خانه
621K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۸/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك_خرمالو

    كيك خرمالو 

    مواد لازم 

    تخم مرغ.    ٣ عدد 

    شكر.       ٣٠٠ گرم 

    ارد سفيد.     ٣٠٠ گرم 

    خرمالو       يك پيمانه ميكس شده 

    روغن مايع.       يك پيمانه 

    بيكينگ پودر.     ٢ق چ 

    جوش شيرين.     نصف ق چ 

    نمك.     نصف ق چ 

    مغز گردوى خرد شده.     نصف پيمانه 

    طرز تهيه :

    فر را با حرارت ١٨٥ درجه سانتى گراد روشن كنيد .

    قالب مورد نظر را كه بهتر است از نوع ميان تهى باشد چرب كنيد وارد پاشى نماييد .

    تخم مرغها را با همزن برقى خوب بزنيد وشكر را ارام ارام به ان اضافه كنيد تا كرم رنگ وكشدار شود روغن مايع را اضافه كرده وبعد از دو سه دور هم زدن دستگاه را خاموش كنيد 

    ارد را با بيكينگ پودر ونمك وجوش شيرين مخلوط كرده و روى مايه تخم مرغى الك كنيد وبا ليسك هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود .

    در انتها پوره خرمالو وگردوى خرد شده را اضافه كنيد ومخلوط كنيد . 

    مايه را در قالب ريخته وبه مدت يك ساعت داخل فر گرم شده قرار دهيد 

    با خلال دندان كيك را تست كنيد تا از پخت ان مطمئن شويد 

    نوش جان

    @ashpazima

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۵   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك ردولوت

    (Red velvet )

    كيك رد ولوت ويا كيك قرمز مخملى همانطور كه از اسمش پيداست رنگى قرمز وبافتى مخملى دارد كه بسيار لذيذ و پرطرفدار ميباشد. به دليل استفاده از رنگ مجاز خوراكى در اين كيك بهتر است از رنگهاى مجاز خوراكى با كيفيت بالا استفاده كنيد تا هم از نظر ظاهرى وهم از نظر كيفيت تغذيه اى نتيجه مطلوبى به دست آوريد. 

    مواد لازم :

    آرد.          دو و نيم پيمانه 

    شكر.       يك و نيم پيمانه 

    جوش شيرين.     يك ق چ 

    نمك       يك ق چ 

    پودر كاكائو.     يك ق چ 

    روغن مايع.     يك ونيم پيمانه 

    باتر ميلك.       يك پيمانه 

    تخم مرغ.      دو عدد درشت 

    سركه.     يك ق چ 

    وانيل.      يك ق چ 

    رنگ مجاز خوراكى.      به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    كليه مواد بايد به دماى محيط رسيده باشد. اگر باتر ميلك در دسترس نداريد ميتوانيد ١ قاشق غذاخورى سركه را روى يك پيمانه سرخالى شير بريزيد و١٠ دقيقه زمان بدهيد وبه جاى باترميلك استفاده كنيد.

    فر را روى دماى ١٨٠ درجه تنظيم كنيد . دو عدد قالب گرد سايز ٢٣ سانت را در نظر بگيريد وكف قالبها را كاغذ انداخته وچرب كنيد. 

    آرد را با جوش شيرين ونمك و پودر كاكائو مخلوط كرده وسه بار الك كنيد. 

    در ظرف ديگرى تخم مرغها را همراه وانيل كمى بزنيد تا يكدست شود سپس شكر وسركه را اضافه كنيد وخوب هم بزنيد تا كرم رنگ وكشدار شود. روغن وباتر ميلك را نيز افزوده ودر انتها رنگ خوراكى را اضافه كنيد تا به رنگ دلخواه برسيد. همزن را كنار گذاشته ومواد خشك را روى مايه الك كنيد وبا ليسك هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود. مايه را در قالبها ريخته وحدود ٣٠ دقيقه در فر قرار دهيد بعد از سى دقيقه كيك را تست كنيد تا از پخت كامل آن اطمينان حاصل كنيد.

    بعد از سرد شدن كيكها را قالب خارج كرده وكاملا خنك كنيد وبين دو كيك را خامه فرم گرفته يا كرم چيز فراستينگ بماليد و كيكها را روى هم قرار دهيد .

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۹/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    کیک با ژله بستنی

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    کیک چند میوه _باخامه مخصوص 

    مواد لازم:

    تخم مرغ (درشت)   ۶ عدد

    شکر  ۱ لیوان

    آرد  ۱ لیوان

    خامه  ۱ لیوان

    پودر قند  ۳/۴ لیوان

    پنیر خامه ای  ۲۰۰ گرم

    میوه (3تا4نوع مختلف)   به مقدار لازم

    🍰 طرز تهیه:

    ۱- ابتدا فر را روی دمای 180درجه تنظیم کرده و ان را روشن کنید تا داغ شود.

    ۲- تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کرده و به خوبی بزنید تا حجم بگیرد.

    ۳- آرد را 2بار الک کرده و سپس کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید.

    ۴- طوری  که مواد را فقط روی هم تا کنید و آنها را به صورت دورانی مخلوط کنید.

    ۵- قالب کیک را چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.

    ۶- پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس آن را به 2قسمت تقسیم کنید(با این مواد میتوانید 2عدد کیک که در مجموع 4قطعه میشود تهیه کنید).

    ۷- پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 1 دقیقه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شوند.

    ۸- سپس خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا کرم کیک یکدست و سبک شود.

    ۹- میوه های دلخواه خود را به صورتحلقه های نازک برش بزنید.

    ۱۰- روی هر لایه کیک مقداری کرم خامه ای بزنید.

    ۱۱- حلقه های میوه را روی آن قرار دهید

    ۱۲- لایه های کیک را به همین صورت با کرم خامه ای و لایه های میوه پوشش دهید.

    ۱۳- پس از چیدن لایه ها با باقی مانده کرم خامه ای سطح کیک را پوشش دهید 

    ۱۴- سپس با میوه های مختلف کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

    سایر نکات

    1)توجه داشته باشید که خامه شما باید سفت و بدون آب اضافی باشد.ضمنا هنگام مخلوط کردن باید کاملا سرد باشد و با دور تند همزن مخلوط شود.

    2)در صورت تمایل مقداری پودر کاکائو یا قهوه هم به مواد کیک اضافه کنید.

    3)بعد از تهیه هر لایه و قرار دادن میوه با دست آن لایه را فشار دهید تا محکم شود.

    4)کیک آماده را حداقل 4ساعت داخل یخچال قرار دهید(با درپوش).

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست


    پخت شیرینی کوکی آدم برفی

    snowmancookiesrecipe-kolab

    طرز تهیه :

    کره و شکر را با هم زن آنقدر بزنید تا صاف و یکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر ترکیب آرد ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که خمیر یکدستی داشته باشید این خمیر را ۱-۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدهید.

    ر را با دمای ۲۰۰ درجه سنتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

    برای بدن آدم برفی ها گلوله ای از خمیر به اندازه ی گردو برداشته گرد کنید و به آرامی روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید به شکل دایره صاف کنید .

    برای سر آدم برفی ها یک گلوله از خمیر به اندازه ی مروارید برداشته و صاف کنید و در قسمت بالایی دایره بدن بگذارید .

    اگر قالب مناسب این کار را داشتید میتوانید خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی باز کرده و به اندازه برای سر و بدن آدم برفی قالب بزنید .

    بیسکویت ها را به مدت ۶-۸ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و بعد از خارج کردنشان از فر بگذارید کاملا خنک شوند .

    مواد لازم برای تزئین کوکی ها به شکل آدم برفی
    شکلات سفید وانیلی ۴۵۰ گرم
    مروارید خوراکی سیاه برای چشمها و دکمه های آدم برفی
    تخمه آفتابگردان یا خربزه که با رنگ خوراکی نارنجی رنگ آمیزی شده برای بینی آدم برفی
    اسپرینکل های برفی برای تزئین

    شکلات را رنده کرده و داخل مایکروفر بگذارید و هر ۳۰ ثانیه هم بزنید تا کاملا ذوب شود . اگر مایکروفر نداشتید میتوانید شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب نمایید .

    سطح کوکی ها را با شکلات ذوب شده کاملا بپوشانید . دو عدد مروارید سیاه برای چشمها و ۳ عدد مروارید سیاه روی بدن برای دکمه های لباس آدم برفی بچسبانید .

    با دانه های سفید آفتابگردان که با رنگ خوراکی نارنجیشان کردید برای آدم برفی ها بینی بگذارید .

    اگر خواستید که شال گردنی هم برای آدم برفی ها بگذارید میتوانید کمی شکلات سفید ذوب شده را به رنگ دلخواه رنگ آمیزی کرده سوری یک سطح پلاستیکی بریزید کمی که خشک شد به شکل شالگردن مطابق تصویری برش زده روی کوکی ها بگذارید .

    استفاده از اسپرینکل های دانه برفی کاملا دلخواه و فقط جهت زیبایی بیشتر است .

    کوکی های آدم برفی شکلاتی

    برای ۲۰ عدد

    زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه

    زمان پخت : ۹ دقیقه

     

    مواد لازم بیسکویت شکری
    کره نرم شده ۱ و نیم فنجان
    شکر ۲ فنجان
    تخم مرغ ۴ عدد
    وانیل مایع ۱ ق چ
    آرد ۵ فنجان
    بکینگ پودر ۲ ق چ
    نمک یک چهارم ق چ
  • leftPublish
  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    نازنین جون خیلی استادیااااا دمت گرم واقعا آفرییییییننننن
  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک نسكافه

    مواد لازم

    كره.   يك دوم پيمانه

    شكر    يك ويك چهارم پيمانه 

    تخم مرغ درشت.   سه عدد. اگر كوچك بود حتما چهار عدد استفاده كنيد

    خامه زده نشده  ١/٣ پيمانه 

    ارد.   دو پيمانه 

    B.p دو قاشق مرباخورى 

    جوش شيرين نصف قا شق مرباخورى 

    نسكافه دو ق.س كه در ١/٤ پيمانه اب ولرم حل كرده ايد 

    همه مواد را با هم با دور تند همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم ودر قالب چرب شده وارد زده ميريزيم در فر از قبل گرم شده با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت ميپزيم حدود ٤٥ دقيقه تا يك ساعت 

    بعد از خنك شدن كيك را از ارتفاع به سه قسمت تقسيم ميكنيم واز كرم نسكافه لاى هر طبقه وروى كيك ميماليم وبه دلخواه تزيين ميكنيم

    @ashpazima

    كرم نسكافه

    مواد لازم 

    خامه نصف پيمانه 

    شكر ١/٤ پيمانه

    زرده تخم مرغ.   ٢ عدد 

    كره.  ٣/٤ پيمانه 

    وانيل كمى 

    نسكافه.  ٢ ق . م  حل شده در ١/٤ پيمانه اب ولرم 

    همه مواد به جز كره را در ظرفى ريخته روى حرارت ملايم قرار ميدهيم ومرتب هم ميزنيم تا كمى غليظ شود 

    كره را كمى مىزنيم وكرم نسكافه را كم كم به ان اضافه ميكنيم وبعد از اينكه كاملا خنك وسرد شد استفاده ميكنيم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست
    زیباکده
    مریم-ش : 
    نازنین جون خیلی استادیااااا دمت گرم واقعا آفرییییییننننن
    زیباکده

    ممنونم گلم 

  • ۰۱:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    نان زرافه

    موادلازم

    ا یوان شیر ولرم

    ا استکان شکر 

    اق غ مایه خمیر 

    کمی وانیل 

    اق سر خالی کوچیک چای نمک

    3ق غ کره 

    ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد 

    البته این خمیر چون شکر دارد کمی چسبنده هست پس به علت رفع چسبندگ خمیر بیش از حد ارد اظافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه 

    همه مواد رو مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا خوب خمیر نرمی بدست اید بعد ا سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کا کاعو به خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیاد 

    حالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم 

    و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم  و همه رو به همین ترتیب انجام میدهیم و در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکیکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه تا زمانی که طلایی بشه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    رولت خامه ای بدون فر

    تخم مرغ دوعدد

    ارد 50 گرم

    شکر 50 گرم

    وانیل 1/4 ق چ

    ب پ 1/2 ق چ

    تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد. سپس ارد و ب پ را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک هم زده اروم تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با  مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف میکنیم. حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یه طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون ان قرار داده و به ارامی رول میکنیم. میگذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی میکنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول میکنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل میکنیم

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    دسر لاک پشت یک دسر خوشگل 

    کیک یخچالی

    ابتدا داخل ظرف پیرکس گردتان را سلفون بکشید حداقل دو لایه تا موقع بیرون آوردن دچار زحمت کمتری شوید.

    دور تا دور کار را کیوی بچینید و بیسکویت های پتی بور را روی كيويها قرار دهید

    و لایه ی بعد را موز بچینید و روی آن را مجدد پتی بور تا کل کاسه تان پر شود .

    یک پودینگ خوشمزه ( پودینگ با طعم وانیلی که سطح کار تان را خراب نکند. طعمی که دوست دارید ) را آماده کنید و روی موادتان بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    طرز تهیه کیک گردو و کشمش

    مواد لازم :
    تخم مرغ 3 عدد
    شکر 1 لیوان
    شیر یا ماست یا مخلوطی از هر دو 1 لیوان
    روغن مایع نصف لیوان
    ارد 2 لیوان + نصف لیوان
    وانیل
    پکینگ پودر 1 ق چ
    مغز گرو و کشمش یک لیوان


    ابتدا ارد و پکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم .میزاریم کنار.

    زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم .

    زرده رو با وانیل خوب هم میزنیم تا تغییر رنگ بده و کرم رنگ بشه .

    بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شکر حل بشه .

    بعد به ترتیب شیر و روغن رو به مواد قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم .

    بعد ارد و پکینگ گودر رو که سه بار الک کردیم . اروم اروم به موادمون اضافه میکنیم .

    هم زذن هم مواد با هم باید همیشه در یک جهت باشه و نباید شلوغ و پلوغ موااد کیک رو با هم مخلوط بکنیم .

    گفتم 2 + 5/0 لیوان ارد . من زیاد دوست ندارم کیک سفت باشه برای همین 2 لیوان ارد میریزم . اگه شما دوست داشتین همون 2+5/0 استفاده کنین .

    سفیدو رو انقد میزنیم تا مثل برف سفید بشه و موقع برگردندون از ظرف نریزه. بعد به مواد قبلی اضافه میکنیم . باز هم باید با یه قاشق و به صورت دورانی و فقط و فقط در یک جهت هم بزنین موادتونو .

    گردو و کشمش رو با هم مخلوط میکنیم 1 ق ارد توش میریزیم .

    قالب کیک رو چرب میکینم و کمی ارد میپاشیم .

    مایه کیک رو توی قالب میریزیم و بعد گردو و کشمش رو روی مایه کیک میریزیم . یه کوچمولو تکون میدیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده تا بپزه .

    با چنگال امتحانش میکنیم تا از پختنش مطمئن بشیم .

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    کیک_شیفون

    کیک شیفون کیکی بسیار مشابه کیک اسفنجی و کمی منسجم تر است با این تفاوت که در دستور این کیک روغن هم وجود دارد. 

    برای کیک شیفون هم دستورهای مختلفی وجود دارد که به مرور به آنها میپردازیم.

    امروز یکی از بهترین دستورها که خودم همیشه درست میکنم رو براتون میزارم. حتما درستش کنید و لذت ببرید.

    مواد لازم: 

    تخم مرغ 4 عدد

    آرد 1 و ¼ پیمانه

    روغن مایع ¼ پیمانه

    آب ولرم یا شیر ¼ پیمانه

    شکر 1 پیمانه

    وانیل چند قطره

    قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

    فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

    آرد را سه بار الک کرده کنار بگذارید.

    ابتدا تخم مرغها را داخل ظرفی بشکنید. وانیل و شکر را اضافه کرده حدود 10 تا 15 دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن چند برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن و آب را اضافه کرده حدود 30 ثانیه بزنید تا با مواد مخلوط شود. همزن را کنار بگزارید.حالا آرد الک شده را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده هربار با کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. این مرحله بسیار مهم است. زیاد همزدن مواد باعث کاهش پف کیک میشود. مواد را داخل قالب ریخته برای مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دهید

  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    كيك موجدار

    مواد لازم:

    تخم مرغ: 3 عدد

    شیر: 1 پیمانه

    شکر: یک و نیم پیمانه

    آرد: 3 پیمانه 

    روغن : 1 پیمانه

    بیکینگ پودر: 1 ق م

    پودر کاکائو: بمیزان لازم

    وانیل: 1/4 ق چ

    طرز پخت:

    فر رو گرم کنین. آرد و بیکینگ پودر  رو مخلوط و الک کنین. قالب گرد رو چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین یا اینکه آرد بپاشین. 

    شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب بزنین تا کرم و کشدار بشه.

    روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد شیر رو

    آرد رو کم کم به مواد تون اضافه کنین

    موادتون که خوب مخلوط شد مایه کیک  رو توی 3 تا ظرف داشته باشین.

     یکی اسانس موز

    یکی رنگ قرمز

    یکی رنگ سبز

    رنگ سفید رو بریزید کف ظرف. بعد روش پودر کاکائو بپاشید. 

    بعد رنگ قرمز و دوباره پودر کاکایو بپاشید.

    بعد هم رنگ سبز

    داخل فر درجه 180

    بمدت 40-45 دقیقه

    پودرکاکائو مابین باعث میشه طبقه ها باهم قاطی نشن. وبه این شکل در بیان

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    کیک_تی تاپ

    مواد لازم

    آرد : یک ونیم پیمانه

    تخم مرغ : ۴ عدد

    روغن مایع: نصف پیمانه 

    شیر : نصف پیمانه 

    شکر : یک پیمانه 

    بکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری

    وانیل : کمی

    مواد میانی:

    پود کاکائو 2 ق س

    شکر 1 پ

    طرز تهیه

    فر رو با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

    تخم مرغها رو با شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر رو کم کم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا به خورد مایه بره.

    بعد آرد و bp رو که الک شده کم کم به مایه اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم . 

    مواد میانی هم در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.

    کف قالب رو با کاغذ روغنی می پوشونین و از مایه کیک به قطر نیم سانت کف قالب پهن می کنیم و توی فر میذاریمش فقط مواظب باشین نسوزه چون حرارت فرها متفاوته.

    حدودا 5 دقیقه کافیه کیک رو از فر درمی آریم و روی اون مخلوط شکر و کاکائو می پاشیم و دوباره میذاریمش تو فر و شعله پایین رو خاموش می کنیم و گریل رو روشن می کنیم تا آخر کارمون فقط با گریله.

    بعد از حدود 4 دقیقه یا کمتر از فر درش می آریم و یه لایه نازک دیگه از مایه کیک رو می ریزیم و دوباره میذاریمش تو فر و تا آخر به همین ترتیب ادامه می دیم تا مایه کیک تموم بشه فقط روی لایه آخر دیگه شکر و کاکائو نمی پاشیم.

    بعد از خنک شدن روش شکلات می ریزیم و به هر شکلی که دوست داریم می بریمش.

    Image result for ‫تی تاپ‬‎

  • ۰۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    نکات مهم در مورد پخت کیک:

    - برای تهیه کیک ، قبل ازاینکه مواد کیک را آماده کنیم، فر را روشن می کنیم تا خوب گرم شود.

    - برای‌ اینکه‌ کیک‌ خوب‌ پف‌ کند، باید سفیده ‌و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را جدا کرده و هر کدام را در ظرف جداگانه‌ خوب‌ هم بزنیم.

    - زمانیکه‌ آرد را به مواد کیکمان اضافه‌ می‌کنیم، نباید زیاد مواد را هم‌ بزنیم، با قاشق‌ به‌ آرامی‌ مواد را در یک‌ جهت‌ مخلوط می کنیم تا پف‌ سفیده‌ نخوابد.

    - آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک می کنیم تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

    - بهتر است بیکینگ پودردر یخچال نگهداری شود تا خاصیت خود را از دست ندهد.

    - بیکینگ پودر  و آرد را با هم الک کرده، و بعد از اضافه کردن آن ها به مواد کیک، مخلوط را زیاد هم نمی زنیم.

    - برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.

    - سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی خشک می شود.

    - اگر مقدار مایعاتی که برای تهیه کیک در نظر گرفته شده،  به دقت اندازه گیری نشود و مقدار مایعات مورد استفاده، کم یا زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر میزان مخلوط کردن مواد از حد معمول کمتر یا بیشتر شود، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر هنگام مخلوط کردن مواد، ترتیب افزودن آنها رعایت نشده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه شده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر فاصله زمانی مخلوط کیک آماده شده، و زمان قراردان آن در فر زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند.

  • ۰۱:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    خمير فوندانت (خانم ژانت طوروسیان)

    شکر.................................. یک ق چایخوری سرپر 

    پودر ژلاتین ......................... 3 ق چایخوری

    آب .................................... 3.5 ق سوپخوری

    گلیسیرین .......................... 2 ق چایخوری

    گلوکز ................................. 2 ق سوپخوری

    پودر قند نرم و الک شده ........ 480 گرم 

    شکر و پودرژلاتین را کاملاً با هم مخلوط کرده و آب را اضافه کرده و به روش بن ماری حل کنید تا دانه های ژلاتین کاملاً حل شود. 

    گلیسیرین و گلوکز را هم اضافه کنید و سپس مخلوط را در وسط پودر قند بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید و سپس با دست ورز داده تا خمیر یکدست و سفیدی شود.خمیر را به هر چند رنگی که نیاز دارید تقسیم کرده و در صورت دلخواه اسانس بزنید (اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیدید به ضخامت 2 میلی متر باز کنید و روی کیک بیاندازید. 

    این دستور برای یک کیک 23 سانتی با ارتفاع 8 سانتی متر کافی است.

    نکاتی که ایشون تاکید داشتن که من وقتی درست کردم، متوجه شدم رعایتشون خیلی مهمه و تو نتیجه نهایی تاثیر زیادی داره:

    1- از 3.5 قاشق آب نباید چیزی کم بشه. یعنی نباید اجازه بدیم بخار بشه.

    2- همینطور زمان ریختن مواد آماده روی پودر قند، باید کامل مواد و بریزیم داخل ظرف.

    3- نکته خیلی مهم دیگه اینه که اول 3.5 قاشق آب رو توی ظرفی بریزیم و بعد شکر رو اضافه کنیم. یه کم که مخلوط کردیم، پودر ژلاتین رو باید روی آب بپاشیم و بعد بذار روی بخار کتری.

  • ۰۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    خمیر فوندانت

    تزئین کیک با خمیر فوندانت

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست

    خامه_فرم_گرفته

    بهترین راه تهیه خامه فرم گرفته استفاده از خامه قنادی هست. اما اگه شما به خامه قنادی دسترسی ندارید و مجبور به استفاده از خامه پاکت صورتی صبحانه هستید امروز طرز تهیه خامه فرم گرفته از این نوع خامه رو بهتون آموزش میدم. فرم دادن به این خامه به دلیل چربی کم سخت تره به خصوص اگه تو فصل تابستون باشید. ضمن اینکه در اثر حرارت زود فرمش رو از دست میده. اما به فرض اینکه شما فقط به همین خامه دسترسی دارید میتونید از این خامه استفاده کنید. 

    اول پاکت خامه رو توی ظرفی که بهتره از جنس استیل باشه خالی کنید. برای هر پاکت خامه حدود دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و به خوبی خامه را با شکر مخلوط کنید. نیازی به همزن نیست با یک قاشق این کار رو انجام بدید. حالا خامه رو توی فریزر قرار بدید. تقریبا هر نیم ساعت یه بار خامه رو از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید بسته به فصل و سردی هوا ممکنه دو تا سه ساعت طول بکشه . خامه باید حالت نیمه منجمد بگیره. حالا خامه رو از فریزر خارج کنید و با دور تند همزن بزنید. لازمه یادآوری کنم که ظرف شما باید گنجایش کافی داشته باشه چون قراره حجم خامه سه برابر بشه. حدود ده تا بیست دقیقه خامه رو بزنید تا کاملا فرم بگیره. اگه تابستون باشه کارتون سخت تر میشه . در آخر چند قطره اسانس اضافه کنید. شخصا وانیل رو ترجیح میدم. 

    این خامه رو تا زمان استفاده حتما باید داخل یخچال نگه دارید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان