خانه
102K

ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

                                                                       

    دوستای خوبم 

    در این تاپیک راه و روش و فوت کوزه گری برای خوشمزه تر شدن غذاها رو قرار میدم

    همچنین روشهای رفع مشکلاتی که در زمان پخت غذا پیش میاد

    از دوستان هم تقاضا میکنم تجربیات خودشونو بگن  و با هم تبادل نظر داشته باشیم 

                               

  • leftPublish
  • ۰۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    چگونه بوي سوختگي برنج را از بين ببريم؟ 

      اگر احساس کردين برنجتون بوي سوختگي گرفته، موقعي که دمکش روي قابلمه است، يک تکه نان روي برنج بذارين، موقع کشيدن برنج مي تونين نون رو برداريد. اگه فکر مي کنيد برنج رنگ نون رو مي گيره، يک پياز را پوست کنين و داخل برنج فرو ببرين تا بوي سوختگي رو بگيره.  

     نکته:   وقتي قصد دارين برنج رو آبکش کنين، آب چلو رو دور نريزين، مي تونين از آب چلو براي سوپ و خورشتتون استفاده کنين به شرطي که خيلي شور نباشه. اگر هم برنج دمي درست مي کنين، بهتره کمي شلتوک برنج رو خوب شست و شو بدين و بذارين با آن بجوشه، آبش رو صاف کنين و براي آب دمي از اون استفاده کنين.

  • ۲۱:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

     خورش کرفس خوشمزه تر 

    چکار کنیم خورش کرفس خوشمزه تر شود

    باید در سه مرحله پیاز داغ را به آن اضافه کرد .

    مرحله اول همان اول پخت

    بار دوم وقتی یک ساعت از پخت خورش گذشت

    و بار سوم هم یک ربع مانده که خورش را از روی حرارت برداریم.آب لیموی خورش تازه باشد .آن را هم آخر پخت اضافه کنید.

  • ۰۹:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    راهکار جدا نشدن گوشت از سیخ برای کباب

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)

  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    اندازه مورد نیاز گوشتها در کباب

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی

     خورش پختن از ویژگی‌های یک کدبانوی ایرانی است. هرچقدر بلد باشید غذای فرنگی بپزید، باز هم خورش پختن است که مهارت شما در آشپزی را نشان می‌دهد و اگر می‌خواهید آشپزی‌تان را به رخ بکشید، باید یکی از خورش‌های معروف ایرانی را سر سفره بگذارید. هر خانم ایرانی پختن 3 خورش معروف فسنجان، قیمه و قورمه سبزی را بلد است، اما این چند فوت کوزه‌گری در خوشمزه‌تر شدن خورش به شما کمک می‌کند.

    خورش فسنجان پر روغن

    زیبایی خورش فسنجان به روغن پس دادن آن است. روغن گردوها وقتی در خورش دیده می‌شود ظاهر براق و زیبایی به آن می‌دهد و به اصطلاح به خورش قوام می‌دهد. برای اینکه خورش روغن پس دهد، می‌توانید از آب سرد یا یخ استفاده کنید. بعد از ریختن و قل خوردن گردوها می‌توانید چند یخ را یکی‌یکی یا یک لیوان آب سرد را کم‌کم به خورش اضافه کنید. هرچه این کار را آرام‌تر انجام دهید خورش روغن بیشتری پس می‌دهد.

    قورمه‌سبزی با قلم گوسفند

    مغز قلم گوسفند قورمه‌سبزی را بسیار خوشمزه می‌کند. می‌توانید همراه گوشت یک قلم گوساله یا گوسفند در خورش بیندازید و بگذارید همراه با خورش جا بیفتد. اگر می‌خواهید کار را تمام کنید، می‌توانید مغز قلم را قبل از پخت بیرون بیاورید و سبزی را با چربی آن سرخ کنید. خورش شما مزه بسیار متفاوت، لذیذ و خوشمزه‌ای به خود خواهد گرفت. اگر به خورش، آبلیمو می‌زنید بهتر است آن را در آخر اضافه کنید تا جوش نخورد. جوش خوردن آبلیمو خورش را تلخ و رنگ آن را خراب می‌کند.

    قیمه با لپه خوشمزه

    خیلی‌ها لپه قیمه را از قبل می‌پزند. اما با این روش آب لپه که بخشی از قوام خورش به گردن آن است، به همراه خاصیتش دور ریخته می‌شود. شما می‌توانید لپه را از شب قبل خیس کنید. سپس موقع تفت دادن گوشت، لپه را هم به‌همراه آن تفت دهید. اگر لپه خیس نشده باشد سفت می‌شود اما لپه خیس با تفت داده شدن فقط خوشمزه‌تر می‌شود و طعم گوشت به خود می‌گیرد. لپه خیس شده به همراه گوشت کاملا خواهد پخت.

    اگر خورش شور شد

    اگر خورش‌تان شور شد نگران نباشید. کافی است مارک نمکی که در غذا می‌ریزید را عوض کنید تا مقدار آن به راحتی کم و زیاد شود. به‌علاوه برای هر آشپزی پیش می‌آید که نمک از دستش در برود و در خورش بریزد. اگر این اتفاق افتاد کافی است یک سیب‌زمینی را چهارقاچ کنید و در خورش بیندازید. سیب‌زمینی نمک را به خود می‌گیرد و می‌توانید نیم ساعت بعد آن را بیرون بیاورید. سیب‌زمینی تندی را هم به خود می‌گیرد. پس اگر فلفل خورش زیاد شد هم می‌توانید همین کار را کنید.

    اگر خورش سوخت

    اشتباهی که بیشتر خانم‌ها می‌کنند این است که وقتی خورش ته می‌گیرد بلافاصله در آن آب می‌ریزند. با این کار طعم سوختگی در خورش می‌ماند و دیگر نمی‌توانید کاری با آن بکنید. به جای این کار به محض اینکه خورش ته گرفت زیر آن را خاموش کنید، خورش را طوری به ظرف دیگر انتقال دهید که بخش سوخته منتقل نشود. سپس کمی روغن، آب، نمک و ادویه به خورش اضافه کنید و بگذارید ادامه پخت به اضافه نیم ساعت را طی کند.

  • leftPublish
  • ۲۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    فوت و فن کدبانوگری با تفاله هویج:

     وقتي با دستگاه آبميوه‌گيري آب هويج مي‌گيريد تفاله‌هايش را دور نريزيد؛ مي‌توانيد با بسته‌بندي و نگهداري آنها در فريزر از اين مواد ظاهرا بلااستفاده در آشپزي‌هاي آينده خود استفاده بهينه کنيد.

    ۱- وقتي قصد پخت خورش فسنجان داريد، مي‌توانيد به اندازه پودر گردو از اين تفاله‌هاي نگهداري شده هويج استفاده مجدد کنيد. آنها را در روغن تفت دهيد و به خورش بيفزاييد. با اين کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هويج مي‌گيرد انگار که به آن زعفران زده‌ايد!

    ۲- وقتي سوپ تهيه مي‌کنيد مقداري از تفاله‌هاي هويج را در آن بريزيد تا هم زودتر بپزد هم اين‌که سوپتان لعاب بيشتري بيندازد.

    ۳- هنگام پخت کوکوي سبزي يا سيب زميني، مقداري از تفاله‌هاي هويج را به مايه کوکو اضافه کنيد (البته بهتر است در اين مورد تفاله‌ها فريز نشده باشند) کوکوي شما خوش‌طعم‌تر خواهد شد.

    ۴- در زمان پخت مرغ، پياز را رنده کرده، از اين تفاله‌هاي هويج به آن اضافه کنيد تا به مرغ طعم بهتري داده شود و بوي مرغ بشدت کاهش مي‌يابد.

    ۵- هنگام پخت برنج، با تفاله‌هاي هويج مي‌توانيد ته‌ديگ هويج درست کنيد. کمي از آنها را با ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکش‌شده يکي دو کفگير به مواد اضافه کنيد و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده‌ايد پخش کنيد و برنج را روي آن بريزيد. ته‌ديگي بسيار خوشمزه عايدتان خواهد شد!

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)
  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    جلوگیری_از_وارفتن_كوفته

    سه راه حل ساده برای این مشکل وجود دارد ...

    1-برای اینكه كوفته های شما درقع آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید 

    2_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید 

    3_ پس از گلوله کردن كوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زیاد كنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    سبزی مخصوص هر غذا

    [ ] سبزي ماهي - گشنيز، شنبليله

    [ ] 

    [ ] سمبوسه - تره، جعفري، گشنيز 

    [ ] 

    [ ] سبزي پلو ماهي -تره، جعفري، شويد، گشنيز 

    [ ] 

    [ ] سبزي خورش -تره، جعفري، شنبلیله، اسفناج، گشنيز

    [ ] 

    [ ] سبزي كوكو -تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله 

    [ ] 

    [ ] سبزي آش- تره، جعفري، گشنيز، اسفناج، شويد

    [ ] 

    [ ] سبزي آش جو- تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج 

    [ ] 

    [ ] سبزي كوفته تبريزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، نعناع، ترخون، ريحون 

    [ ] 

    [ ] سبزي كوفته سبزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، ترخون، ريحون 

    [ ] 

    [ ] سبزي پلو - تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله 

    [ ] 

    [ ] سبزي كلم پلو - جعفري، ريحون، ترخون، كمي شويد

    [ ] 

    [ ]  هر غذا:

    سبزی مخصوص

    [ ] سبزي ماهي - گشنيز، شنبليله

    [ ] 

    [ ] سمبوسه - تره، جعفري، گشنيز 

    [ ] 

    [ ] سبزي پلو ماهي -تره، جعفري، شويد، گشنيز 

    [ ] 

    [ ] سبزي خورش -تره، جعفري، شنبلیله، اسفناج، گشنيز

    [ ] 

    [ ] سبزي كوكو -تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله 

    [ ] 

    [ ] سبزي آش- تره، جعفري، گشنيز، اسفناج، شويد

    [ ] 

    [ ] سبزي آش جو- تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج 

    [ ] 

    [ ] سبزي كوفته تبريزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، نعناع، ترخون، ريحون 

    [ ] 

    [ ] سبزي كوفته سبزي - تره، جعفري، شويد، گشنيز، ترخون، ريحون 

    [ ] 

    [ ] سبزي پلو - تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله 

    [ ] 

    [ ] سبزي كلم پلو - جعفري، ريحون، ترخون، كمي شويد

    [ ] 

    [ ] سبزي خورش كرفس- كرفس، نعناع، جعفري

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    فوت و فن آشپزی

    نکاتی درباره پختن یک ته چین خوشمزه

    ١- مرغ را بدون زردجوبه ببزيد تا مزه زردجوبه را به خود نكيرد وهم مزه زعفران بهتر مشخص مي شود و از طرفي مرغ نرم تر مي شود.

    ٢- از اب مخلوط شده مرغ با ماست استفاده كنيد تا هم مزه ته جين خوشمزه شود وهم اب لازم براي بخار برنج و دم كشيدن ان تامين شود.

    ٣- از زرده بيشتري استفاده كنيد تا ته جين طعم بهتري بيدا كند و در صورت كرم كردن مجدد ، بوي زحم سفيده از غذا به مشام نرسد

    ٤- از مايه ماست و تخم مرغ كنارهاي ته جين و روي ان بريزيد تا ته جين انسجام بيشتري بيدا كند و موقع بركرداندن شكل خود را از دست ندهد

    ٥- از مخلوط كره و روغن مايع استفاده كنيد تا كره نسوزد و طعم كره ته جين را خوشمزه تر مي كند.

    ٦-برنج ته جين بايد مغز بخت شود ولي له نباشد

    ٧- ته جين انواع و اقسام دارد ولي روش طبخ انها تقريبا مشابه است.

    در اواخر جوش برنج يك تا دو ليوان اب سرد به اب برنج اضافه كنيد تا برنج خوب قد بكشد.

    هنكامي كه مايع را داخل ظرف ريختيد و خواستيد مرغ يا بقيه مواد را بريزيد حتما با قاشق و مرحله به مرحله روي مواد را فشرده كنيد تا لايه ها به هم نجسبد.

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    ترفند آشپزی - نکات خانه داری

    #نحوه_آماده_کردن_سبزی_خورش_قورمه_سبزی

    برای نگهداری سبزی های خورشتی بهتر است آن را تفت بدهید

    نحوه پاک کردن سبزی

    اگر گاهی اوقات از طعم قورمه سبزیای که خودتان پخته اید یا جایی خورده اید خیلی خوشتان آمده باشد و علتش در ترکیب سبزی های آن باشد اما میزان هر کدام از سبزی های این ترکیب را ندانید حتما کلافه می شوید. برای درست کردن یک قورمه سبزی خوشمزه علاوه بر مهارت در آشپزی با چگونه ما همراه شوید تا بدانید از هر کدام از سبزی ها چقدر باید در خورشتان بریزید تا طعم خوب آن را حس کنید و این ترکیب را دیگر عوض نکنید.

    فرض می کنیم شما می خواهید 2 کیلوگرم سبزی برای قورمه سبزی تهیه کنید.

    800 گرم از این 2 کیلوگرم را تره، 700 تا 800 گرم را جعفری، 350 تا 450 گرم را گشنیز و نهایتاً فقط 50 تا 75 گرم را شنبلیله در نظر بگیرید.

    اگر این میزان را به درصد بیان کنیم 40 درصد از سبزی را تره، 35 درصد را جعفری، 18 تا 20 درصد را گشنیز و 5 تا 7 درصد را شنبلیله تشکیل می دهد.

    البته می توان به این میزان بنابر دلخواه خودتان حدود نیم کیلو برگ چغندر یا اسفناج (بنا به فصل) اضافه کرد. (سبزی تان 2/5 کیلو گرم خواهد شد).

    این درصد و حتی این ترکیبات در نواحی مختلف گاهی متفاوت است. به طور مثال در شمال کشور از یک نوع سبزی به نام “خلواش” نیز داخل سبزی قورمه استفاده می شود. یا گاهی کنار خلواش مقداری “چوچاق” نیز مخلوط می کنند.

    در تبریز مقدار تره و اسفناج بیشتر از حد معمول است که باعث می شود کمی طعم خورش تندتر باشد و نیز مقداری نیز برگ “داش کلمی” (یا همان کلم سنگ سفید) داخل سبزی استفاده می شود و شنبلیله کلا از ترکیب حذف می شود.

    و در نواحی مختلف نیز به همین صورت تفاوت هایی هست. ولی معمولا ترکیب سبزی این خورش در تهران به صورتی است که در بالا ذکر شد.

    سبزی ها را بعد از پاک کردن خوب بشویید.

    وقتی آب سبزی ها رفت، آن ها را پهن کنید تا خشک شوند. البته نه در حدی که پلاسیده شوند که نتوان آن ها را به خوبی خرد کرد.

    سبزی ها را باید ریز خرد کنید. اگر بخواهیم اندازه ای برای آن تعیین کنیم، بین سبزی های آش، پلویی وقورمه سبزی  ، سبزی خورشتان باید از همه ریزتر باشد.

    اکنون باید سبزی ها را تفت دهید. به حفظ خواص سبزی ها اهمیت دهید و فقط سبزی ها را تفت دهید و اجازه دهید بیشتر پخته شوند تا سرخ شده و خشک گردند.

    سبزی ها را در هر ظرفی که تفت می دهید به میزان سبزی نسبت به ظرف دقت کنید تا سبزی آب نیندازد و تیره نشود.

    سبزی و روغن را همزمان روی حرارت بگذارید و صبر نکنید تا سبزی روی حرارت خشک شود بعد روغن را اضافه کنید. این کار باعث تیره شدن رنگ سبزی و نهایتا خورش خواهد شد. ولی اگر روغن را از ابتدا به خورش اضافه کنید رنگ خورش روشن تر خواهد بود.

    زمانی که سبزی ها خنک شدند، برای هر وعده مصرف به صورت جداگانه در کیسه فریزری ریخته و صاف کنید و در فریزر قرار دهید؛ تا برای هر بار مصرف تنها به همان میزان از حالت انجماد خارج شود و بقیه سبزی خواص خود را از دست نداده و مستعد فاسد شدن، نشوند.

    نکات 

    می توانید به جای شنبلیله تازه از یک قاشق سوپخوری سرخالی، شنبلیله خشک استفاده کنید و هنگام خرید سبزی، از خرید شنبلیله صرف نظر کنید، و یا آن را برای استفاده های بعدی خشک کنید.

    اگر سبزی  را خرد کرده می خرید هنگامی که فروشنده آن ها را در خردکن می ریزد به او میزان ها را گوشزد کنید.

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

     پنير پيتزای خونگی

    با روش زير به راحتي پنيرپیتزاي خانگي درست کنيد.

    چي لازم داريم؟

    شير پاستوريزه : 2 ليتر

    سرکه : يک تا دو قاشق غذاخوري

    نمک: به ميزان لازم

    پارچه نخي نازک و کاملاً تميز : يک متر.

    چطوري بپزيم؟

    شير را روي حرارت بگذاريد. 

    بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانيد. 

    در اين موقع شير شروع به بسته شدن مي‌کند. 

    زماني که شروع به سفت شدن کرد ديگر نيازي به اضافه کردن سرکه نيست. 

    در همين حالت شير را سه دقيقه ديگر بجوشانيد. 

    بعد از اين مدت، آن را داخل پارچه نازک بريزيد و اطراف آن را جمع کنيد و گره بزنيد. 

    در يک ظرف مقداري آب و نمک آماده کنيد و پارچه محتوي شير سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقيقه قرار دهيد. 

    بعد از آن پنير را از داخل پارچه خارج کنيد و مجددا در يک قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و ده دقيقه هم در اين حالت پنير را بجوشانيد.

    دقت کنيد که اين جوشاندن باعث کش آوردن پنير شده و هر چقدر ملايم‌تر و بيشتر بجوشد کش‌دار‌تر مي‌شود.وبعد انرا خاموش می کنیم ومنتظر می مانیم تا سرد شود که خودش را بگیرد و بعد از سرد شدن ان را رنده می کنیم .

  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    نکات مهم برای تهیه مربا

    میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.

     مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، به غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.

    * موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.

    دلیل شکرک زدن مربا ، جوشیدن زیاد آن است

    * اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخته شود.

    * اگر مربا شکرک زد، به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است. باید کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود.

    * شربت مربا باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.

    غلیظ نشدن شربت مربا باعث کپک زدن آن می شود

    * اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

    * معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.

    هنگام پخت مربا تا آخرین لحظه پخت کف می کند باید کف آن را بگیریم

    * مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.

    * مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.

    * مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.

  • ۰۷:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    روش نگهداری برنج در منزل

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)
  • ۰۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

     روش تمیز کردن ماهی

    ترفندهای آشپزی (رمز و راز خوشمزه تر شدن غذاها)
  • ۰۸:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    ترد شدن كلم قرمز

    اگر كلمهایی كه می خواهید برای سالاد استفاده كنید سفت به نظر می رسند، برای ترد شدن آنها از این دو روش استفاده كنید :

    روش اول :

    مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذاخوری سركه به آن اضافه كنید. كلمها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش، آنها را داخل آبكش بریزید تا آبش خارج شود و در ضمن خنك شود. میبینید كه چقدر ترد و خوشمزه میشود.

    روش دوم :

    می توانید كلم خردشده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بسیار ترد میشود.

  • ۰۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

     پختن اسفناج

    برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه‌ای كوچكتر از قابلمه‌ای كه روی گاز گذاشته‌اید انتخاب كنید و روی اسفناجها بگذارید. با این كار اسفناج از ظرف بالا نمیآید.

    _ تازه نگه داشتن سبزیهای خرد نشده

    اگر فرصت خرد كردن سبزیهای پاك كرده را ندارید، آنها را داخل كیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. موقع استفاده آن را از فریزر خارج كرده و قبل از آب شدن یخ آن، سبزی را رنده كنید، هم ریز میشود و هم طعم سبزی تازه را میدهد. البته بهتر است برای رنده كردن از دستكش استفاده كنید تا دست شما سرمای زیادی را حس نكند.

    _ سبز ماندن سبزیجات

    اگر مایلید سبزی آش یا سبزیجات دیگر مانند نخودفرنگی یا لوبیاسبز، سبز بمانند و رنگ كدر به خود نگیرند، از این روش استفاده كنید:

    در مدت پخت، در ظرف را باز بگذارید یا یك چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به سبزیجات مذكور اضافه كنید.

    _ از بین بردن پلاسیدگی كاهو و كرفس

    كمی آبلیمو در آب سرد ریخته، سپس كاهو و كرفس را در آن خیس كنید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا تازگی خود را به دست آورد.

    _ جلوگیری از پلاسیده شدن هویج

    قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر و ته هویج را ببرید. سر هویج رطوبت آن را گرفته، هویج را خشك و پلاسیده می كند.

  • ۰۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    پوست كندن گوجه فرنگی

    ابتدا گوجه‌ها را به مدت ۸ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بیاندازید. پوست گوجه‌ها براحتی جدا میشود.

    _ پوست كندن سیر

    می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود.

    _ پوست كندن باقالا

    راه اول :

    با كارد آشپزخانه از بالا تا پایین باقالای درسته را خراش دهید. با فشاری مختصر مغز باقلا بیرون خواهد پرید.

    راه دوم :

    برای جدا كردن پوست دوم باقالا روی پوست اول آن كمی نمك بپاشید و پس از پنج دقیقه پوست را جدا كنید.

  • ۰۸:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

     روش پختن نخود فرنگی

    وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلافش بپزید. بعد از پخت، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید. این كار سبب میشود نخود فرنگی طعم بهتری هم پیدا كند.

    _ از بین بردن تلخی كاهو

    اگر كاهوی سالادی تلخ شده است، میتوانید آن را چند دقیقه‌ای (حدود ۱۵ دقیقه) داخل آبنمك سرد قرار دهید. با این كار تلخی كاهو گرفته خواهد شد.

    _ بیرون راندن حشرات از سبزیجات

    برای اینكه حشرات داخل سبزیجاتی مانند كلم، گل كلم و نظایر آن را بیرون بیاورید، ۱۵ دقیقه آن را در آب سردی فرار دهید كه با چند قاشق چایخوری نمك یا سركه مخلوط كرده‌اید

  • ۰۹:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    Neda74
    کاربر فعال|83 |232 پست

    -کلم پلویی بدون نفخ

    برای اینکه نفخ کلم را بگیرید وقتی دارین کلما رو سرخ میکنید دوسه قاشق سرکه بهش اضافه کنید اینطوری کلم بوی خوبی هم میگیره

    -جایگزین رب در قرمه سبزی

    همین الآن برید یکم لبو بخرید رنده کنید تو دوتا سینی بزارید رو بخاری خشک کنید بعد که خوب خشک شدآسیاب کنید وبرای خورشت قیمه و قرمه سبزی ازش استفاده کنید خیلی رنگ قشنگی به خورشتتون میده

    میشه مثل زعفرون دمش کنید و برنج رو باهاش رنگی کنید

    ویرایش شده توسط Neda74 در تاریخ ۷/۱۱/۱۳۹۴   ۰۹:۱۱
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان