خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
27K

نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه

  • ۲۲:۴۱   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    البته خودم هنوزدرست نکردم .......







    1 - سوپ جو و گوشت گاو :

    با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگر سبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کنید که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.

    زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه                    

    زمان پخت: 3 الی 4 ساعت



    مواد اولیه برای 8 نفر :

    گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : 350 گرم ، برش خورده در 2.5 سانتی متر

    روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری 

    آب گوشت : 400 گرم 

    پیاز خرد شده ( 1 عدد بزرگ ) : 1 پیمانه

    کرفس خرد شده ( 1ساقه ) : 1.2 پیمانه 

    پونه کوهی یا ریحان : 1 قاشق سوپخوری 

     فلفل سیاه : 1.4 قاشق سوپخوری

    سیر : 2 عدد 

    برگ بو  : 1 عدد 

    گوجه فرنگی خرد شده  : 300 گرم 

    هویج پوست کنده و خرد شده : 1 پیمانه (یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : 1.2 پیمانه )

     جو زود پز  : 2.3  پیمانه



    طرز تهیه :

    ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز، پونه، فلفل، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید. 

    سپس با حرارت ملایم برای 1.5 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه ).

    گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد ) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.






  • leftPublish
  • ۰۹:۱۰   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    به به مریم صفا جووون خیلی خوووب بود
  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست



    مواد لازم برای تهیه سوپ :

    - گوشت مرغ (چند تکه )
    - نمک و فلفل ( به میزان لازم )
    - کره ( 4 قاشق غذاخوری )
    - پیاز خرد شده ( یک فنجان )
    - کرفس به همراه برگهای آن ( ¾ فنجان )
    - هویج خرد شده ( نصف فنجان )
    - آرد ( ¼ فنجان )
    - شیر ( دو فنجان )
    - خامه ( دو قاشق غذاخوری )

    طرز تهیه سوپ :

    در ابتدا مرغ ها را به وسیله نمک و فلفل طعم دار کنید و در فر قرار بدهید تا کاملا مرغ بپزد ، بعد از برشته شدن گوشت ، آن را ریش ریش نمایید.
    در همین حین که مرغ در حال آماده شدن است ، کره را درون قابلمه ذوب کنید ، هویج و پیاز را اضافه کرده و در حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید . سپس ساقه های کرفس با برگهایش که کاملا خرد شده اند را مخلوط نمایید.

    آرد را به ترکیب اضافه نمایید و کاملا مطمئن شوید که آرد کاملا با مواد ترکیب شده و هیچ اثری از گلوله شدن آن وجود ندارد.
    شیر را به مخلوط اضافه کنید . شعله حرارت را کم کرده تا کاملا مواد سوپ با شیر بپزند .سپس مرغ های ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید و سه دقیقه صبر کنید تا مرغ با مواد سوپ کاملا پخته شود.
    سوپ شما آماده شده است
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۳/۶/۷
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    2 - سوپ سبزیجات :
    هنگامی که این سوپ لذیذ و مملو از ویتامین را بخورید ذره ای هم احساس پشیمانی از پخت آن نخواهید کرد. این سوپ شامل کلم، اسفناج، تره فرنگی و کدو سبز است و تنها 90 کالری می‌باشد.
    زمان پخت: 35 دقیقه

    مواد اولیه برای 8 نفر :
    تره فرنگی تمیز شده ( به دو نیم کرده و سپس خرد کرده ) : 2 عدد
    کرفس ریز خرد شده : 2 ساقه
    سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
    روغن زیتون : 1 قاشق سوپ خوری
    آب مرغ : 400 گرم
    گوجه فرنگی خرد شده با ریحان، نمک و پونه کوهی : به میزان دلخواه
    کلم خرد شده : 4 پیمانه
    کدوی متوسط خرد شده : 2 عدد
    اسفناج : 150 گرم
    جعفری ریز خرد شده ( یا ریحان ) : 1.2 پیمانه
    سرکه : 2 قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه :
    در قابلمه‌ای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود 10 دقیقه (تا وقتی که تغییر رنگ نداده است) تفت می‌دهیم.
    سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه 1.4 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه می‌کنیم.
    می‌گذاریم تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا 5 دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه می‌کنیم.
  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست

    3 - سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل :
    این سوپ از غذاهای آسیایی الهام گرفته شده است شامل رشته فرنگی، جوجه، زنجبیل و سویا سس می باشد.
    زمان آماده کردن مواد : 20 دقیقه
    زمان پخت: 3 الی 2 ساعت

    مواد اولیه برای 6 نفر:
    جوجه پوست کنده و قطعه شده در ابعاد 5/2 سانتی متر : 450 گرم
    هویج متوسط خلال شده : 2 عدد
    خوری سویا سس : 1 قاشق سوپ خوری
    سرکه : 1 قاشق سوپ خوری
    زنجبیل رنده شده : 1 قاشق سوپ خوری ( یا پودر زنجبیل : 1.2 قاشق سوپ خوری )
    فلفل سیاه ک 1.4 قاشق چای خوری
    آب مرغ : 400 گرم
    آب : 1 پیمانه
    نخود فرنگی با پوسب به صورت اریبی به دو نیم شده : 170 گرم
    سویا سس : به میزان دلخواه

    طرز تهیه:
    در ظرفی مناسب جوجه، هویج و 1 قاشق سوپ خوری سویا سس و سرکه و زنجبیل و فلفل را ترکیب کرده و به آنها آب و آب مرغ را اضافه می کنیم در آن را گذاشته و تا 2 الی 3 ساعت می پزیم.
    رشته فرنگی و نخود فرنگی را اضافه کرده در آن را دوباره گذاشته تا زمانیکه رشته فرنگی بپزد (حدوداً 8 دقیقه).
    بعد از پختن دوباره به آن به میزان دلخواه سویا سس می زنیم.
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست

    4 - سوپ مقوی نخود فرنگی:
    از مخلوطی از رازیانه تازه، نخود فرنگی با غلاف، سیب زمینی و سیر سوپی بسیار مقوی و خوشمزه می توان تهیه کرد این سوپ را می توان به عنوان غذای اصلی هم استفاده کرد این غذا کاملاً بدون چربی است.
    زمان آماده کردن مواد : 30 دقیقه
    زمان پخت : 20 دقیقه

    مواد اولیه برای 4 نفر :
    سیر خرد شده : 2 عدد
    روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری
    پیاز ریز خرد شده : 1.4 پیمانه
    سیب زمینی خرد شده : 450 گرم
    آب مرغ : 450 گرم
    آب : 2 پیمانه
    گل رازیانه ریز خرد شده : 1 عدد متوسط
    نمک : 1.2 قاشق چای خوری
    رازیانه : 1 قاشق سوپ خوری
    ماست ساده : به میزان دلخواه
    روغن زیتون : به میزان دلخواه

    طرز تهیه :
    در یک ماهی تابه همراه با 2 قاشق سوپ خوری روغن داغ پیازها را سرخ کرده سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده و بعد از آن هم آب جوجه و آب را تا به نقطه جوش آید سپس شعله را کن می کنیم تا سیب زمینی ها پخته شوند (حدوداً 15 تا 18 دقیقه)
    بعد مواد آماده شده را هنگامی که کمی سرد شده درون مخلوط کن ریخته تا به حالت پوره در آید.
    دوباره مواد را درون ماهی تابه ریخته و نخود فرنگی و رازیانه را اضافه می کنیم تا به جوش آید البته در آنرا نمی گذاریم سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد به دلخواه ماست و روغن زیتون را کم کم اضافه می کنیم.
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان

    نخود، سير، رزماری و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.


    مواد لازم :
    روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوری
    پياز خرد شده : يک عدد کوچک
    هويج خرد شده : يک عدد
    ساقه کرفس خرد شده : يک عدد
    *نخود آب پز شده : ۲ پيمانه
    سير کباب شده : يک بوته
    رُزماری : ۲ قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل : به اندازه کافی
    آب مرغ : 8 پيمانه
    آب و پوست يک عدد ليموترش
    جعفری خرد شده : نصف پيمانه

    طرز تهيه :
    ابتدا کمي روغن زيتون روی سير بريزيد و در فويل بپيچيد؛ سپس به مدت ۴۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنيد.
    در قابلمه ای، روغن زيتون را روی حرارت ملايم داغ کنيد پياز، هويج و کرفس را به مدت ۱۰ دقيقه تفت دهيد.
    نخود، سير، رزماری و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.
    مواد را در غذاساز به شکل پوره دربياوريد و به قابلمه بازگردانيد.
    نمک و فلفل، آب ليمو، پوست ليمو و جعفری را اضافه و سرو کنيد.
  • ۲۱:۱۰   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    گلوریا
    کاربر جديد|93 |36 پست
    سلام دوستان خوبم من چندوقتیه عضوسایتم ولی هیچوقت تومباحث شرکت نکردم طرزتهیه خوشمزه ترین سوپی روکه تابحال پختیدممنون میشم بذارید.
  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۳/۶/۱۴
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    طرز تهیه سوپ جو  

    مواد لازم برای هشت نفر

    ۱- اب گوشت پنج لیوان

    ۲- جو پوست گرفته یک فنجان

    ۳- هویج چهار عدد

    ۴- نمک و فلفل به مقدار کافی

    ۵- خامه کمی

    طرز تهیه:

    جو را بهتر است کمی خیس کنید تا زودتر بپزد.

    جو را در اب گوشت ریخته میگذاریم بپزد و لعاب بیندازد.

    هویج ها را رنده میکنیم و در سوپ میریزیم.میگذاریم تا پخته شود.

    سوپ باید کمی غلیظ شود بعد ان را در سوپخوری میریزیم و روی ان خامه میدهیم.
    منبع: www.ashpaziasan.ir
    ویرایش شده توسط safa در تاریخ ۱۴/۶/۱۳۹۳   ۱۴:۱۸
  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۳/۶/۱۴
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    یه روزجمعه مامانم غذادرست کردن انداخت گردن من اول میخواستم کباب درست کنم ولی دیدم حوصله ندارم بعدرفتم سریخچال وهرچیزیدکه دیدم گرفتم
    بال مرغ فلفل دلمه قارچ پیاز ماست هویج زعفران و انواع ادویجات مختلف روریختم توی ظرف(سس سویا آب لیمو)1ساعت استراحت دادم همه موادوبعد سرشوفویل کشیدم توی توستر گداشتم 1ساعته پخت برای ناهار بال مرغ وخوردیم موند باقی مواد برای شام استخونارو درآوردم وبعدهمه موادو توی مخلوط کن نرم کردم و روی گازگداشتم وبهش جوپرک اضافه کردم من که خیلی دوست داشتم
    ویرایش شده توسط safa در تاریخ ۱۴/۶/۱۳۹۳   ۱۴:۳۳
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۱۴
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    راستی هرکی سوپ درست میکنه بزاره ماهم یادبگیرم
    من غذا درست نمیکنم وقتی درستم میکنم عجیب وغریب میدرستم
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست
    من عاشق سوپم
    باهر چيز كه داشته باشم و تو يخچال باشه سوپ درست ميكنم
    اكثرا هم خوشمزه ميشن
    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۳   ۱۵:۱۸
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
    اي جانم خلاقانه سوپ ميدرستيااااا
  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست
    آره مهان جان
    هويج و جو پايه اصلي سوپم هستن

    كدو
    پياز
    كلم
    كل كلم
    عدس
    كرفس
    بروكلي
    ذرت
    نخود فرنگي
    شير
    سبزي :بعضي وقتها جعفري تنها بعضي وقتها تره و جعفري بعضي وقتها هم شويد ،سبزي آش سبزي سوپ
    قارچ
    گوجه فرنگي
    روغن زيتون
    آبليمو تازه
    ماست
    دوغ
    خلاصه هر چي دم دستم باشه اضافه ميكنم

    بعضي وقتها آلو هم ميريزم
    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۳   ۱۵:۵۶
  • ۲۱:۵۳   ۱۳۹۳/۶/۱۸
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    چه باحال مثل خودمی چون من دخترخونم زیادغذادرست نمیکنم ولی هروقت بخوام درست کنم دریخچالو بازمیکنم هرچی توش هست رومیگیرم غذا سوپ مایع ماکارونی درست میکنم جالب خوبم میشه
  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۳/۶/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست
    مريم جان بنظر آشپزي رونبايد محدود به يه دستور خاص كرد
    آدم بايد تو آشپزي شجاعت داشته باشه و طعمهاي جديد رو خلق كنه و امتحان كنه
  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۳/۶/۱۹
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    آره عزیزم من همین عقیده رو دارم ولی همیشه سعیمو میکنم اول یه کوچولودرست کنم اگه ازمزه ش خوشم اومدبعدبرای همه درست میکنم
  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۳/۶/۱۹
    avatar
    دختر نازم نفس
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    چه خوب. مرسي. اتفاقا دنبال يسري دستور سوپ بودم براي نفس درست كنم. ممنونم
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۳/۶/۱۹
    avatar
    هستی♥
    کاربر جديد|157 |68 پست
    وای عاشقشونم
  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۳/۶/۲۲
    avatar
    سمی جون
    کاربر جديد|4 |5 پست
    سلام دوستای خوبم...من تازه عضو شدم.مطالبتون رو خوندم خیلی عالی بودن..مرسی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان