خانه
626K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    nina1182
    کاربر فعال|379 |519 پست
    بسیار عالی
  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    تینا مورج
    کاربر فعال|248 |207 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 
    زیباکده
    ترانه : 
    سلام خانومای هنرمند
    واسه تولد مادر شوهر چه کیک و دیزاینی رو پیشنهاد می کنید ؟
    مهمونی خیلی خودمونیه در حد 6 نفر
    زیباکده

    سلام گلم

    بستگی به سلیقه مادرشوهرت هم داره 

    چون مهمونیتون خودمونیه چند مدل ساده تر برات میزارم 

    زیباکده

    ممنون عزیزم 6

  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    باسلوق با ژله:

    نشاسته 1 لیوان . شکر 2 لیوان . گلاب نصف لیوان

    آب 3 لیوان . وانیل 1/4 قاشق چایخوری . پودر ژله دلخواه یک قاشق غذاخوری . پودر نارگیل و پودر گردو به مقدار لازم

    طرز تهیه : نشاسته را داخل آب حل کنید وآن راصاف کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید.

    محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسیار کم کنید و وانیل و گلاب را اضافه نمائید.پودر ژله را داخل نصف فنجان ابجوش حل کنید وبه مایه اضافه کنید.وبگذارید روی حرارت بماند تا مایه کاملا غلیظ شود.

    داخل سینی یا ظرف پیرکس پودر نارگیل بریزید مایه باسلوق را روی پودر نارگیل بریزید وکف ظرف پهن کنید,سپس با قاشق روی باسلوق را صاف کنید ورویش پودر نارگیل یا پودر گردو بریزید در یخچال قرار دهید وبعد از چندساعت درآورده وبه شکل دلخواه برش بزنید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

    من اين دسر رو درست كردم طعمش خيلي خوب شد درست كردنشم خيلي راحت بود به نظر طعم گلاب داخلش خيلي تاثير گذاره و خيلي بهترش ميكنه من كه خيلي راضي بودم چون زمان و زحمت زيادي براي آماده كردن نميخواد 91

    ممنون نازي جون 93

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    آفرین موناجون هنرمند
    خوشحالم که پسندیدی
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    آرفرین مونا جون تو هم همینتوری درستش کردی عکس نگرفتی ازش
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست
    خواهش ميكنم دوستان
    بله من عين دستور درست كردم از ژله بلوبري استفاده كردم رنگش دقيقا همين طور شد براي تزيينشم هم ازپسته استفاده كردم
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    مرسی ازت نازنین جون
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    زیباکده
    mona mona : 
    خواهش ميكنم دوستان
    بله من عين دستور درست كردم از ژله بلوبري استفاده كردم رنگش دقيقا همين طور شد براي تزيينشم هم ازپسته استفاده كردم
    زیباکده

    مرسی ازت مونا جون چه جالب اون وقت مزه بلوبری نگرفت یا اینکه اصلا مزش معلوم نبود 

  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست
    يه مقدار مزه ترشي ژله رو داره گلم اما نه زياد چون ميزان شكرش بيشتره
  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۴/۶/۲۵
    avatar
    nina1182
    کاربر فعال|379 |519 پست
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۶/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

    طرز تهیه باسلوق

    باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است که در این شهر تولید می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود.

    مواد لازم :
    شکر ۱ لیوان

    آب ۲ لیوان

    پودر ژلاتین ۲ ق سوپخوری

    پودر نشاسته ۱/۲ لیوان

    جوهر لیمو ۱/۴ ق چایخوری

    پودر نارگیل به اندازه لازم

    رنگ های خوراکی

    گردو برای تزیین

    کپسول های کاغذی

    طرز تهیه : یک لیوان آب را با شکر روی حرارت بگذارید. پودر ژلاتین را با رنگ های مورد نظر ژله ای ویلتون ۱/۴ پیمانه آب روی بخار آب حل کنید. یک لیوان آب باقی مانده را با پودر نشاسته به مایع در حال جوش شکر و آب اضافه کنید. و مایه راهم بزنید تا سفت شده و از ظرف جدا شود . ولی قبل از آن در انتهای کار جوهر لیموی حل شده در آب و ژلاتین آماده شده را به مایه باسلوق اضافه کنید.حرارت را خاموش کنید و بعد از اینکه باسلوق ولرم شد مقداری از آن را برداشته و گردو را وسطش بزارید و بعد گلوله کنید و داخل پودر نارگیل بغلطونیدو به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدین. یک قاشق روغن هم به مایه اواخر پخت اضافه کنید .

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۳۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

    فالوده شیرازی

    اب 2 لیوان . شکر 2 لیوان . گلاب 1/4 لیوان . نودل چینی 100 گرم
    طرز تهیه : شکر و اب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند ، پس از خنک شدن گلاب را به اب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.
    رشته های چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل اب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند ، پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد ابکشی کنید و بگذارید اب اضافی اش خارج شود.
    شیره فالوده ( مخلوط اب و شکر و گلاب ) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و بهمراه ابلیمو ، بستنی ، شربت آلبالو و … سرو کنید.



    نکته ها : نودل های چینی بصورت بسته های اماده در فروشگاه ها بفروش میرسند ، شیره فالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.
    برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.

  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    شیرینی تلگرام هم رسید17

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۵۳   ۱۳۹۴/۷/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک جنگل سیاه 

    کره 100 گرم

    شکر 100 گرم

    تخم مرغ 6 عدد

    پودر قند 100 گرمب

    شکلات 100 گرم

    آرد 120 گرم

    وانیل 1 ق چ

    نمک 1/8 ق چ

    برای تزیین

    خامه ی فرم گرفته 400 میلی

    نشاسته 30 گرم

    گیلاس 300 گرم

    آب 1 لیوان

    گیلاس برای تزیین روی کیک

    ابتدا کره و شکر و وانیل را خوب هم زده تا سبک بشه بعد زرده ها رو اضافه کنین و هم بزنین بعد شکلات آب شده و بعد سفیده هایی رو که با پودر قند خوب هم زدین و سفت شده رو اضافه کنین و آروم فولد کنین بعد کم کم آرد رو توی مواد فولد کنین و در دو یا سه قالب 19 سانت بریزین در فر گرم 175 درجه بذارین . گیلاس ها را دو نیم کرده با آب و نشاسته 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه حالا بین لایه های کیک رو با آب کمپوت گیلاس مرطوب کنین و خامه و گیلاس بذارین و روی کیک و دورش رو خامه زده شکلات رنده شده بچسبونین و گیلاس بذارین . اصل دستور خامه ی سفیده اما من خامه ی کاکایویی گذاشتم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۴/۷/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک ژله هندوانه:

    این #کیک را میتوانید به عنوان دسر شب #یلدا تهیه کرده و از میهمانان خود پذیرایی کنید. بافت کیک در اطراف آن و یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز، ترکیب لطیف و دلپذیری ایجاد کرده و تم مناسب یلدایی را برایمان تداعی میکند.

     

     

     

    مواد لازم:

    تخم مرغ / 2 عدد

    شکر / 1 پیمانه

    شیر / نصف پیمانه

    روغن مایع / نصف پیمانه

    وانیل / مقداری

    بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری

    آرد / یک و نیم پیمانه

    پودر ژله توت فرنگی / 2 بسته

    آب جوش / 3 لیوان

    شیر / 3 قاشق سوپخوری ( برای مات کردن ژله )

    شکلات چیپسی / به مقدار لازم

    خامه فرم گرفته / به مقدار لازم ( برای تزئین روی کیک )

    رنگ خوراکی سبز / مقدار لازم

     

    روش تهیه:

    ابتدا 2 بسته پودر ژلاتین ( توت فرنگی ) را با سه لیوان آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود، بعد از اینکه کاملاً سرد شد، 3 قاشق غذاخوری شیر هم دما با ژله را کم کم به آن اضافه کرده و همزمان مخلوط کنید تا رنگ ژله کمی مات شود. ژله را کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود. ( در دمای آشپزخانه )

    اکنون به سراغ تهیه کیک میرویم.

    کف یک سینی مستطیل 30×40 را کاغذ روغنی بیاندازید.

    آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید.

    فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

    تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید تا سفید و غلیظ شود. وانیل را افزوده و مواد را 2-3 دقیقه کنار بگذارید. سپس مجددا 2 دقیقه با دور کند همزن بزنید.

    روغن مایع را به مواد اضافه کنید.

    مخلوط آرد و شیر را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید. ( به تناوب ) و با لیسک به خورد مایه کیک بدهید. به مدت 10 ثانیه با دور کند همزن مایه رو خوب هم بزنید.

    مایه را داخل سینی فر بریزید، روی آن را صاف کنید و حدود نیم ساعت در فر قرار دهید. مدت زمان پخت تقریبی بوده و پس از 20 دقیقه آن را با خلال چوبی امتحان کنید. اگر چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.

    سینی را روی پایه سیمی بگذارید تا خنک شود. ( باید کاملاً سرد شود )

    داخل یک قالب لوف را با یک لایه سلفون بپوشانید.

    سپس طبق تصویر کیک را که بی شباهت به نان رولت نیست، به اندازه کف و دیواره های قالب لوفی که در اختیار دارید برش بزنید و برشهای کیک را ابتدا در کف و بعد در دیواره ها جای دهید.

    میتوانید تکه های کیک را به وسیله کمی خامه فرم گرفته به هم فیکس کرده و ثابت کنید.

    سپس دیواره داخلی آن را به کمک لیسک، با یک لایه نازک خامه فرم گرفته بپوشانید. این کار سبب میشود تا وقتی ژله را داخل کیک میریزید، ژله به بافت کیک کمتر نفوذ کند و خیس نشود.

    اکنون ژله نیم بند را داخل قالب کیک بریزید و همزمان چیپس شکلات را نیز با ژله نیم بند مخلوط کنید.

    روی ژله را صاف کرده، یک برش از کیک روی آن قرار دهید و روی قالب را با سلفون بپوشانید و به مدت 7 تا 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.

    بعد از اینکه از بسته شدن ژله مطمئن شدید، کیک را برگردانید و روی آن را با خامه فرم گرفته سبز رنگ طبق سلیقه تزئین کنید.👇👇👇👇👇

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۷/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کيک بيسکويت/نسخه ترکيه اى کيک يخچالى خودمون 

    ۱ ليتر شير

    ۱ ليوان شکر

    ۲ قاشق غذاخورى نشاسته

    ۱ بسته بيسکويت پتى بور 

    ۲ قاشق غذاخورى آرد

    ۱ بسته وانيل شکرى

    شکر و نشاسته را در شير حل کرده به آن آرد را اضافه کنيد روى حرارت متوسط بپزيد در آخر وانيل را اضافه کرده بعد از پنج دقيقه زير ظرف را خاموش کنيد 

    بگذاريد فرنى از حالت داغى بيرون آمده ولرم شود  بيسکويت ها را کنار هم چيده رويش از فرنى بريزيد روى فرنى يک رديف ديگر بيسکويت بچينيد اينکاررا تا تمام شدن  مواد ادامه دهيد 

    براى چند ساعت در يخچال بگذاريد تا کاملا سرد شود 

    خامه قنادى شيرين شده  را درقيف خامه زنى ريخته اطراف و روى کيک را خامه زده با پودر نارگيل، سس شکلات و ميوه تزئين کنيد 

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۴۳   ۱۳۹۴/۷/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۴۵   ۱۳۹۴/۷/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۴/۷/۱۱
    avatar
    nanin joon
    کاربر جديد|64 |84 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    کنجد عسلی

     طرز تهیه کنجد عسلی خوشمزه

    مواد لازم:


    شکر:3 قاشق غذا خوری فشرده
    عسل: 3 قاشق غذا خوری
    کنجد: 1 پیمانه

    و ....


    زیباکده

    سلام

    از راهنمایی و آموزشتون ممنون

    ولی من تو چنتا مقاله خوندم که اگر به عسل حرارت بدیم نه تنها خواصش رو از دست میده بلکه تبدیل میشه به ماده ای مسموم کننده. حالا روشی برای آماده کردن این ترکیب خوشمزه بدون حرارت دادن عسل وجود داره؟؟

    ویرایش شده توسط nanin joon در تاریخ ۱۱/۷/۱۳۹۴   ۱۷:۵۴
  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۷/۱۱
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    من می خوام شیرینی ملکه بادوم درست کنم
    کسی تا حالا امتحان کرده؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان