرزنبودبرام که میوه است یاسبزی ولی سبزه اگه یادم باشه شبیه میوه هایه کاجه !ولی ضخیم تر،اگه کسی دیده یامیدونه به منم بگه ممنون
  • ۲۱:۵۸   ۱۳۹۳/۸/۱۵
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    مرسی گلم پس یه چیزتومایه های سیفی جات میشه
  • ۲۲:۲۴   ۱۳۹۳/۸/۱۵
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست
    ارتیشو کنگر فرنگی میشه
  • leftPublish
  • ۲۲:۲۸   ۱۳۹۳/۸/۱۵
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست















    آرتیشو گیاه بومی مناطق مرکزی مدیترانه است ولی در حال حاضر در بیشتر نقاط معتدل دنیا کشت یم شود . 


    رومی ها در حدود ۲۰۰۰ سال پیش این گیاه را پرورش می دادند و بعنوان سبزی در سالاد استفاده می کردند . 


    آرتیشو در قرن شانزدهم در انگلستان و فرانسه برده شد و سپس در قرن نوزدهم در آمریکا کشت شد . اکنون کالیفرنیا و سواحل اقیانوس آرام مرکز کشت آرتیشو می باشد . 


    کلمه Artichoke از کلمه ایتالیایی Articicco مشتق شده که بمعنی میوه کاج می باشد و آرتیشو هم مانند میوه کاج است آرتیشو برای رشد احتیاج به آب و باران فراوان درد . 


    آرتیشو گیاهای است چند ساله درای ساقه ای راست که ارتفاع آن بحدود یک متر می رسد . برگهای آن پهن و دراز مانند برگهای کاهو است که برنگ سبز تیره است . در انتهای ساقه میوه آن که بشکل میوه کاج یا سیب فلس در است مشاهده می شود .گلبرگهای آن ضخیم و گوشتی بوده و انتهای گلبرگها ضخیم تراست که مصرف خوراکی درد . 


    برای خرید آرتیشو دقت کنید که برگها با نشده و سفت و سبز باشد . هنگامیکه برگهای آرتیشو قهوه ای است نشان دهنده کهنه بودن آن می باشد . 

    فصل آرتیشو معمولا ماههای فرودرین و دریبهشت ( آپریل و می )است
  • ۲۲:۳۰   ۱۳۹۳/۸/۱۵
    avatar
    مینا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|8686 |5387 پست

    خواص درمانی:


    آرتیشو از نظر طب قدیم ایران گرم وخشک است. قسمت مورد استفاده ارتیشو برگ ها و قسمت وسط آن است که به نام قلب ارتیشومعروف میباشد. آرتیشو را آب پز کنید و قسمت گوشتی وسط برگ ها و قلب آن را با سرکه بخورید؛ زیرا:



    1. کبد را تمیز و اعمال کبد را تنظیم میکند.

    2. ترشح صفرا را افزایش می دهد.

    3. از جمع شدن چربی در کبد جلوگیری میکند و آنهایی که کبد چرب دارند؛ بهتر است از آرتیشو استفاده کنند.

    4. یرقان مزمن را درمان میکند.

    5. تقویت کننده بدن است.

    6. موجب بفع ادرار می شود.

    7. تب بر است.

    8. در درمان رماتیسم موثر است.

    9. یبوست های ناشی از عدم دفع صفرا را درمان میکند.

    10. در درمان ورم روده موثر است.

    11. باعث دفع سنگ های کیسه صفرا می شود.

    12. نیروی جنسی را افزایش می دهد.

    13. کلیه و مثانه را گرم میکند.

    14. گاز و نفخ معده و روده را از بین می برد.

    15. باعث هضم غذا می شود.

    16. بیماری های کبدی را درمان می کند.

    17. کلسترول خون را پایین می آورد.

    18. داروی لاغری است. کسانی که می خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند، میتوانند هر روز آرتیشو بخورند.

    19. سرگیجه را برطرف می کند.

    20. آنهایی که گوششان زنگ میزند، اگر ارتیشو بخورند، بهبودی حاصل می شود.

    21. مبتلایان به بیماری قند می توانند با خوردن آرتیشو، قند خود را تنظیم کنند، زیرا آرتیشو دارای ماده ای به نام اینولین است که قند خون را ثابت نگاه می دارد.

    22. در درمان میگرن موثر است.

    23. در برطرف کردن بیماری آسم مفید است.

    24. نقرس را برطرف میکند.

    25. آرتیشو رگ ها را تمییز و تصلب شرایین را درمان می کند.

    26. در برطرف کردن اگزما موثر است.

    27. در درمان اکثر بیماری های پوستی اثر مفید دارد.

    28. سموم بدن را دفع می کند.

    29. زخم های ریه و روده را درمان میکند.

    30. برای جلوگیری از ریزش مو، از برگ ها آرتیشو  ضماد تهیه کنید و به سر بمالید.

    31. برای برطرف کردن  بوی بد زیر بغل، عصاره برگ آرتیشو را به زیر بغل بمالید.

    32. اگر عصاره ی آرتیشو را به بدن بمالید خارش را برطرف میکند.

    33. برای رفع آب آوردن بدن، از جوشانده ی آرتیشو به مقدار سه فنجان در روز استفاده کنید

  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۳/۸/۱۶
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    وا ی
    مرســــــــــــــــــــــــــــــــی
    مینا گلی دستت طلا
    ویرایش شده توسط safa در تاریخ ۱۶/۸/۱۳۹۳   ۱۲:۳۷
  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۳/۸/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست
    من یه سوپ درست میکنم هزارتا بلا سرش میارم واقعا خوشمزه و مقوی میشه
    دیروز سوپ جو درست کردم این مدلی:
    جو درست 1 لیوان
    هویج خرد شده 2 عدد
    پیاز خرد شده 1 عدد
    سیر خرد شده 1 حبه
    عصاره قلم شتری
    نخود 1/2 فنجان
    ذرت 1/2 فنجان
    برنج 1 قاشق غذا خوری
    شوید و جعفری خشک به مقدار دلخواه
    نمک زردچوبه و ادویه
    رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
    نخود و ذرت و جو را از شب قبل خیس کردم و آب نخود را چند بار عوض کردم تا نفخش از بین بره
    بعد همه مواد با آب غیر از رب و سبزیها رو داخل قابلمه ریختم و با شعله ملایم گذاشتم تا کامل پخته بشه و جا بیفته بعد رب و سیزیها رو اضافه کردم (البته سبزی تازه نداشتم خشک ریختم)
    یه مقدار جوشید و سبزیها پخته شد آماده خوردنه خیلی خوشمزه شد
    من وقتی سوپ درست میکنم اینطوریه چند تا مواد کم میکنم چند تا اضافه و یک سوپ جدید با مزه جدید و خوشمزه
    دستور بقیه ش هم براتون میذارم...
  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۳/۸/۱۶
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    ماهممون این بلاهارو سر سوپامون میاریم
    دستت دردنکنه بازم بیاین سوپ بزارین
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان