خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۱   ۱۳۹۴/۷/۱۱
    avatar
    nanin joon
    کاربر جديد|64 |84 پست

    به نظرم اینم خوشمزه اومد!!


    آموزش درست کردن میان وعده آجیلی

    آموزش درست کردن میان وعده آجیلی

     

     

    تخمه آفتابگردان 1/4 لیوان  .  

    تخمه کدو 1/4 لیوان  .  

    کنجد 2 قاشق غذاخوری

    بذر کتان 2 قاشق غذاخوری  .  

    کشمش 1/3 لیوان  .  

    کره 100 گرم .  

    عسل 1/4 لیوان

    شکر 1/2 لیوان  .  

    بادام زمینی خرد شده 1/3 لیوان  .  

    خرما 5 عدد  .

     نمک نوک قاشق چایخوری

     

     

    طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.

    داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره  و شکر ) را روی آن بدهید و خوب پخش کنید.

    قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

     

     

    منبع: http://irancook.ir

    ویرایش شده توسط nanin joon در تاریخ ۱۱/۷/۱۳۹۴   ۱۷:۵۲
  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۴/۷/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۴/۷/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۴/۷/۲۰
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • ۲۳:۱۹   ۱۳۹۴/۷/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک_شربتی

    کیک شربتی 

    مواد لازم

    آرد سفید  ۲ لیوان

    شکر  ۱ لیوان

    ماست شیرین  ۱ لیوان

    روغن  ۱ لیوان

    تخم مرغ  ۴ عدد

    هل  ۱/۴ قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر  ۲ قاشق چایخوری

    برای شربت:  

    آب  ۱ لیوان

    شکر  ۱ لیوان

    گلاب  ۱/۴ لیوان

    زعفران  ۱ قاشق چایخوری

    هل  ۱/۴ قاشق چایخوری

    پودر نارگیل و پودر پسته برای تزئین   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- فر را روی 180 درجه سانتیگراد  به مدت 15 دقیقه  گرم کنید.

    ۲- روغن ( جامد یا مایع ) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود طوری که کرمی بشه و شکر در روغن حل بشه (حدودا 30 دقیقه طول میکشه)

    ۳- سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره هر تخم مرغ رو که اضافه میکنید حدودا 30دقیقه زمان میبره)) .

    ۴- هم زدن تخم مرغ خیلی مهمه باید حسابی کف کنند کف ها خلا های هوا هستند که باعث پف کردن کیک میشوند.

    ۵- هل را اضافه کنیدوبعد ماست (حتما شیرین باشد)را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید

    ۶- آرد را با بیکینگ پودر الک کرده (دو بار الک کرده علت الک کردن به خاطر اینه که باعث بهتر پف کردن کیک و آرد یک دست میشه و کمتر گلوله میشه وکم کم آرد رو اضافه کرده )و ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

    ۷- درون سینی فر و یا قالب رو کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید بایدمواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید) مواد راتوی قالب بریزید

    ۸- و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

    ۹- مهمه که فر با دمای 180 درجه حتما 15 دقیقه زودتر داغ بشه بیشتر از 15 دقیقه کیفیت کیک خراب میشه چون فر داغ هست و رویه کیک سریع میبنده و داخلش خمیری میشه .و زودتر از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه ولی متناسب با نوع فر ممکنه تا 50 دقیقه هم پخت کیک طول بکشه.  

    ۱۰- از خلال دندون برای تست پخت کیک استفاده کرده اگر به خلال دندون نچسبید کیک پخته هست برای اینکه رویه کیک طلایی در بیاد میتوانید حدود 3 دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی بشه کنید 

    ۱۱- حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.

    ۱۲- بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

    ۱۳- در این مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد؛ با کاردی تیز کیک رو برش بزنید و شربت را روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.

    ۱۴- در مرحله آخر تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.

    سایر نکات

    بهتر است میزان شکر را نصف کرد.

    در ظرف پیرکس هم میتوان درست کرد 

    بهتر است 5الی 6 ساعت تو یخچال باشد تا شربت حسابی به خوردش بره

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۰:۱۲   ۱۳۹۴/۷/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    نازنین جون من درباره چیز کیک ی سوال دارم.نوشتی ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش درست کنید بعد ک خنک شد بریزید تومواد.... منظورت اینه که فقط ژله رو تو اب جوش حل کنیم???? اخه مگه ی لیوانم نباید اب سرد بریزیم? حالا برای این کیک چجوریه? فقط با اب جوش حلش کنیم بدون اب سرد قاطی مواد کنیم? ژله ی رویی مرحله اخر رو چی???
  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۴/۷/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    زیباکده
    E L H A M . Z : 
    نازنین جون من درباره چیز کیک ی سوال دارم.نوشتی ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش درست کنید بعد ک خنک شد بریزید تومواد.... منظورت اینه که فقط ژله رو تو اب جوش حل کنیم???? اخه مگه ی لیوانم نباید اب سرد بریزیم? حالا برای این کیک چجوریه? فقط با اب جوش حلش کنیم بدون اب سرد قاطی مواد کنیم? ژله ی رویی مرحله اخر رو چی???
    زیباکده

    آره الهام جون فقط یه لیوان آبجوش میریزی ( دیگه آب سرد اضافه نکن تا ژله سفت بشه)

    برای چیز کیک هرلایه ، پودر ژله را با یه لیوان آبجوش حل کن  آب سر اصلا نمیخواد

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۴/۷/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۷/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    مرسی نازنین جونم ممنون
  • ۰۷:۲۲   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۷:۲۴   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۲۵   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۲۵   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۲۷   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
  • ۰۷:۲۸   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۳۰   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۳۱   ۱۳۹۴/۸/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۸/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك ويا تارت ريواس 

    مواد لازم 

    ارد    250 گرم 

    شكر 200 گرم 

    بادام خرد شده.  دو ق غ 

    تخم مرغ 5 عدد

    كره.  125 گرم 

    ريواس.  500 گرم پاك شده 

    ماست خامه اى  250 گرم 

    پودر پودينگ اماده وانيلى.  يك بسته 

    وانيل    نصف ق چ 

    بادام پرك. دو ق غ 

    طرز تهيه. 

    @ashpazima

    ارد بادام خرد شده و75 گرم از شكر يك عدد تخم مرغ  نصف وانيل وكره را با هم مخلوط كنيد وخمير كنيد 

    سپس خمير را داخل كيسه فريزر  گذاشته ودر يخچال قرار دهيد 

    ريواس را پوست كنده وبرشهاى در سانتى بزنيد 

    ١٢٥ گرم شكر باقيمانده وانيل ماست خامه اى 4 عدد تخم مرغ و پودر پودينگ را درون يك قابلمه كوچك ريخته وروى حرارت كمى داغ ميكنيم 

    قالب كيكى به قطر 32  سانت را چرب ميكنيم وخمير را مثل خمير پاى داخل ان پهن ميكنيم يعنى بايد دو سه سانت لبه داشته باشد 

    بادامهاى پرك را روى خمير ميريزيم وريواسها را نيز روى بادام ميريزيم ودر اخر مايه ماستى را ميريزيم 

    در فر 175 درجه به مدت يك ساعت ميپزيم

    @ashpazima

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۸/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك نسكافه

    مواد لازم

    كره.   يك دوم پيمانه

    شكر    يك ويك چهارم پيمانه 

    تخم مرغ درشت.   سه عدد. اگر كوچك بود حتما چهار عدد استفاده كنيد

    خامه زده نشده  ١/٣ پيمانه 

    ارد.   دو پيمانه 

    B.p دو قاشق مرباخورى 

    جوش شيرين نصف قا شق مرباخورى 

    نسكافه دو ق.س كه در ١/٤ پيمانه اب ولرم حل كرده ايد 

    همه مواد را با هم با دور تند همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم ودر قالب چرب شده وارد زده ميريزيم در فر از قبل گرم شده با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت ميپزيم حدود ٤٥ دقيقه تا يك ساعت 

    بعد از خنك شدن كيك را از ارتفاع به سه قسمت تقسيم ميكنيم واز كرم نسكافه لاى هر طبقه وروى كيك ميماليم وبه دلخواه تزيين ميكنيم

    @ashpazima

    كرم نسكافه 

    مواد لازم 

    خامه نصف پيمانه 

    شكر ١/٤ پيمانه

    زرده تخم مرغ.   ٢ عدد 

    كره.  ٣/٤ پيمانه 

    وانيل كمى 

    نسكافه.  ٢ ق . م  حل شده در ١/٤ پيمانه اب ولرم 

    همه مواد به جز كره را در ظرفى ريخته روى حرارت ملايم قرار ميدهيم ومرتب هم ميزنيم تا كمى غليظ شود 

    كره را كمى مىزنيم وكرم نسكافه را كم كم به ان اضافه ميكنيم وبعد از اينكه كاملا خنك وسرد شد استفاده ميكنيم

    @ashpazima

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۸/۵
    avatar
    mah2
    کاربر جديد|31 |68 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    كيك ويا تارت ريواس 

    مواد لازم 

    ارد    250 گرم 

    شكر 200 گرم 

    بادام خرد شده.  دو ق غ 

    تخم مرغ 5 عدد

    كره.  125 گرم 

    ريواس.  500 گرم پاك شده 

    ماست خامه اى  250 گرم 

    پودر پودينگ اماده وانيلى.  يك بسته 

    وانيل    نصف ق چ 

    بادام پرك. دو ق غ 

    طرز تهيه. 

    @ashpazima

    ارد بادام خرد شده و75 گرم از شكر يك عدد تخم مرغ  نصف وانيل وكره را با هم مخلوط كنيد وخمير كنيد 

    سپس خمير را داخل كيسه فريزر  گذاشته ودر يخچال قرار دهيد 

    ريواس را پوست كنده وبرشهاى در سانتى بزنيد 

    ١٢٥ گرم شكر باقيمانده وانيل ماست خامه اى 4 عدد تخم مرغ و پودر پودينگ را درون يك قابلمه كوچك ريخته وروى حرارت كمى داغ ميكنيم 

    قالب كيكى به قطر 32  سانت را چرب ميكنيم وخمير را مثل خمير پاى داخل ان پهن ميكنيم يعنى بايد دو سه سانت لبه داشته باشد 

    بادامهاى پرك را روى خمير ميريزيم وريواسها را نيز روى بادام ميريزيم ودر اخر مايه ماستى را ميريزيم 

    در فر 175 درجه به مدت يك ساعت ميپزيم

    @ashpazima

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

    خیلی دوست دارم بخورم چون ریواس ترشه میخوام بدونم چه مزه ایه 5

    ویرایش شده توسط mah2 در تاریخ ۵/۸/۱۳۹۴   ۱۲:۵۰
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان