خانه
52.4K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود:








    . اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ شدن برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.


    2. برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.


    3. اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.


    4. برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.


    5. آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.


    6. برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.


    7. برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و … به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید، سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.


    8. برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.

     



  • leftPublish
  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۳/۷/۱۷
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
  • ۲۱:۲۴   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    نکات آشپزی وخانه داری

    1) اگربرنج بیش از حدجوشید 3تاقاشق آبلیمو اضافه کنید تابرنج خراب نشود
    .  
    2) برای از بین بردن بوی ماهی میتوانید آن را درون شیر قراردهید،شیربوی ناخوشایند ماهی را از بین میبردو طعم دلپذیری به آن میدهد
    ߍ
    3) زرده تخم مرغ بهترین داروبرای کسانی است که خون زیادی از دست داده اند
    ߐ
    4) برای آبدار شدن سینه مرغ قبل ازپخت آن رادرشیربخوابانید.
    ߍ
    5) برای نگهداری از قارچ آن رادرون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید.

    6) اگرپنیرخشک شد،ان را در ظرف کوچک بگذاریدوروی آن چندقطره شیربریزیدبعد از چند دقیقه حالت تازگی پیدا میکند.
    
  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    🌿🌿🌿سبزی مخصوص هرغذا🍀🍀🍀


    سبزي ماهي - گشنيز، شنبليله

    سمبوسه - تره، جعفري، گشنيز

    سبزي پلو ماهي -تره، جعفري، شويد، گشنيز

    سبزي خورش -تره، جعفري، شنبلیله، اسفناج، گشنيز

    سبزي كوكو -تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله

    سبزي آش- تره، جعفري، گشنيز، اسفناج، شويد

    سبزي آش جو- تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج

    سبزي كوفته تبريزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، نعناع، ترخون، ريحون

    سبزي كوفته سبزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، ترخون، ريحون

    سبزي پلو - تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله

    سبزي كلم پلو - جعفري، ريحون، ترخون، كمي شويد

    سبزي خورش كرفس- كرفس، نعناع، جعفري
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

    • نکات کلیدی آشپزی
    پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.
    آب رو در یک قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای ۵ دقیقه بجوشن!
    بعد از ۵ دقیقه پیازها رو آبکش کنید, اجازه بدید تا آب اونا کشیده بشه!
    یک ظرف کوچیک و گود مثل شیرجوش انتخاب کنید, روی حرارت بذارید و روغن بریزید.
    وقتی روغن داغ شد, مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید, کمی که گذشت, حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا پیازها طلایی بشن! تو این فاصله گاهی پیاز ها رو هم بزنید و وقتی دیدید که دارن طلایی میشن, مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن!
    **با این روش یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک و چیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزیین هم عالین!!
  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چند نوع ته دیگ
    امروز میخوام طرز تهیه چند نوع ته دیگ خیلی خوشمزه رو بهتون بگم واسه برنج ساده یا مخلوط یا حتی ماکارونی میتونید استفاده کنید.
    همه میدونن که اول از همه باید روغن ته قابلمه بریزید.
    ١. این نوع ته دیگ رو که فکر کنم همه بلدن ته قابلمه روغن بریزید و کمی آب و کمی زردچوبه (زردچوبه کمک میکنه ته دیگ برشته بشه) و کمی زعفران و نون لواش ته قابلمه بذارید.
    ۲. نان باگت رو حلقه های نازک کنید و ته قابلمه بچینید.
    ۳. دو قاشق غذاخوری آرد + ۱/۲ لیوان آب + زعفران + نمک + کمی کنجد (این مایه باید به غلظت ماست باشه) را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه پهن کنید.
    ۴. دو عدد گوجه متوسط رو رنده کنید + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید. نان لواش رو ته دیگ بذارید و گوجه رنده شده رو روی نان بریزید.
    ۵. گوجه را حلقه حلقه کنید و نمک و زردچوبه بزنید و ته قابلمه بچینید.
    ۶. یک قاشق مرباخوری رب گوجه + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید یا روی نان بریزید و ته قابلمه بذارید.
    ۷. کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک ببرید به صورت ورقه مانند یا قالب های دلخواه بزنید و زعفران
  • leftPublish
  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    خوش عطر و طعم کردن برنج:


    برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آنها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند

    همیشه اضافه کردن روغن زیتون و روغن کنجد به برنج می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد.


    اگر عادت دارید برنج مهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتما داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ پونه یا برگ نعنای تازه بریزید تا برنج خوش طعم‌تری را جلوی مهمان‌هایتان بگذارید.
  • ۲۰:۱۷   ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28069 |24368 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان