خانه
201K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۲/۳/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    دستور تهیه انواع سالادهای خوشمزه رو توی این تاپیک براتون میذارم.


    آموزش سالاد سزار، سالاد میوه، سالاد ایتالیایی، سالاد کلم، سالاد اندونزی و کلی سالادهای جدید و متنوع همگی توی این تاپیک. به همه صفحات این تاپیک سر بزنید.


    دستور تهیه انواع سالاد
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۷/۳/۱۳۹۲   ۱۰:۳۱
  • leftPublish
  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۸/۲۳
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    سالاد استونا

    مواد لازم:

    کاهو : 100 گرم

    کلم بروکلی : 100 گرم

    گل کلم : 100 گرم

    آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

    نعنا خشک : یک قاشق چایخوری

    کرفس : 3 ساقه

    هویج : 2 عدد

    سرکه سیب و روغن زیتون : از هر کدام 3 قاشق

     

    طرز تهیه:

    1. ابتدا سبزیجات را کاملا شسته در ظرفی کاهو چینی را پس از ورق کردن دور تا دور ظرف بچینید.

     

    2. کلم بروکلی، گل کلم، کرفس و هویج را درشت خرد کرده و در ظرف بریزید سپس سس را روی آن ریخته سرو کنید.

    3. برای درست کردن سس ، سرکه سیب، آبلیمو، روغن زیتون و نعنا را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید سپس روی سالاد بریزید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم

    مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی با کلم
    در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده میتوانید اضافه کنید
    هویج پخته شده:دویست و پنجاه گرم
    گل کلم پخته شده: سیصد گرم
    سس مایونز= به ماندازه نیاز
    خیار شور= سیصد گرم
    كالباس=سیصد گرم
    نخود فرنگی= دویست گرم
    گوجه فرنگی= دو عدد متوسط
    سیب زمینی= پانصد گرم

    طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم
    اول سیب زمینی ها را بپزید و به تکه های ریز خرد نماییم . بعد همه مواد را كه شامل گوجه فرنگی خورد شده، كالباس ریز ریز شده و خیار شور ریز ریز شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می کنیم . سالاد را در یخچال بگزارید و بعد از گذشت حداقل پنج ساعت سالاد شما اماده است و نوش جان کنید

  • ۱۱:۲۴   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد عدس یک انتخاب ساده و خوشمزه

    مواد لازم

    عدس پخته شده و طعم دار شده 400 گرم

    پنیر تازه ی کم چرب 50 گرم

    گوجه گیلاسی 5 عدد

    هویج رنده شده 1 عدد

    جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    پیاز خرد شده 1 عدد

    زیتون بدون هسته 10 عدد

    ذرت 2 قاشق غذاخوری

    روغن زیتون و سرکه ی سفید به میزان لازم
    روش تهیه

    1.طرز تهیه ی این سالاد بسیار ساده و سریع است. قبل از هر کاری پیاز را پوست کنده و ساطوری کنید.

    2. هویج را رنده کرده و پنیر تازه را به مکعب های کوچک تقسیم کنید.

    3.عدس پخته شده را داخل ظرف مناسب بریزید و سپس ذرت، هویج، پنیر، پیاز و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

    4.در نهایت نیز زیتون ها را افزوده و با سرکه و روغن زیتون و کمی نمک و اگر مایل بودید فلفل طعم دار کنید. سالاد را هم زده و میل کنید.

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد وردورا

    مواد لازم:

    پیاز: یک عدد متوسط
    پیازچه و شاهی: 20 گرم
    هویج رنده شده: یک چهارم یک عدد هویج
    فلفل سبز: یک عدد متوسط
    گوجه فرنگی: یک عدد درشت
    قارچ: یک عدد درشت
    روغن زیتون: 10 گرم
    برگ آویشن و پنیر پارمسان به مقدار لازم
    نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

    روش تهیه:

    پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کرده، پیازچه و شاهی را پس از شستن حسابی آبکش می‌کنیم تا وجود آب طعم سالاد را برنگرداند، هویج را حتما رنده کنید، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقه‌ای خرد کنید و همچنین روغن زیتون، آویشن و نمک فلفل را کنار دستتان داشته باشید، در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب کرده سپس پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را بر روی هم چیده، سپس پیازچه و شاهی را لابه لای آنها قرار داده و پس از پخش کردن هویج رنده شده بر روی سالاد، سس روغن زیتون را به صورت قطره‌ای بر سطح سالاد نپاشید. پس از این مرحله مقدار مختصری پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد ریخته و سالاد را میل کنید.

    نکته:

    ترکیب سرکه بالزامیک و روغن زیتون همیشه جواب داده است در صورت دوست داشتن طعم سرکه بالزامیک، اضافه کردن آن به این سس طعم خوشایندی را ایجاد خواهد کرد.

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

     سالاد آلزاس غذای فرانسوی


    نمک و فلفل به اندازه نیاز

    سرکه یک قاشق

    سس مایونز یک پیمانه

    جعفری ساطوری شده دو تا سه شاخه

    خیار شور خورد شده یک عدد

    تخم مرغ آب پز سفت دو عدد

    لبوی کوچک رنده شده یک عدد

    آب مرغ یا آب قلم  یک پیمانه

    سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده یک کیلو

    طرز تهیه سالاد آلزاس

    سیب زمینی را در ظرف سالاد بریزید و آب قلم داغ یا آب مرغ و سركه و سس مایونز و را روی آن بریزید و فلفل و نمك بزنید و بگذارید سرد شود. بعد داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. این سالاد را می توانید گرم هم میل کنید .

    این سالاد یکی از سالاد های محبوب کشور فرانسه است امیدواریم لذت ببرید

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد پاستا ایتالیایی

    – نمک و فلفل به اندازه نیاز

    – روغن زیتون- سه قاشق سوپخوری

    – سس خردل یک قاشق سوپخوری

    – سس مایونز نسبتاً غلیظ دو پیمانه

    – جعفری و پیازچه خرد شده صد گرم

    – تخم مرغ پخته شده چهار عدد

    – خیارشور خرد شده دویست و پنجاه گرم

    – ژامبون گوشت دودی سیصد گرم

    – گوجه فرنگی فیله شده سه عدد متوسط

    – پاستا یا ماکارانی خرمی نصف بسته

    طرز تهیه سالاد پاستا ایتالیایی

    ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با نصف قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب بریزید تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد کنیم و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد کرده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کنیم همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت ۱ ساعت داخل یخچال بگزاریم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه است که در ۀخر به سالاد اضافه کنیم و در ظرف دلخواه بریزیم و آنرا تزئین کنیم و سرو کنیم.

  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سس رژیمی سالم و خوشمزه برای انواع سالاد

    مواد لازم برای تهیه سالاد

    2/1 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
    2/1 فنجان کنسرو ذرت یا ذرت پخته شده با آب و نمک
    2/1 فنجان کنسرو لوبیا و یا لوبیای پخته شده با آب و نمک
    2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه ساتوری شده
    2/1 فنجان آووکادو پوست کنده و خرد شده
    1 فنجان کاهو خرد شده در صورت تمایل

    مواد لازم برای سس رژیمی

    1 فنجان گشنیز
    2/1 فنجان ماست
    2 حبه سیر
    کمی نمک
    روغن زیتون 4/1 فنجان
    2 قاشق غذا خوری سرکه سیب

    طرز تهیه سس رژیمی برای سالاد

    برای سالاد که گوجه گیلاسی ها رو از وسط نصف میکنیم. برگ گشنیز رو هم درشت ساتوری میکنیم و با بقیه مواد در بشقاب تزیین میکنیم. البته اگر آووکادو در دسترستون نبود میتونید به جاش از خیار با پوست استفاده کنید.

    برای تهیه سس هم تمام مواد رو با مقداری نمک و فلفل میکس کنید و وقتی سس کاملا یکدستی بدست اومد نوش جان کنید.
    فقط اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد در درجه اول توصیه میکنم با سیر دوست باشید چرا که هم خواص فوق العاده ای داره و هم واقعا در بعضی ترکیبات طعم عالی داره. بعدش اگر خیلی با خودتون کلنجار رفتید و دیدید واقعا نمیتونید سیر رو تحمل کنید میتونید از ترکیب بالا حذفش کنید و به جاش چند پر مرزه به گشنیز و ماستتون اضافه کنید که خوش عطرش میکنه.
    به جای سرکه سیب هم میتونید از سرکه سفید استفاده کنید.

    برای خوشگل تر شدن و کامل شدن سالاد از چیپس یا نان در روغن تفت داده شده میتونید استفاده کنید. البته در این صورت اگر مقدارش از دو سه تا پر بیشتر بشه دیگه سالادتون رژیمی نخواهد بود.

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    برای درست کردن این سس ساده و البته کاملا سالم به مواد زیر نیاز دارید:

     
    مواد لازم:
    روغن زیتون                    2قاشق غذاخوری
    ارده                               3قاشق غذاخوری
    نخودپخته                        1پیمانه
    هویج                             1عدد متوسط
    خیارشور                        1عدد متوسط
    زیتون مغزدار                    3عدد
    نمک و فلفل                    به میزان دلخواه
    لیموترش                       به میزان دلخواه
    پونه کوهی                    1قاشق مرباخوری
     

    طرز تهیه سس هزار جزیره ی رژیمی:

    تمام مواد را به همین میزان در مخلوط کن ریخته و خوب با هم میکس و مخلوط کنید تا ازمخلوط آنها سس یکنواختی حاصل شود، سپس آن را درظرف شیشه ای در داری ریخته و برای انواع ساندویچ و سالادو یا خوراکهای سوخاری که نیاز به سس سفید دارند استفاده نمایید، این سس برای پنج تا شش نفر کافیست.
  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست
    انواع سس سالاد خانگی
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد روسی

     

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    *سیب زمینی   ۴ عدد

    *هویج متوسط   ۲ عدد

    *نخود فرنگی یک پیمانه پخته شده یا یک کنسرو

    *خیارشور  ۴ عدد، مکعبی خرد شده

    *نمک و فلفل  به مقدار لازم

    *گوشت قرمز یا سفید، میگو یا قارچ (به دلخواه): ۲۰۰ گرم پخته

    *سس مایونز به مقدار لازم

    *گوجه و کاهو برای تزیین

    طرز تهیه:

    مرحله ۱ – سیب زمینی ها را با آب جوش پخته به طوری که کاملا له نشود، سپس مکعبی شکل حدود ۱ سانت خرد کنید.

    مرحله ۲ – هویج  و خیارشور را نیز مکعبی شکل خرد کنید.

    مرحله ۳ – گوشت مورد نظر خود را پخته و به تکه های دلخواه خرد کنید. در صورتی که از قارچ استفاده می کنید آن را نصف یا ورقه کنید.

    مرحله ۴ – همه سبزیجات و گوشت را در کاسه بزرگی بریزید.

    مرحله ۵ – ادویه و مایونز را بیافزایید، خوب هم بزنید تا سس یکسان با مواد آغشته شود، سپس مزه آن را تست کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه داری کنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد فتوش

    طرز تهیه سالاد فتوش (سالاد لبنانی )

    سالاد فتوش 

    مواد لازم سالاد فتوش

    روغن زیتون ۲فنجان

    نان (نان لواش را به قطعات کوچک ببرید و در روغن کمی تفت دهید تا نان ها برشته و طلایی شوند) ۲عدد 

    گوجه فرنگی خرد شده ۵۰۰ گرم

    خیار خرد شده ۲  عدد  

    فلفل دلمه قرمز، خرد شده ۱عدد

    تربچه ۳عدد

    پیازچه‌ خرد شده ۴عدد 

    برگ جعفری خرد شده ۱پیمانه 

    برگ نعناع خرد شده ۱/۲پیمانه 

    مواد لازم برای سس سالاد فتوش

    ۱/۴فنجان روغن زیتون

    ۱/۲  فنجان آب لیمو

    ۲قاشق چای خوری سماق

    مواد را با هم ترکیب کرده و سس را هم آماده کنید و نوش جان کنید بسیار ساده و خوشمزه برای دوستانی که شبا هم دوست دارن فقط سالاد بخورن گزینه مناسبی است.

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    طرز تهیه سالاد ترکیه ای

    salad

    این سالاد یک سالاد بسیار خوشمزه است که برای درست کردن آن از گردو و انار استفاده می شود .

    مواد لازم برای تهیه سالاد ترکیه ای

    برای ۱-۲ نفر

    نصف پیاز قرمز خورد شده

    نیمه گردو ۵۰ گرم یا ۱ پیمانه

    زیتون سبز به دونه هسته ۱۷۵ گرم

    انار دون شده حدوداً ۸۸ گرم یا نیم پیمانه

    برگ جعفری حدوداً ۱۰ گرم

    درسینگ:

    روغن زیتون ۱/۴ پیمانه

    رب انار حدوداً ۱ قاشق

    پرک فلفل چیلی

    مخلوط درسینگ را درست قبل از سرو با سالاد آغشته کرده و سرو کنید.

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد مکزیکی پیکو دِ گالو Pico De Gallo

    پیکو دِ گالو یک ساید دیش یا دورچین غذای مکزیکی است که با پیاز گوجه فرنگی و فلفل هالوپینو تهیه می شود. میشه گفت یک سالاد مکزیکی است که معمولا کنار غذاهای مکزیکی دیده میشه مثل تاکو.

    سالاد پیکو د گالو مکزیکی

    مواد لازم پیکو د گالو

    گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد نگینی

    پیاز ریز خورد شده ۱ عدد

    فلفل تازه هالوپینو که تخم هایش را خارج کرده و خورد کردید ½ پیمانه

    گشنیز تازه ریز خورد شده ۲ ساقه

    پیازچه ریز خورد  شده ۱ عدد

    پودر سیر ½ قاشق چایخوری

    نمک ۱/۸ قاشق چایخوری

    فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    گوجه فرنگی، پیاز، ففل هالوپینو، گشنیزو پیازچه را در کاسه متوسطی مخلوط کرده .سپس با پودر سیر، نمک و فلفل طعم دارش کنید/ هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و ۳۰ دقیقه بگذارید در یخچال سپس استفاده کنید. نوش جان

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    دستور تهیه ۶ سس سالاد سالم برای کاهش وزن

    قرار دادن سالاد در وعده‌های غذایی معمولتان، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای متناسب ماندن است. اما سس سالاد، نقش مهمی در اضافه کردن طعم و همچنین تعیین مقدار کالری هر سالاد ایفا می‌کند. شاید دوست داشته باشید که سبزیجات برگ‌دار سبز را به همراه مقدار زیادی سس مایونز و پنیر خامه‌ای بخورید، اما سالم‌ترین سالادها، آن‌هایی هستند که با یک سس کم‌کالری مانند آب‌لیمو، سرکه، روغن زیتون، گیاهان و ادویه جات مصرف می‌شوند. سالادهایی که با سس کم کالری دارای چربی کم و مواد مغذی زیادی هستند.

    نائینی ستالواد، ۶ سس سالم کم کالری اما خوشمزه را در اختیار ما قرار می‌دهد که خوردن سبزیجات خام و بی مزه را با یک ترکیب سالم، جالب و هیجان انگیز می‌کند.

    سس رنچ کم چرب

    این سس برای سالادهای تهیه شده از سبزیجات برگدار مانند کاهو و اسفناج، مناسب است. شما می‌توانید برای کاهش وزن، این سالاد برگ‌دار سالم را نیز امتحان کنید.

    مواد لازم:

    ۱ فنجان شیر کره یا باترمیلک

    ۴/۱ فنجان پنیر هندی کم چرب

    ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری تکه‌های پیاز خشک شده

    ۴/۱ تا ۲/۱ قاشق چایخوری نمک

    ۱ قاشق چایخوری آبلیمو

    مقدار زیادی فلفل سیاه

    طرز تهیه:

    ۱. همه‌ی مواد را به وسیله‌ی یک همزن دستی با هم مخلوط کنید.

    ۲. این مخلوط را در یک ظرفی که سرش محکم بسته شده بریزید، و در یخچال نگهداری کنید. چند قاشق غذاخوری از این سس را روی سالادتان بریزید.

    سس سالاد

    سس سرکه وینگرت

    این سس برای سالادهای سبزیجات است. و ماندگاری آن هم چند هفته می‌باشد.

    مواد لازم:

    ۴/۱ فنجان روغن زیتون فوق بکر

    ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

    نصف تا ۱ قاشق چایخوری نمک

    ۱ تا ۲ حبه سیر متوسط و خرد شده

    طرز تهیه:

    ۱. همه‌ی مواد را در یک ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید. درب آن را محکم ببندید و خوب تکان دهید.

    ۲. در مواقع لازم، آن را روی سالادتان بریزید.

    سس وینگرت با چند تغییر

    این‌ها فقط چند پیشنهاد هستند. شما می‌توانید با ایده‌های خودتان، چیزهای بیشتری را امتحان کنید.

    ۱. ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آب سیب یا پرتقال یا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو بعلاوه‌ی کمی پوست لیموی رنده شده اضافه کنید.

    ۲. همچنین جعفری یا گیشنیز و سایر گیاهان بسیار ریز خرد شده (آویشن، دم پیازچه، مرزنجوش، شوید و ریحان تازه یا خشک شده) را اضافه کنید.

    ۳. مقداری از روغن زیتون را با روغن گردو یا فندق جایگزین کنید.

    ۴. طعم‌های مختلف سرکه را جایگزین کنید (سرکه سفید، قرمز و سرکه‌های میوه‌ای)

    ۵. ۱ تا ۲ قاشق چایخوری خردل با کیفیت خوب اضافه کنید.

    ۶. برای اینکه به سستان حالت کرمی دهید، درست قبل از سرو کردن، به آن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید.

    سس سالاد تند

    مواد لازم:

    ۳/۱ فنجان آب لیمو

    ۲/۱ قاشق چایخوری پودر خردل خشک

    ۴/۱ فنجان پوره‌ی گوجه فرنگی تازه (یک عدد گوجه فرنگی در مخلوط کن)

    ۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

    ۲/۱ قاشق چایخوری سس تاباسکو

    ۴/۱ قاشق چایخوری نمک

    ۲/۱ قاشق چایخوری شکر زرد (حل شده در آب گرم)

    طرز تهیه:

    ۱. تمام مواد را در یک شیشه مخلوط کنید. بخوبی تکان داده و در یک شیشه‌ی درب بسته‌ی محکم، در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری آن ۲ تا ۳ روز است.

    سالسا

    این سالسای قرمز روشن را می‌توان روی هر نوع ترکیب سبزیجاتی استفاده کرد.

    مواد لازم:

    ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی

    ۱۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای سبز

    ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

    ۱ قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی

    ۱ قاشق چایخوری تکه‌های کوچک فلفل

    ۲ تا ۳ عدد سیر رنده شده

    ۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

    کمی نمک برای مزه

    طرز تهیه:

    ۱. گوجه فرنگی‌ها را بجوشانید و پوست آنها را جدا کنید.

    ۲. ۲ عدد از گوجه فرنگی‌های آبپز را در مخلوط کن بریزید. پودر فلفل قرمز، سرکه بالزامیک و نمک را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

    ۳. بقیه گوجه فرنگی‌ها را بصورت ریز خرد کنید.

    ۴. فلفل دلمه‌ای را مستقیما روی شعله کباب کنید تا کمی‌سیاه شود.

    ۵. پوست آن را جدا کرده و فلفل را بصورت ریز خرد کنید.

    ۶. گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را با پالپ گوجه فرنگی اضافه کنید.

    ۷. پونه کوهی، سیر، سرکه و تکه‌های فلفل را به سالسا اضافه کنید.

    ۸. آن را خنک کنید و به همراه کسادیا (خوراک مکزیکی حاوی آرد، پنیر، کدو و ادویه که سرخ می‌کنند) سرو کنید.

    سس سالاد تایلندی

    این سس بطور کامل با اقلام سوپر مارکتی معمولی و آشنا تهیه شده و سالاد به همراه این سس ترش و شیرین و تند، طعم عجیبی پیدا می‌کند. این سس برای هفته‌ها ماندگاری دارد، بنابراین می‌توانید در هر زمانی آن را تهیه کنید.

    مواد لازم:

    ۶ قاشق غذاخوری کره‌ی بادام زمینی با کیفیت

    ۱ فنجان آب جوش

    ۴ قاشق غذا خوری سرکه سیب

    ۱ قاشق غذاخوری شکر زرد یا عسل

    ۱ تا ۱.۵ قاشق چایخوری نمک

    ۳ تا ۴ حبه سیر متوسط و خرد شده

    فلفل قرمز خرد شده برای مزه

    طرز تهیه:

    ۱. تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و روی هر سبزیجاتی بریزید و نوش جان کنید.

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد روسی

    این سالاد روس Shuba فوق العاده خوشمزه و زیبا دارای نام جالبی دیگری هم هست. “Herring Under Fur Coat” که برگردان آن به فارسی “شاه ماهی زیر پوست خز” میشود. Herring نام یک نوع ماهی می باشد، شما میتوانید ماهی تن 

    و یا مرغ پخته شده را جایگزین آن کنید. این سالاد را حتماً بمدت 24 ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.

    مواد لازم:

    سیب زمینی نیم کیلو
    ماهی تن یا سینه مرغ پخته شده نیم کیلو
    پیازچه خرد شده 1 لیوان
    هویج نیم کیلو
    چغندر قرمز(لبو) پخته شده نیم کیلو
    سس مایونز 2 پیمانه

    دستور تهیه:

    سیب زمینی و هویج را با مقدار کمی آب پخته و پوست سیب زمینی را جدا می کنیم.
    برای سرو این سالاد، دیس یا بشقاب خود را انتخاب کنید تا مراحل درست کردن سالاد را در آن انجام دهید.
    سیب زمینی را بصورت درشت رنده کرده و درکف ظرف مورد نظر پخش می کنیم.
    2
    قاشق غذاخوری سس مایونز را سراسر آن می زنیم.
    ماهی تن یا سینه مرغ پخته را خلال کرده، روی آن می گذاریم.
    2
    قاشق غذاخوری سس مایونز را روی آن می دهیم.
    پیازچه خرد شده را روی آن پخش می کنیم.
    2
    قاشق غذاخوری سس مایونز را روی پیازچه خرد شده، می زنیم.
    هویج رنده شده را روی آن پخش می کنیم.
    2
    قاشق غذاخوری سس مایونز را روی هویج رنده شده، می زنیم.
    چغندر قرمز را رنده می کنیم و روی آن پخش می کنیم.
    4
    قاشق غذاخوری سس مایونز را به سرتاسر چغندر رنده شده، می زنیم.
    سالاد را بمدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم.

  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد كلم قرمز

    مواد لازم :

    کلم قرمز نسبتا کوچک 1 عدد ، خیار 3 عدد ، كدوی سبز قلمی 3 عدد زیتون هسته گرفته 1 فنجان ، شکر 3 قاشق سوپخوری ، گردوی خرد شده 1 فنجان جعفری خرد شده 1 فنجان ، هویج رنده شده 1 فنجان ، نمک , فلفل آب لیمو به مقدار لازم

    طرز تهیه :ابتدا کلم را خرد می کنیم (تکه های نسبتاً درشت ) چند دقیقه در آب جوش می ریزیم تا کمی پخته شود . آن را در صافی ریخته تا خنک شود , مقدار نصف لیوان آب لیمو را با شکر مخلوط کرده و سپس کلم ها را در آن می ریزیم , 1 تا 2 ساعت باید بماند تا کلم ها هم خوشرنگ شود و هم آب لیمو و شکر جذب آن گردد . در ظرفی بلوری مقداری از کلم ها را ریخته و سپس یک ردیف خیار حلقه شده روی آن می گذاریم . مجددا کلم می ریزیم . روی آن کدوی ورقه ورقه شده را می چینیم و برای بار سوم کلم می ریزیم و گردوها را نیز اضافه کرده , روی سطح سالاد را با هویج رنده شده نسبتا درشت کاملا می پوشانیم . در قسمت وسط یک دایره مجدد کلم می گذاریم (بصورت کوهی)با جعفری خرد شده خطوطی بر سطح سالا د می اندازیم و زیتونها را لابلای این خطوط اضافه می کنیم . مقداری نمک , فلفل و آب لیمو را مخلوط کرده و هنگام صرف سالاد روی آن می ریزیم.

  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    طرز تهیه و آموزش سالاد کلم قالبی

     

    مواد لازم :

    بستگی به قالبتون داره. من مواد کلی رو میگم شما میتونید کم و زیادش کنید.

    کلم سفید : یک عدد متوسط

    کلم قرمز : یک عدد کوچک

    هویج : سه عدد بزرگ

    سس مایونز کوچک ۱ شیشه ترجیحا دلپذیر یا مهرام

    آبلیمو ۶ قاشق غذاخوری یا سه عدد لیموی کوچک

    ماست چکیده ۲ قاشق غذا خوری ترجیحا چوپان یا سون

    نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان مورد نیاز

     

    توی سه تا ظرف جدا کلم سفید و قرمز و هویج رو خورد میکنیم.من کلم هارو با رنده درشت و هویج رو با رنده ریز خورد کردم. از غذا سازم میتونید استفاده کنید.

    سس رو که شامل سس مایونز و ماست و آبلیمو و نمک و فلفل هست آماده و به سه تا ظرف اضافه میکنیم.

    کف قالبمونو کمی خیس میکنیم و یک پلاستیک فریزر روی اون می اندازیم.و مواد لایه ایی رو که میخواییم رو قرار بگیره رو میریزیم.

    من اول کلم قرمز رو ریختم. کمی با پشت قاشق فشارش میدیم و لایه ی بعدی رو که من کلم سفید انتخاب کردم میریزیم. و باز با قاشق کمی فشار میدیم.

     

    <a href='http://www.khatoononline.ir/wp-content/uploads/2014/04/85390800897495481005.jpg' rel=

    و در نهایت لایه ی آخر که هویج هستش رو ریختم و سطحش رو فشرده کردم.حالا به مدت ۱ ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. و با توجه به پلاستیکی که گذاشتین خیلی راحت برمیگرده توی ظرف سرو. وقتی برگردوندید میتونید برای براق شدن روش کمی روغن زیتون بدون بو بریزید. (خیلی کم)

     

    <a href='http://www.khatoononline.ir/wp-content/uploads/2014/04/34239819320602086302.jpg' rel=

     

    نکته ها :

     – میتونید برای تزیین از کشمش و یا نخود سبز استفاده کنید.

    – میتونید یک لایه هم از خیار شور درست کنید. من خودم طعمش رو نمیپسندم اما معمولا افراد دوست دارن.

    – سعی کنید قالب خوشگل انتخاب کنید.

    -معمولا کمی از سس بعد از برگردوندن قالب ازش میریزه تو سطح قالب که هیچ اشکالی نداره.

     

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۷/۸/۱۳۹۴   ۱۲:۲۳
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۴/۸/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48271 |46689 پست

    سالاد سه رنگ قالبی

    مواد لازم:

    ماکارونی فرمی حدود 1 لیوان

    خامه صبحانه 1بسته کوچک

    سس مایونز به میزان لازم

    سیب زمینی 2 عدد متوسط

    مرغ تکه تکه شده یا کالباس به میزان لازم

    نمک و فلفل

    کلم قرمز

    هویج خام رنده شده

    خیارشور 2 عدد

    طرز تهیه:

    سالاد ماکرونی: ماکارونی رو آبکش کرده میزاریم تا آبشو کاملا بکشه

    سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنیم (کمی کوچکتر از قند حبه ای) با نمک آبپز میکنیم دقت کنین خیلی نپزه تا له نشه

    مرغ پخته شده هم تکه تکه میشه

    خیارشور هم نگینی خرد میشه

    این مواد رو با مقداری از خامه و سس مایونز و فلفل کاملا مخلوط میکنیم

    سالاد کلم قرمز: کلم قرمز ریز خرد شده با سس مایونز و خامه مخلوط میشه

    هویج رنده شده هم با سس مایونز و خامه مخلوط میشه

    حالا کف قالب مورد نظرمون سلیفون یا کیسه فریزر میکشم کف ظرف رو به دلخواه یا سالاد کلم یا هویج میریزیم خوب فشارش میدیم تا یکدست شه بعدش سالاد ماکارونیرو میرزیم روش فشارش میدیم  و روش سالاد سوم و صافش میکنیم در نهایت میزاریم یخچال حداقل 3 ساعت بمونه

    موقع سرو  برمیگردونیم رو ظرف سرو و سلیفون رو ازش جدا میکنیم 

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سالاد لوبیا سبز

    براى تهيه اين سالاد خوشمزه و زيبا به مواد اوليه زيادى نياز نداريد .

    كافيست لوبيا سبز را ٣ الى ٤ سانتى برش بزنيد و با آب و نمك كمى بپزيد و با پياز خلالى و جعفرى خرد شده و گوجه فرنگى خرد شده و مغز گردوى نگينى مخلوط كنيد و سس را روى آن بريزيد .

    سس شامل روغن زيتون ، سركه بالزاميك و نمك و فلفل است كه به طور جداگانه مخلوط كرده سپس روى سالاد بريزيد.

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۰۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    وایی چقد ب هنظر خوشمزه میااان عالیه اون سسه خیلی خوبه مونا جون مرسییی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان