خانه
1.35M

درمان بدون دارو

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    اینجا هر چیزی که درباره طب سنتی شنیدیم بنویسیم تا از اطلاعات و راهنمایی های هم استفاده کنیم.

    ابتدا تعریفی از طب سنتی:

    طب سنتی مجموعه ی علوم نظری و علمی است که در تشخیص ، پیشگیری و درمان بیماری های جسمی و روحی به کمک ما می آید.طب سنتی ایران تقریبا به 3000 سال قبل بر می گردد.کتاب های طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و مخصوصا ابن سینا شهرت زیادی دارد تا جایی که قریب به 500 سال در دانشکده های اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است. اصول طبابت در این آثار طب سنتی، بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده از جمله: بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز بر گرمی و سردی مزاج وبا توجه به نوع مشخصات بیمار، فرد درمان می شده است.

    طب سنتی برای پیشگیری از بیماریها به روش زندگی صحیح تاکید دارد . طب سنتی بر این اصل، که بر افراد لازم است تا تغذیه ای متناسب با مزاج و مشخصات خود داشته باشند، استوار است . طب سنتی معتقد است، هر فرد اگر طبیعت مزاج یا ارگانیسم بدنش را نسبت به غذاهای سرد ‏یا گرم تشخیص دهد و در مصرف آنها اعتدال داشته باشد، دچارعوارض گوارشی ‏و … نخواهد شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۸
  • leftPublish
  • ۲۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    ✔️طرز تهیه دم کرده گل بابونه و بهار نارنج
    ✅مواد لازم:
    گل بابونه 2 قاشوق غذا خوری، بهارنارنج 1 قاشوق غذا خوری، عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان، آب جوش 4 لیوان.

    ✅طرز تهیه:
    گل بابونه و بهار نارنج را به همراه آب جوش
    در قوری چینی بریزید و آن را روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنیدتا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید.

    ✅خواص: این نوشیدنی، خوش عطر و نشاط آور است و آرامش بخش می باشد.
  • ۲۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    آش مخصوص سرماخوردگی و آنفولانزا
    مزاج:
    گرم و تر
    برای 4 نفر
    فواید این آش:
    بیماری های تب دار عفونی، نرم کننده و دفع‌کننده مخاط سیستم تنفسی

    روش تهیه:
    مقدار مساوی از هویج، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید. پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید. این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده و دفع کننده مخاط سیستم تنفسی است. جالب است بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش می‌کند. تذکر :
    - بجای پیاز می‌توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.
    - در مواقعی که تب وجود ندارد می‌توان یک عدد ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
    - گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می‌توانید تهیه کنید
  • ۲۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    به یاد داشته باشید راز سلامتی هر شخص آگاه بودن از هر آنچه که می خورد و می نوشد و اینکه ما با خوردن و نوشیدن آنها دچار چه مشکلات ، ناراحتی ها و یا باعث درمان کدام مشکلات و ناراحتی ها می شود پس به فکر سیر شدن و پر کردن معده نباشیم.

    اگر تصیمیم جدی به سلامتی کامل گرفته اید با ما همراه باشید . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

    خواص درمانی
    کاهش و متعادل کردن وزن
    تصفیه کننده خون
    دفع سنگ صفرا
    درمان یبوست
    پاکسازی معده و روده
    درمان جوش صورت
    روشن کننده پوست
    ضد لک صورت
    تنظیم فشارخون
    تنظیم قندخون
    تنظیم چربی خون

    مواد لازم
    برنج /برای هر نفر نصف استکان
    عدس / سه قاشق سوپ خوری
    بلغور گندم / نصف استکان
    سبزیجات فصل / به مقدار لازم
    چغندر رنده شده / یک عدد
    هویج رنده شده / به مقدار لازم
    شلغم رنده شده / به مقدار لازم(در صورت موجود بودن شلغم)
    تره ، جعفری ، گشنیز / به مقدار لازم
    نمک ، زردچوبه / به مقدار لازم

    روش تهیه و مصرف
    توجه داشته باشید مقدارهای داده شده مقدارهای پایه بوده و حتمآ لازم است تا با توانایی خود در آشپزی و بسته به علاقه خود نسبت به مواد ذکر شده مقدار ها را کم و یا زیاد کنید در ادامه باید طوری این غذا پخته و جا افتاده باشد که به راحتی حبوبات آن قابل تشخیص نباشد در زمان مصرف این آش می توانید از مقداری نان سنگک تازه و زیره ، آب لیمو ترش تازه یا آبغوره به عنوان طعم دهنده بهره برده ضمناً در طول مدت مصرف آش سلامتی از هیچ نوع غذای دیگری نباید استفاده کرد همانطور که ذکر شد دوره مصرف و پاکسازی درون توسط آش سلامتی 10 روز بوده که به دو نیمه 5 روزه تقسیم شده که باید در پایان هر دوره 5 روزه دارویی مفرح تهیه و مصرف گردد که شرح تهیه و مصرف دارو توضیح داده خواهد شد .

    روش تهیه داروی مفرح
    گل بنفشه : 5گرم / گل زوفا : 5گرم / ریشه شیرین بیان : 5گرم / سه پستان : 3 عدد(خرد شده) / عناب : 3 عدد(خرد شده)
    آنها را با یک لیوان آب سرد روی شعله گذاشته تا جوش آید ولی نجوشد،نیم ساعت دم گردد،بعد صاف کرده ترنجبین را در آن حل کرده روز سوم شب وقت خواب میل گردد.

    صبح روز چهارم آش میل شود دیگر ظهر به جای آش یک کاسه دوغ غلیظ آماده کرده مقداری خیار سبز رنده کرده در آن اضافه کنید بعد نان خورد کرده کمی نمک و فلفل ساییده و پنج گرم گل سرخ ساییده شده اضافه کرده هم بزنید میل کرده با خوردن نیم ساعت بعد معده حالت اسهال شروع به کار میکند بگذارید کار خود را انجام بدهد اگر اسهال بند نیامد نگران نباشید میتوانید یک لیوان چای غلیظ میل نمایید اسهال بند خواهد آمد به وسیله حالت نیمه اسهال درون معده پاکسازی خواهد شد.

    بعد از پایان دوباره به صرف آش ادامه دهید ، دوباره دستورات داده شده را در نیمه دوم اجرا کنید با اجرای دستورات داده شده خواهید دید که بسیاری از دردهای نهفته بدن شما چگونه برطرف میگردد ، میتوانید هر چند وقت یک بار این دستور را صرف نمایید

  • ۲۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    آش سلامتی

    آش یکی از معروفترین غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته ، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و…. ساده‌ترین آن آش رشته‌است که از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده می‌کنند.حال این حقیر قصد معرفی آشی را دارم که نه تنها قدمت طولانی در پاکسازی درون از سموم و اخلاط بدن را داشته و همچنین به دلیل کمک به دستگاه گوارش ، معده ،کبد ، صفرا و کلیه در جمع آوری و دفع سموم ، اخلاط از بدن باعث تضمین سلامت می شود به آش سلامتی معروف است تهیه این آش نیازمند حوصله و وقت کافی بوده و همچنین ذوق و علاقه ای که در آشپزی به نمایش می گذارید در طعم و مزه این آش تاثیر بسزایی خواهد داشت مدت زمان دست یافتن به این سلامتی که ما با مصرف این آش به شما نوید داده ایم 10 روز است که شما عزیزان باید به جای غذاهای چرب و ادویه دار روزانه در این مدت 10 روز از این آش برای دست یافتن به سلامتی استفاده کنید.

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۲/۱۰/۱۳۹۴   ۲۰:۲۷
  • ۲۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    روش کاهش وزن ۱۵ کیلو در دو ماه

    سوال : آیا استفاده از داروهای کاهنده اشتها برای کسانی که اضافه وزن دارند صحیح است؟
    پاسخ: افرادی که اضافه وزن دارند باید بدن خود را از حالت طبیعی خارج نکنند و زندگیشان هم طبیعی باشد .


    نسخه آیت اللّه (دکتر) سید حسن ضیایی
    دوستان و همراهان اگر پرخوری و بدخوری را می توانید کنار بگذارید، و اگر کم کاری شدید تیروئید ندارید، چه کارمند باشید چه خانه دار و چه ورزشکاری که دیگر نمی تواند وزن کم کند با رعایت نسخه زیر بعد از دوماه بین 10 تا 15 کیلوگرم کم خواهید کرد.

    اگر کسی چاقی شکمی و اضافه وزن دارد به دقت متن ذیل را بخواند و رعایت کند:

    ۱ – پرهیز غذایی صحیح داشته باشند . یعنی قندهای شیمیایی، اسانس های شیمیایی ، ترانس چربی بالا و کافئین زیاد نخورند.

    ۲- رفتارشان با خودشان منفی نباشد! یعنی پرخوری، بدخوری یا پفتل خوری نداشته باشند ! پفتل خوری یعنی استفاده از پوست ماهی،پوست مرغ و … قبل و بعد غذا کمی نمک بخورند تا رطوبت معده گرفته شود. آب ، قبل و میان و بعد غذا نخورند.
    بدخوری هم نداشته باشند. بعضی ها ریزه خواری دارند ! با اینکه سوءتغذیه ندارند یا در شرایط خاصی نیستند ( مثلا ویار شدید در زنان که توصیه کنیم ریزه خواری کنند و ۶ تا ۸ وعده غذا با حجم کم ولی مقوی استفاده کنند ) اما بدخوری دارند که اضافه وزن بدنبال خواهد داشت .

    3. هر روز یک قاشق چایخوری پودر زنیان با عسل زنده بخورند پیه ها و چربی های اضافی جدار شکمی را آب میکند ( زن حامله و زن شیرده ممنوع است)

    4.صبح ناشتا، و بعد از هر غذا (چهار وعده) یک عدد سیب درختی شیرین بخورند
    توجه: چهار عدد بیشتر نباید خورد تا چربی های مفید خون کاسته نشود(منظور امگا3 و امگا6)
    اگر یبوست و نفخ دارند 4 استکان آب سیب تازه که در خانه گرفته اند میل کنند.

    با رعایت این چهار اصل اضافه وزن کم کم و به مرور کم میشود و افرادی در مدت دو ماه توانسته اند 10 تا ۱۵ کیلو کم کنند!

  • leftPublish
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    در هنگام رعایت رژیم لاغری دوماه
    از دمنوش زیر استفاده کنید/ به جای چای(چه سبز چه سیاه):

    دمنوش چربی سوز وپر خواص آنتی اکسیدان:
    این دمنوش با حرارت 48 درجه درست می شود.
    موادلازم:
    نصف قاشق چای خوری از مواد زیر:
    گل محمدی
    گل بهارنارنج.
    چای سبز یا سفید.
    یک عدد هل سبز پوست شکسته.
    یک چوب دارچین اندازه نصف انگشت.
    سه پر زعفران.
    در دو لیوان 48 درجه ریخته وترکیب نماییدودرآن را به مدت سه ساعت بگذارید.اگر نمایل به ولرم نوشیدن آن دارید در حین نوشیدن 48 درجه حرارت دهید.یک قاشق مربا خوری عسل به این دمنوش اضافه نمایید.نوش جان.

  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    برص - ویتیلیگو
    چه چیزهایی موجب برص (لک و پیس-ویتیلیگو ) می شود؟
    ۱-همبستر شدن در هنگام حیض همسر
    ۲- خوردن در هنگام سیری( ریزه خواری کردن)
    ۳- غسل و وضو و طبخ غذا با آبی که در معرض آفتاب قرار گرفته حتی غیر مستقیم.
    ۴- استعمال نوره در روزهای چهارشنبه و جمعه(علاوه بر پیسی موجب دیوانگی هم می شود.)
    ۵- حجامت روز جمعه و شنبه.
    ۶- کشیدن سفال به بدن در حمام.
    ۷- خوردن در حال جنابت.
    ۸- خوردن شاهی(جرجیر) در شب.
    ۹- ظلم به اهل بیت علیه السلام و تمسخر روایات ایشان.
    ۱۰- در اول ، وسط و آخر ماه قمری مجامعت کردن(همبستر شدن) - خطر برای مادر و فرزندان.
    ۱۱- نگاه به باطن فرج زن.
    ۱۲- خوردن شراب مست کننده با لبنیات - البته در طب سنتی خوردن سرکه و ماست آمده.
    ۱۳- کوتاه نکردن شارب(سبیل) بیش از یک هفته.
    ۱۴- دمل و جوش را از بین نبرید که امان از برص است.
    و...

  • ۲۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    اگر اهل ورزش هستید و می توانید رعایت کنید!
    با رعایت موارد زیر
    شکم نمی آورید/ تا حد زیادی هم از شکم شما کم می شود!

    قطع مصرف هله هوله:
    بسیاری از آبنبات ها و اسنک ها شامل گلیسیرین و شکر بالایی هستند که در معده به طور کامل هضم نشده و سبب می شود شکم شما نفخ کند.

    بدوید(حدود ۲ کیلومتر):
    ورزش های سنگین، فشار و تنش فراوانی را روی بدن شما وارد می آورند و همین امر موجب می شود که عضلات برای مدت زمان طولانی نرم و سست باقی بمانند. اما نرمش ملایم و متعادل( مثل یوگا و پیاده روی) به آب شدن چربی ها سرعت می دهد و مشکل شما را در مدت زمان کمتری حل می کند.

    نمک و ادویه نخورید:
    نمک را فقط قبل و بعد غذا به مقدار خیلی کم بخورید. مصرف بیش از حد ادویه جات و نمک باعث می شود که شکم شما نفخ کند. یک چهارم فنجان سس کچاپ، سه برابر مقدار سدیمی که بدن شما در طول روز نیاز دارد را فراهم می سازد. یک قاشق سوپ خوری سس سویا جایگزین مناسبی برای آن خواهد بود.

    پتاسیم مصرف کنید:
    این ماده طبیعی ادرارآور بوده و اثر نفخ آور نمک را از بین می برد. می توانید آن را در گوجه فرنگی، موز، ماهی قزل آلا، بادام و گیلاس پیدا کنید.

  • ۲۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    روغن کرچک

    اولین گزینه برای افزایش رشد موی ابرو و ضخیم شدن آن روغن کرچک است. روغن کرچک اصل را روزی دوبار روی ابرو ماساژ دهید. بگذارید روی ابرو ها یک ساعت بماند. خیلی مهم است که پوست ابرو را حالت دورانی کاملا ماساژ دهید. از کنده شدن چند دانه ابرو نترسید. این کار را همیشه انجام دهید تا نتیجه آن را ببنید. با فرچه ریمل شسته شده مژهای خود را هم با روغن کرچک شب‌ها چرب کنید. تا ببینید چه تاثیری در بلند و پرپشت شدن مژه ها دارد.

  • ۲۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    کنه واروآ و عسل ارگانیک!!!

    زنبور عسل و کندوهای آن نیز از آفات طبیعی و حتی غیر طبیعی مصون نیستند! کنه واروآ مهمترین کنه ای است که می تواند به راحتی یک کندو را از بین ببرد. معضلی که کندو داران را مجاب به استفاده از سموم و مواد غیر ارگانیک برای رفع آن می کند. البته آفات دیگری هم گریبان گیر آن ها میشود که در حوصله این مطلب نیست.
    عسل زنده، در صورتی عسل زنده نامیده می شود که شرایط عسلی را داشته باشد که در مطالب قبل گفتیم و دوم اینکه برای رفع آفات و کنه ها از روش های طبیعی و مواد ارگانیک استفاده شده و قالب های موم مصنوعی در عسل گیری به کار برده نشده باشد.

    اگر عسل را برای خواص آن میخورید، مطمئن باشید که تاثیر گذار خواهد بود! در پژوهشی عملی در میان 30 نفر از مراجعه کنندگان مرکز طب سنتی تهران، که به صورت داوطلبانه در این پژوهش شرکت کردند و همگی از لاغری صورت رنج میبردند. طی دوماه به 15 نفر از آنها عسل زنده برای صبحانه تجویز شد و به 15 نفر دیگر عسلی که دربازار یافت میشود. بعد از دوماه تاثیرات چشمگیری در افزایش بافت صورت گروه اول که از عسل زنده استفاده کرده بودند مشاهده شد، اما گروه دوم تغییر خاصی را نشان نداد.

    در آینده نزدیک به خیلی از مواد غذایی که تولید میشوند و کیفیت مناسب برای تغذیه را ندارند به شما معرفی خواهیم کرد و آنها را بررسی می کنیم. برآنیم تا کیفیت زندگی ایرانی که لازمه آن غذای سالم و بدن سالم است را با کمک یکدیگر احیا کنیم. در این امر خطیر به کمک شما و انتشار این مطالب برای آنهایی که میشناسید ، نیاز داریم.

  • leftPublish
  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    عسل طبیعی شکرک می بندد؟

    عسل طبیعی به دلیل داشتن آنزیم دیاستاز (آنزیمی که زنبور در طول فرآیند تولید عسل به آن اضافه می کند) که یک جاذب رطوبت می باشد و نیز به دلیل اینکه عسل یک ماده فوق اشباع قندی می باشد (مقادیر زیادی قند در مقابل مقدار کم آب) تمایل دارد به حالت بلوری درآید و به تدریج شروع به جامد شدن و رسوب کردن نماید. به این حالت رس کردن می گویند و بر خلاف تصور عامه به هیچ وجه نشانه تقلبی بودن عسـل نمی باشد.

    متاسفانه به دلیل اینکه دید اکثریت مردم نسب به عسل رس کرده منفی می باشد، برخی از تولید کنندگان با دادن حرارت بالا به عسل آنزیم های عسل را تخریب می نمایند (که با این کار خواص عسل از دست می رود.) و به جای آن ماده ای درعسل به نام HMF)hydroxylmethylforforal) در عسل به وجود می آید، که مقدار بالای این ماده در عسل قابل قبول نیست و می تواند به کبد فشار وارد نماید. و یا به عسل موادی اضافه می نمایند تا مانع رس کردن عسل شود، که این کار هم غیرقانونی و از نشانه های تقلب در عسل می باشد.

    باید گفت: معمولاً عسل رس شده دانه ریز بوده و با حرارت دهان به سادگی پس از چند ثانیه آب شده و یک زبری ملایم روی زبان حس می نمائید، در حالیکه شکرک دارای دانه های درشت و متبلور شکر بوده که با چشم قابل رویت و دانه های درشت شکر را زیر دندان می توان حس کرد.
    چنانچه عسل شما رس شد می توانید ظرف عسل را تا زمانی که عسل به حالت اول برگردد داخل آب در حال جوشیدن قرار دهید . البته پیشنهاد ما استفاده عسل به همان صورت رس کرده است.
    در اکثر کشورهای دنیا عسل رس شده به دلیل اینکه از بین نان نمی ریزد و نیز حرارت نسبت به عسل شهد دیده و خواص آن دستخوش تغییرات کمتری شده طرفدار بیشتری دارد.

    البته توجه کنید اگر عسل با حرارت آب نشد و دیر این اتفاق افتاد/ احتمال تقلبی بودن آن میرود.

  • ۲۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    شفافیت #پوست:
    ــ دوقاشق عسل زنده صاف شده را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کرده و روی پوست بمالید. بعد از 15 دقیقه آن را پاک کرده و شفافیت و شادابی را درپوستتان مشاهده کنید.

    ــ نصف فنجان عسل زنده در وان حمام بریزید و 20 دقیقه درآن دراز بکشید. پوستتان شفاف ونرم می شود.

    ــ آب پرتقال را بگیرید و 3 قاشق مرباخوری عسل زنده ولرم به آن اضافه نموده و آن را هم بزنید، بعد آن را به صورت و گردن خود بمالید و بعد از20 دقیقه آن را بشویید.

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۲/۱۰/۱۳۹۴   ۲۰:۳۲
  • ۲۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    عسل زنده چیست!!!
    ناراحت نشوید؛ما فقط میخوریم بدون توجه به اینکه چه میخوریم!

    در ادامه به دو مساله مهم می پردازیم:
    1. عسل زنده
    2. کنه واروآ و عسل ارگانیک!

    عسلی است که مانند انسان زنده است و نسبت به گرما و سرما از خود واکنش نشان می دهد. همانگونه که انسان در برابر گرما دچار انبساط (بازشدگی)در عروق خونی محیطی می شود وخود را رها می کند و بالعکس در برابر سرما اندام های خود را جمع کرده و به تنه خود نزدیک می کند و عروق خونی محیطی اش دچارانقباض می شود ، عسل زنده نیز در برابر گرما خود را رها کرده و منسبط می شود و نسبت به شدت گرما رقیق و رقیق تر می شود.عسل زنده در برابر سرما منقبض می شود ونهایتاً رس بسته و مانند کره می شود که اشتباها به آن شکرک می گویند و در واقع شکرک زدن عسل در هوای سرد نشانه زنده بودن عسل است. این خاصیت در عسل های مرده که در هتل ها ، رستوران ها، سوپرمارکت ها و مکان های مشابه عرضه می شود وجود ندارد، چرا که این عسل ها با آتش مستقیم به دیگ های مخصوص عسل بدون آب در کارخانه ها کاملا کشته شده و به عسل مرده تبدیل می شوند.
  • ۲۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    🔴زیره

    زیره از جمله ادویه‌هایی است که در بسیاری از غذاها به‌ویژه غذاهای محلی ایرانی کاربرد دارد. به گفته حکمای طب سنتی، زیره خاصیت ضدنفخ دارد و باعث دفع گاز معده می‌شود، برای رفع برونشیت و سوءهاضمه مفید است و اشتها را تحریک می‌کند. البته جوشانده‌هایی که با زیره تهیه می‌شوند در مقایسه با زیره‌ای که به مقدار کم به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می‌شود، خواص بیشتری دارند. برای تهیه دمنوش زیره می‌توانید ۵ گرم زیره را در یک لیتر آبجوش ریخته و به مدت۱۰دقیقه دم کنید و با یک قاشق چایخوری عسل طبیعی میل کنید.

    توصیه سرآشپز: زیره بهترین ادویه برای طبخ غذاهایی است که حاوی مواد نفاخ مثل حبوبات هستند. بنابراین هنگام طبخ آبگوشت و انواع آش می‌توانید از زیره برای طعم‌دار کردن غذا استفاده کنید. البته زیره پلو هم از غذاهای محلی استان کرمان محسوب می‌شود. کافی است برای یکبار هم که شده این غذای خوش طعم را امتحان کنید. برای تهیه این غذای مخصوص باید زیره را لابه‌لای برنج آبکش شده بپاشید (درست مثل شوید هنگام طبخ باقالی‌پلو) و قطعات مرغ پخته شده را بین لایه‌های برنج قراردهید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. سپس پلو را با زعفران و زرشک تزیین کنید و مرغ‌ها را در همان دیس برنج قرار دهید و سر سفره بیاورید.

    محققان بلژیکی می‌گویند مصرف زیره تاثیر به‌سزایی در درمان زخم معده دارد و مصرف عصاره‌ این گیاه درد ناشی از ناراحتی‌های گوارشی را کاهش می‌دهد.
  • ۲۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    🌟مختصری درباره خواص عرق نسترن

    ✅ تقویت کننده قلب و اعصاب
    ✅ آرامبخش و رفع خستگی
    ✅ برطرف کننده عوارض کمبود ویتامین c
    ✅ درمان ورم کلیه
    ✅ درد معده و اسهال
    ✅ دفع سنگ کیسه صفرا
    ✅ رفع بی خوابی


    👈👈روش مصرف:
    ✳️ نیم فتجان را همراه با یک فنجان آبسرد با کمی عسل یا شکر شربت کرده به صورت تفریحی در هر زمان از طول شبانه روز میل کنید

    👈👈نکته ی مهم:
    ❇️ بهترین زمان استفاده از شربت نسترن شب قبل از خواب و یا صبح قبل از طلوع آفتاب است .

  • ۲۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    درمان سرفه های خشک مزمن


    1-شکر تیقال (3 مثقال ) + گل زوفا ( 4مثقال ) + عنّاب ( 5 مثقال )

    درمان سرفه های خشک

    1-میوه خرمالو 2- دمکرده کاسبرگ خرمالو 3- جوشانده آب نخود ( حتی برای درمان تیماری خروسک ) 4- جوشانده گل زوفا

    مطالب جنبه اطلاعات عمومی دارد و درمان فقط با شناخت مزاج و طبیب یا پزشک متخصص
  • ۲۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    🔴دمنوش گیاهی حاوی قاصدک
    اگر از بزرگی شکم خود به ستوه آمده اید، دمنوش گیاهی حاوی ریشه گیاه قاصدک را امتحان کنید. این گیاه یک ادرارآور طبیعی است و عملکرد کبد را بهبود می بخشد.


    مواد تشکیل دهنده
    ریشه گل قاصدک یا پودر ریشه : قاشق سوپخوری
    زنجبیل : تازه نصف یک عدد
    چوب دارچین : نصف یک عدد
    دانه هل : 1 عدد
    آب : یک فنجان و نیم
    عسل : 2 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:
    1. تمام مواد به جز عسل را در یک ظرف بریزید و بگذارید تا به جوش آید.
    2. 5-10 دقیقه بگذارید بجوشد سپس آن را از صافی رد کنید.
    3. عسل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
    2 تا 4 بار در روز از این دمنوش استفاده کنید.
    توجه: اگر مجاری صفراوی شما مسدود است از این دمنوش اجتناب کنید.
  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    لاغری و چاقی با عسل
    روشهای درمان
    1.لاغری
    الف: هر وز یک یا دو لیوان شیر با عسل زنده علاوه بر غذاهای روزانه میل نمایید.
    ب: یک قاشق چای خوری پودر زنیان را در یک استکان عسل مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری میل نمایید.
    ج:100 گرم زیره کرمانی را در سرکه به مدت 24 ساعت خیس نمایید و پس از خارج نمودن خشک کرده نرم بکوبید و با 300 گرم عسل مخلوط نموده روزی یک قاشق مربا خوری میل نمایید.

    2.چاقی
    الف: 100 گرم مغز بادام یا گردو را خوب کوبیده و با نیم کیلو عسل مخلوط کرده و روزی سه قاشق مربا خوری بعد از غذا میل نمایید. تغذیه آن هر روز صبح همراه با صبحانه فوق العاده مقوی است و بدن را فربه میسازد .
    ب: بعد از هر وعده غذا یک لیوان شیر با عسل یا یک قاشق غذا خوری عسل و روغن ماهی مخلوط با آبلیمو میل نمایید.
  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    روش مصرف و فواید صابون شیر شتر

    روزانه دو الی سه بار صابون را به صورت مالیده و پس ا زچند دقیقه با آب ولرم شسته شود.
    روشن کننده پوست، لایه بردار، برطرف کننده لک، کک و مک، برطرف کننده خارش، برطرف کننده انواع جوش، ضد قارچ، برطرف کننده تیرگی های پوست، لکهای حاملگی، لک های ناشی از آفتاب سوختگی و جوش و لکهای ناشی از اپیلاسیون، برطرف کننده تیرگی های کشاله ران و زیر بغل، متعادل کردن چربی پوست و جلوگیری از بازشدن منافذ پوست و برطرف کننده خشکی پوست .

    طرز استفاده: روزانه دو الی سه بار کف حاصل از صابون را به صورت مالیده پس از یک دقیقه با آب ولرم شسته شود. و برای پوست بدن کف صابون پنج دقیقه برروی پوست بماند سپس شسته شود. برای پوستهای خشک بلافاصله کف صابون شسته شود.
    بعد از شستن کامل صورت با آب ولرم در آخر از آب سرد استفاده شود تا منافذ باز شده صورت کامل بسته شود.
    احتمال اینکه در بعضی افراد برای چند روز اول جوشهای زیرپوستی برروی پوست ظاهر شود ولی با استفاده مداوم روزی سه بار بتدریج جوشها محو و لکهای ناشی از جوش هم برطرف خواهد شد.
    برای پوستهایی که لک دارند ابتدا لک ها بتدریج برروی پوست ظاهر می شوند، سپس لکها تکه تکه شده و کم رنگ و ناپدید خواهد شد.
    در صابون از هیچ رنگی استفاده نشده است برای همین تاثیر مستقیم برروی لک و تیرگی های پوست دارد.
    صابون فاقدهرگونه مواد حساسیت زا و یا گوگرد می باشد.
    صابون در ابتدا کمی نرم است این از خواص صابون شیر شتر است که به صورت سنتی تهیه شده با گذاشتن در جاصابونی وبرخورد مستقیم اکسیژن به آن بتدریج خشک و سفت خواهد شد که این ماندگاری صابون را چندبرابرمیکند.
  • ۲۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    آويشن را فراموش نکنيد

    آويشن يکي از بهترين و پرخاصيت‌ترين سبزي‌هاي دنياست که نوشيدن دمنوش آن در فصل سرد سال علاوه بر از بين بردن نفخ، باعث آرامش اعصاب و بهبود گلودرد ناشي از سرماخوردگي مي‌شود. اين گياه، خلط‌آور است و به همين دليل مصرف آن به افراد سرماخورده توصيه مي‌شود.


    گياه‌خواران مي‌توانند مقداري پودر آويشن را براي از بين بردن نفخ سبزي‌هايي مانند نخودفرنگي يا کاهو به سس سالادشان اضافه کنند.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان