خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
18.7K

آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    در این صفحه طرز تهیه انواع غذا ، دسر ، نوشیدنی گذاشته می شود با این تفاوت که این طرز تهیه غذاها از صفحه اینستاگرام آشپزهای معروف و خوب گذاشته می شه و در آخر هر طرز تهیه اسم  و صفحه اینستاگرام آشپز معرفی می شود.

  • leftPublish
  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    اسكان يا اسكُون scone
    در واقع یک کیک یا نان سریع است كه از لحاظ ظاهر شبيه بيسكوئيت با بافتي شبيه كيك و طعم و مزه اي شبيه نان است و معمولا از گندم، جو یا بلغور به همراه بيكينگ پودر به عنوان یک عامل پف کننده ( عمل اورنده ) تهیه و پخته میشود و گاها ميتواند شیرین هم تهيه شود.
    اسکون در اصل به صورت گرد پخته شده و به صورت قطعات مثلثی بریده و سرو میشود اما شكل هاي ديگر ان نيز تهيه مي شود.
    اسكون هاي شيرين ميتواند به عنوان عصرانه يا صبحانه (اسكون انگلیسی معمولا شیرین به همراه کشمش ، خرما و پنیر) يا به شيوه اسکاتلندی استفاده از ارد سیب زمینی و به عنوان صبحانه اسکاتلندی يا به شيوه استرالیا اسکون کدو تنبل پخته شده يا اسکون خرما تهيه و با كره /مربا /خامه يا چاي و قهوه سرو شود . همچنين اسكون هاي ترش و شور(اسكون پنير فتا و سبزيجات معطر - اسكون گوجه خشك و پنير پارمزان - اسكون پنير بز و اسفناج - اسكون بيكن و... ) به عنوان شام سبك يا پيش غذا و غذاي جانبي تهيه و سرو شود اسكون برعكس نان از (مخمر)استفاده نمي شود به همين علت ان را در دسته نان هاي سريع طبقه بندي ميكنند



    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    آش شله قلمکار
    یکی از معروف ترین آش‌های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس،برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست بی استخوان، زردچوبه و روغن استفاده می‌شود . این آش با نعناع و پياز سرخ و تفت داده شده تزیین و مصرف می‌شود.در برخی نقاط ایران به این برخورده ام که دوستان آش شله قلمکار را خوراک اصیل آن منطقه بیان میکنند اما این آش برای نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای پخته و میان مردم و درباریان پخش می‌شد.نقل است که ناصرالدین شاه و همراهانش سالی یک روز، آن هم در فصل بهار به شهرستانک رفته و در آنجا دوازده دیگ آش بار می‌گذاشتند و چهارده گوسفند ذبح می‌کردند و انواع و اقسام حبوبات را به آن اضافه می‌کردند. بدیهی است که در کار طبخ آش، علاوه بر شاه، کلیه اعیان و اشراف و رجال و وزرا حضور چشمگیر داشتند و جمعاً به کار پخت و پز می‌پرداختند.
    جمعی به کار پاک کردن نخود و سبزی و لوبیا و ماش و عدس و برنج مشغول می‌شدند و عده‌ای هم فلفل و زردچوبه و نمک تهیه می‌کردند. زنان دربار که در کاخ‌ها دست به سیاه و سفید نمی‌زدند، در پای دیگ برای روشن‌کردن آتش و طبخ آش کمک میکردند خلاصه آن که هر کس به فراخور شأن و منزلت خود کاری انجام می‌داد تا آش همایونی حاضر و مهیا شود.
    چون این آش ترکیب ناهماهنگی از اغلب خوردنی‌ها بود، به آن «آش شله قلمکار» گفتند. امروزه به کاری که بدون نظم و ترتیب و با دخالت عوامل مختلف شکل می‌گیرد، آش شله قلمکار می‌گویند هر چند که این امر بی انصافی در حق طعم دلپذیر این آش می باشد

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    اسكمو زغال اخته
    ميوه مورد نظرتان (الو /الوچه / البالو/زغال اخته ويا تركيب چند ميوه ) را با مقداري اب پخته سپس به آن نمک و در صورت تمايل مقداري شكر(شكر و نمك جهت تعديل طمع ترش ميوه ها است و ميتوان كم يا زياد يا حذف شود ) اضافه میکنیم هنگامي که بافت ان خوب نرم شد از روي حرارت برداشته و بعد از خنک شدن در صورت تمايل صاف كرده و داخل لیوان هاي كاغذي يا قالب مخصوص ریخته ، چوب بستنی را درون آن قرارداده و داخل فریزر میگذاریم. * مي توان مقداري گلپر پودر شده هم به مواد فوق اضافه كرد . * براي برطرف كردن طبع سرد ميوه ها ميتوان از مقدار كمي نبات در دستور نيز استفاده كرد

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    هش بروان Hash Brown Potatoes
    نوعي صبحانه و اسنك انگليسي كه از خرد شدن و يا رنده شده سيب زميني تهيه مي شود و مي تواند همراه بیکن،گوشت استیکی،ژامبون ،تخم مرغ و پنير به صورت تكه اي و يا تك نفره تهيه ويا سرو شود

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    گوشت را ميتوانيد با:
    پياز /پيازچه و انواع سبزيجات معطر تازه (گشنيز/جعفري/ترخون/مرزه و...) - سبزيجات خشك چون اورگانو ، رزماري ،پونه - اضافه كردن ادويه هاي چون پودر زيره ،تخم گشنيز ،فلفل سياه ،جوز بويا - مقداري گوجه خشك جهت طعم و مزه و ظاهري بهتر تهيه كرد - در صورت تمايل با اضافه كردن پنير گودا/ چدار درون گوشت ان را بصورت گوشت هاي لقمه اي ميان پر تهيه كرد .
    * در نهايت انتخاب طعم و مزه ، نوع فرم و شكل دهي نهايي ان با شماست

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    تخم شربتي
    به علت داشتن تركيبات لعاب دار (موسيلاژي) پس از مخلوط شدن با اب و جذب ان به صورت ژله اي در مي ايد.
    تخم شربتي خواص زيادي دارد و اين گونه نيست كه فقط براي فصل گرما و رفع عطش و تشنگي توصيه شود .
    - مخلوطي از ان با زنجفيل و عسل در درمان سرفه هاي خشك موثر است - سرشار اهن، پتاسيم،كلسيم و امگا ٣ است
    و در تهيه انواع نوشيدني ها با شستن متناوب ان درون اب جهت گرفتن سنگ ريزه (ريگ شور كردن) و مخلوط ان با اب ميوه هاي تازه / عرقيات گياهي / ادويه هاي چون دارچين/ هل/ زنجفيل/ يا مخلوط ان با ماست / شير براي مصرف نوشيدني هاي طعم دار يا دتوكس واتر و اسموتي ها يا براي ايجاد شكل و ظاهري متنوع در انواع پودينگ هاي ميوه اي و دسر ها استفاده مي شود .تخم شربتي را از عطاري ميتوان خريداري كرد .
    تخم شربتي (Basil Seed) تخم گونه اي از خانواده ريحان خودرو است كه در ايران به نام تخم ريحان كوهي يا بادروج معروف است كه تخم و برگ هاي ان نسبت به برگ ريحان كوچك تر است - پاپي سيد (poppy seed ) دانه روغني است كه از گياه خشخاش بدست مي ايد كه بصورت كامل يا پودر شده در صنعت اشپزي و شيريني پزي استفاده مي شود و ورود و كشت ان در ايران ممنوع است . - سياه دانه كه بطور معمول در دسته ادويه ها قرار ميگيرد و در طب سنتي و شيريني - شربت - ليكور و ترشي ها و بر روي خمير نان استفاده ميگردد . - چيا (Chia) گونه اي گياه از خانواده نعناع كه بومي امريكاي جنوبي است كه سرشار از امگا ٣ مي باشد و در نوشيدني هاي چون شير بادام و وانيل و يا به انواع دسر و شيريني اضافه مي شود .
    و متاسفانه در بسياري از سايت هاي فارسي دانه چيا را به اشتباه تخم شربتي مي نامند

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۴/۶/۱۶
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    گرانولا Granola
    صبحانه و اسنكي مقوي و در عين حال سريع كه از تركيب جو و گاها گندم پرك ،مغز ها ،عسل و گاهي برنج پفكي تهيه و مقداري پخت مي شود تا ترد و كريسپي شود . معمولا به ان ميوه هاي خشك مثل كشمش ،خرما و توت و ... اضافه مي شود ،گرانولا مي تواند همراه با ماست هاي ميوه اي ،شير و ميوه هاي تازه مانند موز -توت فرنگي- بلو بري و ... مصرف شود همچنين گرانولا به عنوان يك تاپينگ روي انواع دسر ها چون پارفه ها - كاسترد و كرامبل و كيك هاي رژيمي مصرف شود .
    گرانولا به دليل وزن سبك، انرژي بالا و ماندگاري خوب در بين ورزشكاران ،كوهنوردان و طبيعت گردان بسيار محبوب است .
    muesli نيز بسيار شبيه گرانولاست فقط به صورت سنتي جو در ان پخته و شيرين نمي شود و ميتواند با انواع شيرها چون شير سويا ، شيربادام و... ميل شود

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    مسقطي و مشكوفي از جمله دسر هاي ايراني هستند كه هردو بر پايه نشاسته مي باشند و ميتواند تركيبي ساده با اضافه كردن كمي شير و عرقيات معطر مثل هل يا گلاب را داشته باشد يا زعفراني تهيه شود و يا با اضافه كردن انواع شيره خرما / شيره انگور رنگ و طعم متفاوت با خواص بيشتري را داشته باشد
    مشكوفي شيره انگور ملاير

    نشاسته گل (نشاسته اي با دانه هاي درشت ) اسياب شده : شش قاشق غذاخوري
    اب : شش پيمانه ( چهارپيمانه اب سرد+دوپيمانه اب جوش)
    زعفران دم كرده :يك قاشق چايخوري
    شكر : يك دوم پيمانه
    شيره انگور: يك دوم پيمانه
    عرق هل يا گلاب به مقدار نياز

    نشاسته را درون اب سرد كاملا حل كرده تا از گلوله شدن ان جلوگيري شود سپس اب جوش و زعفران و شكر و شيره انگور را به ان اضافه كرده و روي حرارت ملايم گذاشته و مرتبا هم زده تا به غلظت برسد و كاملا قوام داشته باشد در عين حال نشاسته در حين جوشيدن پخته شود ، در انتهاي پخت مقداري عرق هل و خلال پسته /بادام/كنجد/به ان اضافه كرده و درون ظرف دلخواه ريخته و درون يخچال قرار داده و بصورت سرد سرو ميكنيم.

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    ته چين لوبيا پلو
    مواد ته چین و لوبيا پلو رو از قبل آماده میکنیم . ابتدا از مايه ته چين با کمی برنج مخلوط کرده و ته ظرف میریزیم و در لايه بعدي یک ردیف برنج سفید را با مواد لوبيا پلو و گوشت مخلوط كرده و روي لايه اول ريخته سپس دارچین و ادويه پلويي و كمي زعفران را اضافه ميكنيم و باقی برنج را روي ان ميدهيم و در انتها برنج را دم ميكنيم

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۲۱:۳۹   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    niki-hs
    کاربر جديد|6 |23 پست
    عالی بودن
  • leftPublish
  • ۲۱:۴۲   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    niki-hs
    کاربر جديد|6 |23 پست
    آلوچه میخواااااااااااااااااااااااااام
  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۷/۱۸
    avatar
    مامان ملیکا خانم
    کاربر جديد|71 |96 پست
    مسقطی خیلی دوس دارم. ممنون خیلی با حال بودن مخصوصا تارخچه اش شله قلمکار
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۴/۷/۱۸
    avatar
    jila joon
    کاربر جديد|50 |87 پست
    به نظر که خیلی خوشمزه میان
  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۴/۷/۲۱
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    مافين پنير و بروكلي
    بروكلي را بعد از بلانچ كردن درون ميكسر پوره كرده و به همراه پيازچه سير گشنيز تازه و خرد شده ،پودر پنير پارمزان ،تخم مرغ و مقداري كمي ارد -نمك -فلفل مخلوط كرده و درون قالب هاي مافين(كاپ كيك ) ريخته و درون فر به مدت چهل و پنج دقيقه با حرارت صدو هشتاد درجه قرارميدهيم . * نوع پنير مورد استفاده ميتواند متغيير باشد. * در صورت در دسترس نبودن قالب ها ميتوان ان را شبيه كوكو درون تابه سرخ كرد.
    *در صورت عدم تمايل به استفاده از بروكلي ميتوانيد اسفناج را نيز جايگزين بكنيد.

    آشپز :ستایش فرجی

    اینستاگرام:wodesata

    آشپزی اینستاگرامی

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۴/۷/۲۱
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    کوسکوس خوراکی است که قبایل شمال افریقا اولین بار آن را طبخ نموده اند این خوراک از سمولینا تهیه شده و به صورت بخار پز درست میشود
    و به صورت سنتی معمولا با گوشت یا سبزیجات سرو میشود.
    در لیبی معمولا با گوشت گوسفند و گاها شتر نيز تهیه میشود.
    در تونس معمولا با ادویه های تند تهیه مي شود، کوسکوس با خوراك هاي دریایی نيز چون ماهی ، هشت پا و ميگو متداول است و به مناسبت های مختلف به ویژه در ماه رمضان مصرف میشود
    در مصر بیشتر به عنوان دسر مصرف شده و با کشمش ، کره ، شکر و تهيه مي شود و با خامه تزئين مي شود
    در بین کشور های اروپایی هم اکنون متداول شده و در سالهای اخیر جزو محبوب ترین خوراک انتخابی فرانسوی ها وجنوب ایتالیا و بویژه سیسیل بوده است

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۷/۲۱
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    با توجه به اينكه كدو حلوايي سرشار از خواص متعددي است در اشپزي و شيريني پزي بسيار پر كاربرد است ،همچون سوپ - پتاژ - خورش - دسر هاي شيرين و طعم دار - پنكيك - پنكيك - كيك و پاي - اسموتي - پودينگ - كلوچه - دونات سس - شراب - بستني -نان - مربا - كاكا شمالي و پلو و ... Pumpkin Potage

    پُتاژ كدوحلوايي
    كدو حلوايي را برش داده ،تخم هاي ان را خارج كرده و درون فر گذاشته تا زماني كه قابليت جدا كردن گوشت از پوست را داشته باشد و بافت نرمي داشته باشد ( كدو حلوايي را ميتوان درون ظرف و روي حرارت مستقيم نيز پخت)
    كدو حلوايي را بعد از پخت از پوست جدا كرده و درون ظرفي جداگانه پوره كرده ، سپس پياز و سير را تفت داده تا تغيير رنگ داده سپس زنجفيل تازه را به ان اضافه كرده و همگي مواد را به پوره كدو حلوايي اضافه ميكنيم و با مقداري اب مرغ ياگوشت اجازه ميدهيم پخته شود.

    در انتهای پخت ميتوان سوپ را با شير پرچرب يا خامه رقيق شده
    طعم دار تر كرد * با جايگزين كردن كشك بجاي خامه و تركيب آن با سير و پياز موجود در دستور ميتوان خوراكي با سليقه و ذائقه ايراني را داشت و طعم شيرين كدوحلوايي را تعديل كرد و در عين حال از خواص كشك چون كلسيم وپروتئين ان نيز در رژيم غذايي بهره برد

    آشپز :ستایش فرجی
    اینستاگرام: wodesata

    آشپزی اینستاگرامی
  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۴/۷/۲۱
    avatar
    فرزانه خانم
    کاربر جديد|22 |53 پست
    وای نگار جون غذاهایی که میذاری حرف نداره دهنم اب افتاد
  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۷/۲۳
    avatar
    nanin joon
    کاربر جديد|64 |84 پست
    منم می خواااااااااااااااااااااااااااااااااام از اینا
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۷/۲۳
    avatar
    تینا مورج
    کاربر فعال|248 |207 پست
    من عاشق آشپزی های این خانمم ولی نمیدونستم رسپی هم میذارن
    ممنون که گذاشتید
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان