خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
8.74K

کدبانو

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    سلام من به شما خانمای کدبانو1

    من یه تازه واردم به سایت زیباکده ولی به خاطر علاقه ای که به آشپزی دارم خیلی برای یاد گرفتن غذاهای جدید اشتیاق دارم ولی حیف چون چیزایی رو که یاد میگیرم جایی نیست که به اشتراکشون بذارم به همین خاطر تصمیم گرفتم توی این سایت غذاها و دسرهای مختلفیو بذارم خوشحال میشم شما عزیزان خوش ذوقم اگه اطلاعاتی دارین یا سوال و نظری دارین اینجا با هم تبادل کنیم منتظرتون هستممممممم199488

  • leftPublish
  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    خیلی خوش اومدی کدبانو
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    خوشمزه و مقوی

    خانما الان فصل گردو وپسته تازه است مغز هردورو دربیارین توی یک شیشه تمیز ازهرکدوم یک لایه بچینین وروش عسل بدون موم بریزن تاشیشه پرپشه درش رومحکم ببندین بذارینش تویخچال بمونه برا زمستون خیلی مقویه براهمه سنین مخصوصاً بچه ها...

    سلام خانمااااااااا

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    shah1
    کاربر جديد|53 |126 پست

    سلام خانمی چه کار خوبی کردی منم با این ایده ات موافقم مرسی که میخوای اطلاعاتتو در اختیار خانمای دیگه ام بذاری

    ویرایش شده توسط shah1 در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۴   ۱۵:۱۰
  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    sahara2
    کاربر فعال|41 |138 پست

    مرغ ایتالیایی

    با غذای سر آشپز ، یه غذای شیک چطورید ؟ مواد لازمش همه جا پیدا میشه ، راحت آماده میشه و بسیار خوشمزس
    مواد لازم :
    سینه مرغ ،سس خردل، آبلیمو، کلم بروکلی، کدو، فلفل دلمه رنگی،
    روغن زیتون نمک و فلفل
    سینه مرغ را داخل روغن زیتون، سس خردل، آبلیمو و نمک و فلفل مزه دارمیکنیم چند ساعت استراحت کند
    سپس سینه مرغ را ب صورت درسته داخل فر با دمای 180 درجه میزاریم تا بپزد
    داخل بشقاب مخصوص سرو. پوره سیب زمینی ریخته و در کنار آن سبزیجاتی مثل کلم بروکلی، کدو،و فلفل دلمه ای رنگی خرد شده و پخته شده را میریزیم.
    سینه مرغ را به صورت لایه لایه برش داده و آنها را روی پوره و سبزیجات میچینیم و غذا را بع سس مخصوص سرو میکنیم.
    طرز تهیه سس
    پیازچه را که به صورت نگینی ریز خرد شده داخل کره کمی تفت داده و به آن خامه رااضافه کرده و هم میزنیم، عصاره مرغ و فلفل را همراه با سیر افزوده و بعد از دو دقیقه جوشیدن، سس آماده سرو است

    سلام خانمااااااااا

  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    مرسی از نظرای قشنگتون فقط یادنون نره منم از تجربیاتتون با خبر کنین. 8

    کلوچه فومن


    مواد اولیه : برای 5 نفر
    کنجد به میزان لازم
    آرد سفید گندم نیم کیلو
    کره 120گرم
    زرده تخم مرغ به میزان لازم
    بیکینگ پودر 1قاشق غذاخوری
    شیر (پرچرب) 1.5پیمانه
    نمک 1چهارم قاشق چایخوری
    مواد داخل کلوچه :
    کره 2قاشق غذاخوری
    جوز هندی (متوسط و رنده شده) 1عدد
    دارچین 1قاشق مرباخوری
    آرد سفید گندم 3قاشق غذاخوری
    گردو (آسیاب شده) 2قاشق غذاخوری سر پر
    شکر 4قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    ابتدا نمک و آرد را مخلوط کرده و آن را حداقل 3مرتبه الک کنید.کره را به آرد افزوده و خوب مخلوط کنید و بعد از یکنواخت شدن آن بیکینگ پودر را به آن بیفزایید.
    شیر را کم کم به مواد افزوده و آن را خوب ورز دهید.ظرفی را چرب کرده و خمیر ورز داده شده را داخل آن قرار داده و رویش را با نایلون بپوشانید و به مدت یک ساعت در فضای معمولی آشپزخانه استراحت دهید.
    در ظرفی مناسب کره نرم شده،آرد الک شده،دارچین،شکر،گردو آسیاب شده و جوز هندی رنده شده را مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا مخلوط یکنواخت شود.
    بعد از گذشت زمان و وقتی خمیر و مواد میانی هردو استراحت کردند مقداری از خمیر را روی میز کار آرد پاشی شده به قطر 3تا4میلی متر باز کنید،سپس با قالب گرد آن را قالب زده و مقداری از مواد آماده شده را در مرکز خمیر قرار دهید.حال کناره های خمیر را به طرف مرکز جمع کرده کمی فشار دهید به صورتی که مواد مابین خمیر قرار گیرد.حال خمیر را از قسمت فشار داده شده روی سینی چرب شده فر قرار دهید و با دست فشار مختصری به آن وارد کنید تا کمی پهن شود.
    روی خمیر را با مهر مخصوص کلوچه یا چنگال طرح دهید.در ظرفی کوچک زرده های تخم مرغ را با چنگال بزنید و با برس مقداری از آن را روی کلوچه ریخته و روی آن کنجد بپاشید.

    سینی را در طبقه وسط فری که از 10دقیقه قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد یا 400درجه فارنهایت گرم شده است قرار داده و کلوچه ها را به مدت 15دقیقه بپزید.بعد از گذشت زمان کلوچه را به قسمت گرمخانه فر منتقل کرده و کمی صبر کنید تا روی آن طلایی شود.
    نکات:
    1)بهتر است از شیر پرچرب یا شیر مخلوط شده با خامه استفاده کنید.
    2)میتوانید به جای جوز هندی از مقدار کمی فلفل قرمز استفاده کنید یا آن را حذف کنید.
    3)در صورت تمایل مقداری زعفران به خمیر یا مواد بین آن یا زرده تخم مرغ اضافه کنید تا کلوچه خوش عطر و خوشمزه تری داشته باشید.
    4)در صورت تمایل 2قاشق از شیر را با 2قاشق گلاب جایگزین کنید

    سلام خانمااااااااا

    ویرایش شده توسط aydakh در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۴   ۱۵:۳۲
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    بنظرم بهتره اسم تاپیک بشه کدبانو که بقیه کاربرا هم بدونند موضوع تاپیک چیه ، چون الان سلام خانما هست

    یا یه تاپیک دیگه به اسم کدبانو ایجاد بشه

    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۴   ۱۵:۴۴
  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    خیلی خوبه این تاپیک منم دوست دارم
  • ۲۱:۳۶   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    niki-hs
    کاربر جديد|6 |23 پست
    شیرینی فقط کوکی لاهیجان
  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    یک غذای شیک

    یک غذای شیک که میتونه به عنوان پیش غذا هم استفاده بشه به هر تعدادی که دوست دارید سیب زمینی هارا به خوبی بپزید. بعد از پخت به خوبی سیب زمینی هارا له کنید، داخل آن جعفری ریز خرد شده، نمک، فلفل و کمی کره اضافه کنید. آن را با دست به شکل کاسه درآورده و با مایه ماکارانی که قبلا درست کرده اید داخل آن را پر کنید. موقع سرو میتوانید روی آن کمی ماست موسیر و کره ذوب شده اضافه کنید.

    سلام خانمااااااااا
  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    قلیه میگو جنوبی


    مواد لازم:
    پیاز 1 عدد متوسط
    سیر 10 حبه له شده
    میگو 300 گرم
    رب 1 قاشق غذاخوری
    لیموعمانی درسته 2 عدد
    گشنیز ساطوری 1 پیمانه
    شنبلیله 1 قاشق غذاخوری
    شوید 2 قاشق غذاخوری
    آب 2 پیمانه
    نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
    طرز تهیه:
    پیاز را خرد کرده و سرخ کنید سپس سبزی ها را اضافه کنید(از سبزی تازه استفاده کنید)بعد از کمی تغییر رنگ سبزی سیر له شده را اضاف و تفت دهید.در این مرحله ادویه و لیمو عمانی و رب را به سبزی اضاف کنید بعد از یک دقیقه میگو را اضافه کنید،تفت دهید و دوپیمانه آب را اضافه کنید.وقتی آب قلیه شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا زمانی که قلیه غلیظ شود و به اصطلاح روغن بیاندازد.موقع سرو بسته به سلیقه میتوانید لیمو عمانی را له کنید.

    سلام خانمااااااااا

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۲   ۱۳۹۴/۶/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48286 |46689 پست
    ما اصلا ليمو توي قليه ميگو استفاده نميكنيم جنوبي ها از تمر هندي براي قليه ميگو وماهي استفاده مي كنن در ضمن سبزي ماهي گشنيز و كمي شنبليله هستش
    البته اين دستور اصلا دستور قليه ماهي جنوبي نيست
  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۴/۶/۲۲
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست
    شما درست میگین عزیزم ولی چون اصالتا این غذا جنوبیه و من تمبر هندی نداشتم با کمی تغییر توی موادش و اضافه کردن شوید امتحانش کردم و خوب شد ولی در غیر این صورت میدونم که باید برای تهیه اش تمبر هندیو توی آب جوش حلش کنیم که هسته هاش جدا کنیم وبعد انقدر باید بجوشه تا مایعش غلیظ بشه به همین خاطر با این عنوان تاپیک زدم . مرسی از توجهت و اینکه این قضیه رو مطرح کردی .
  • ۱۵:۴۷   ۱۳۹۴/۶/۲۲
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    لعاب خورشت

    بامیه را نخ کنید وخشک کنید سپس پودر کنید داخل هر نوع خورشتی یک قاشق بریزید هم لعاب دار میکند وهم برای پوکی استخوان فوق العاده مفید است.

    سلام خانمااااااااا

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    mah2
    کاربر جديد|31 |68 پست

    مزه دار کردن جوجه کباب

    سس های متفاوتی برای مزه دار کردن جوجه کباب میشه استفاده کرد, که این یکی از اونهاست👇👇👇

    مواد لازم:


     مرغ 1 کیلو
     شير 1 فنجان
    رب گوجه فرنگى 1 ق
    سیر 2 حبه
     روغن مايع یا روغن زیتون 3 ق
    نمک، فلفل، آويشن يا هرادويه اى که دوست داريد

    باز تهیه:
    همه مواد بالا را با مرغ که مکعبى درشت خرد کرده ايد مخلوط کرده يک شب یا حداقل 4_5 ساعت در يخچال بگذاريد تا استراحت کرده مزه دار شود
    تکه هاى مرغ را به سيخ چوبى که یک ساعت در آب خیس کردید بزنید و در سينى فر که از قبل فویل انداخته اید بگذاريد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد به مدت 20_30 دقیقه
    5 دقیقه آخر میتونید گوجه هم داخل فر قرار دهید تا کنار جوجه ها سرو کنید
     
    برای تهیه سس:

    کره 50 گرم
    آبلیمو 4_5 ق

    کره را ذوب کنید و آبلیمو رو بهش اضافه کنید, 5 دقیقه بعد از شروع پخت در فر رو باز کنید و از این سس روی جوجه ها بدید 10 دقیقه بعد جوجه هارو بچرخونید و دوباره سس کره ای روش بریزید

    نکات:
    اگر اين مقدار مرغ زياد بود مرغ مزه دار شده را داخل ظرف درب دار ريخته در فريزر نگهدارى کنيد براى مهمان هاى سر زده بهترين راه حل خواهد بود

    در آخر چند دقیقه میتونید گریل رو روشن کنید تا روی جوجه ها برشته بشه, البته این مرحله دلخواه هستش

    میتونید جوجه خرد شده آماده رو از بیرون تهیه کنید تا کارتون راحت تر باشه

    دقت کنید زمان بیشتر از میزان ذکر شده نباشه چون جوجه ها سفت میشه

    سلام خانمااااااااا
  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    mah2
    کاربر جديد|31 |68 پست

    ترشی مشهدی

    ﻃﺮﺯﺗﻬﻴﻪ ترشی ﻣﺸﻬﺪﻱ
    ﮔﻞ ﻛﻠﻢ ﺳﻪ ﻟﻴﻮﺍﻥ
    ﻫﻮﻳﺞ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ
    ﺳﺎﻗﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ
    ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﻱ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺩﺭﺷﺖ
    ﺳﻴﺮ ﻳﻚ ﺑﺘﻪ
    ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ ﺷﺶ ﻋﺪﺩ
    ﮔﻮﺟﻪ ﺩﻭﻛﻴﻠﻮ
    ﺳﺮﻛﻪ ﻧﻤﻚ ﺍﺩﻭﻳﻪ
    ﺳﺒﺰﻱ ﻣﻌﻄﺮ ﺗﺮﺧﻮﻥ ﻣﺮﺯﻩ ﺟﻌﻔﺮﻱ ﮔﺸﻨﻴﺰ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ
    ﺗﻤﺎﻡ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺕ ﻧﮕﻴﻨﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺭﻳﺰ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﻳﻪ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﺧﺸﻚ ﺷﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺭﺍﺭﺳﻴﺪﻩ ﻭﺷﻞ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﭘﻮﺳﺘﺸﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﺪﻩ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻦ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻴﻜﺲ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ
    ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﺴﺖ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﻳﻚ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻭﻧﺼﻔﻲ ﺳﺮﻛﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ ﺳﺮﭘﺮ ﻧﻤﻚ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﺯﺩﻩ ﺑﻌﺪﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﻦ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﻢ ﺯﺩﻡ ﻛﻪ ﺗﻨﺪ ﺑﺸﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﻴﺸﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺧﺸﻚ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺷﻴﺸﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺗﺎﺳﺮﻧﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺷﻮﻧﻮ ﻣﺤﻜﻢ ﻣﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﻣﻴﻞ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻳﻦ ترشیو ﺗﺮﺟﻴﺤﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻯ ﻛﻨﻴﺪ.

  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    masoom
    کاربر جديد|38 |89 پست

    طرز تهیه فاتیجای مرغ(ترکیه)
    مواد اولیه :
    فلفل سیاه به مقدار لازم
    سس سویا 3 ق غ
    کره 1 ق غ
    روغن زیتون 1/2 فنجان
    کاکوتی تازه (یا آویشن) مقداری
    فلفل سبز 2 عدد
    مرغ (ران) 500 گرم
    پیاز 3 عدد
     کنار غذا :
    سبزیجات رنگارنگ به مقدار لازم
     سرو :
    نان لواش به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    مرغ را ریز ریز خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته و مرغها را در آن می ریزیم تا وقتی مرغ آبش را بکشد می پزیم.فلفل سبز و پیازهارا خرد می کنیم. در یک تابه دیگر روغن ریتون ریخته پیازها و فلفل هار ا ریخته تفت می دهیم. سبزیجات را در تابه مرغ می ریزیم و کاکوتی تازه را هم خرد کرده اضافه می کنیم و فلفل سیاه را هم می ریزیم سویا سس را هم ریخته و هم زده و حرارت ر ا خاموش می کنیم روی میز لوشها را پهن کرده و مواد داخلی را ریخته و با سبزیجات رنگارنگ سرو می کنیم.

    سلام خانمااااااااا

  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48286 |46689 پست
    زیباکده
    کدبانو : 
    شما درست میگین عزیزم ولی چون اصالتا این غذا جنوبیه و من تمبر هندی نداشتم با کمی تغییر توی موادش و اضافه کردن شوید امتحانش کردم و خوب شد ولی در غیر این صورت میدونم که باید برای تهیه اش تمبر هندیو توی آب جوش حلش کنیم که هسته هاش جدا کنیم وبعد انقدر باید بجوشه تا مایعش غلیظ بشه به همین خاطر با این عنوان تاپیک زدم . مرسی از توجهت و اینکه این قضیه رو مطرح کردی .
    زیباکده

    خواهش ميكنم گلم93

    چون عنوان غذا رو زده بوديد قليه ميگو جنوبي عرض كردم 11

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۶/۲۸
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست
    بنا به درخواست شما به سایت زیباکده بابت عوض کردن اسم تاپیک به " کدبانو " ایمیل زده شد خانمای گل
  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۶/۲۸
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    چند توصیه برای نگهداری مواد غذایی مختلف :


    نگهداری زرشک :


    برای نگهداری زرشک آن را داخل فریزر قرار دهید هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد .

     

     

    نگهداری هویج

     

    نگهداری هویج :


    برای نگهداری هویج و چغندر آن ها را داخل صندوق ریخته و روی آن شن نرم بریزید بطوریکه به هم نچسبند و از هم فاصله داشته باشند .

     

     

    نگهداری آرد

     

    نگهداری آرد :


    آرد را باید در جای خشک و تاریک نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری شود .

     

     

    نگهداری روغن


    نگهداری روغن :


    برای نگهداری روغن از ظروف شیشه ای استفاده نکنید . ظروف سفالی یا لعابی برای اینکار مناسبتر است . اگر خواستید از ظروف شیشه ای استفاده کنید از شیشه ای استفاده کنید ، که رنگ آن تیره و کدر باشد .

     

     

    نگهداری چای

     

    نگهداری چای عطری :


    اگر در خانه از چای عطری استفاده می کنید برای اینکه بعد از مدتی چای ، عطر خود را از دست ندهد چای را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از خود پاکت چای استفاده می کنید ، پاکت چای را داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را محکم گره بزنید ، تا عطر آن تا آخر باقی بماند .

     

     

    نگهداری نان

     

    نگهداری نان :


    1- اگر داخل کیسه ی نان یک پر ساقه کرفس بگذارید نان مدت بیشتری تازه می ماند .

     

    2- می توانید نان ها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و داخل فریزر نگهداری کنید . در موقع لزوم نان ها را از فریزر خارج کرده و داخل سینی با حرارت کم ، گرم کنید .

     

     

    نگهداری حبوبات

     

    چند نکته در مورد نگهداری حبوبات :


    1- لابه لای حبوبات چند برگ از درخت گردو قرار دهید .

     

    2- حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید .

     

    3- حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید .

     

    4- می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها)

     

     

    نگهداری کیک

     

    چند نکته در مورد نگهداری کیک :


    اگر قسمتی از کیک معمولی را خورده اید و بقیه ی آنرا می خواهید نگهداری کنید یک تکه نان را آب بزنید و روی کیک قرار دهید . و آنرا در جعبه بگذارید و در یخچال قرار دهید . رطوبت نان سبب می شود کیک تازه بماند . در صورتی که کیک شما میوه ای است چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و داخل یخچال قرار دهید .

     

     

    نگهداری کیک خامه ای

     

    روش نگهداری کیک خامه ای :


    کیک خامه ای را داخل جعبه ی کیک قرار دهید سپس جعبه را داخل کیسه پلاستیک گذاشته در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید . کیک خامه ای درون فریزر نیز تازه می ماند .

     

     

     

    نگهداری بیسکویت

     

    روش نگهداری بیسکویت :


    اگر می خواهید بیسکویت شما ترد و شکننده باشد و صدای مخصوص خود را داشته باشد . چند حبه قند داخل جعبه بیسکویت بیندازید . در ضمن هرگز بیسکویت را قوطی یا پاکت پلاستیکی قرار ندهید .

     

     

    نگهداری سبزیجات

     

    خشک کردن و نگهداری سبزیجات :


    بیشتر خانم ها سبزیها را بصورت خشک استفاده می کنند . باید در نظر داشته باشید که سبزیها را حتماٌ در سایه خشک کنید تا تغییر رنگ ندهند . در ضمن سبزیهای خشک را نباید بیشتر از شش ماه نگهداری کرد . زیرا کهنه می شوند و خاصیت خود را ز دست می دهند .

     

     

    نگهداری پنیر

     

    نگهداری پنیر :


    برای جلوگیری از خشک شدن پنیر ، دستمالی را که با سرکه مرطوب کرده اید دور پنیر بپیچید.

     

     

    نگهداری ذرت

     

    نگهداری دانه ذرت :


    دانه ذرت را در داخل فریزر نگهداری کنید . با اینکار از چروک شدن ذرت جلوگیری می شود . قبل از اینکه دانه های ذرت را بو بدهید ، کمی آب سرد روی آن بریزید .

     

     

    نگهداری کشک

     

    نگهداری کشک :


    برای نگهداری کشک سائیده می توانید کشک ها را داخل قالب جا یخی ریخته و داخل فریزر بگذارید ، تا یخ ببندد . سپس آنها را از قالب جدا کرده داخل کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید و در موقع لزوم از آن استفاده کنید .

     

     

    نگهداری آبلیمو

     

    نگهداری آبلیمو در یخچال :


    اگر شیشه آبلیمو را در یخچال می گذارید حتماٌ درب آنرا ببندید چون باعث می شود که عمر یخچال کوتاه شود .

     

     

    نگهداری قارچ

     

    نگهداری قارچ :

    قارچ را نباید شست بلکه باید آنرا داخل پاکت کاغذی بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید اگر قارچ را داخل کیسه پلاستیک بگذارید خراب می شود .



  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان