آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 18874
آخرین پست تاپیک : ۱۱:۳۳   ۱۳۹۵/۹/۲۸
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
صفحه مورد نظر

ادویه غذاها را خودتون درست کنید

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088



8  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
ادویه همبرگر:

فلفل سیاه     1/4 قاشق مربا خوری
جوز هندی    1/8 قاشق مربا
پودر سیر     1/8 قاشق مربا
تخم گشنیز تفت داده و آسیاب شده    1/4 قاشق مربا
میخک    1 پر
خردل تفت داده    1/4 قاشق مربا
زنجبیل     1/4 قاشق مربا
ادویه کاری    1/4 قاشق مربا
آویشن     1/2 قاشق مربا
ادویه ها در طعم همبرگر نقش مهمی داره همه ادویه ها را مخلوط کرده و استفاده کنید
ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲۰/۷/۱۳۹۳   ۰۸:۲۳
7  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
ادویه کاری:

تخم گشنیز    5 قاشق غذاخوری
دانه زیره     2 قاشق غذاخوری
زردچوبه     2 قاشق غذا
پودر زنجبیل  2 قاشق چایخوری
پودر خردل   2 قاشق چای
دانه شنبلیله   2 قاشق چای
فلفل سیاه     1 قاشق چای
پودر دارچین  1 قاشق چای
میخک       1/2 قاشق چای
هل          1/2 قاشق چای
 فلفل قرمز   1/2 قاشق چای
ادویه ها را مخلوط کنید تا ادویه کاری بدست بیاد
ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲۰/۷/۱۳۹۳   ۰۸:۲۲
8  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
ادویه تندوری:(هندی)

پودر زیره 1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز 1 قاشق غذا
پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذا
پودر هل 1/4 قاشق چای
میخک 1/4 قاشق چای
پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چای
زردچوبه 1 قاشق مربا
نمک 1 قاشق چایخوری

برای کباب کردن مرغ و جوجه استفاده کنید
7  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
ادویه آبگوشتی
دستور آشپز خانم ملاحت کامیار

پودر جوز هندی 1/2 قاشق چای
زرد چوبه 2 قاشق سوپ خوری
پودر میخک 1/4 قاشق چای
دارچین 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه 1 قاشق سوپ خوری
ریشه جوز یا دارخسرو ا قاشق سوپ خوری

ادویه ها را مخلوط کنید و در ظرف دربسته نگهدارید
7  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :427
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 790
عالی بودنازنین جون مرسی
5  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
ادویه خورشی خانم کامیار:

جوز بویا ا قاشق چای
فلفل سیاه 1 قاشق چای
فلفل قرمز 1 قاشق چای
دارچین 1 قاشق سوپ
زردچوبه 1 قاشق سوپ



دانه زیره سبز ا قاشق چای
دانه هل 10 عدد
دانه تخم گشنیز 1 قاشق سوپ

دانه ها را داخل تابه روی حرارت بذارید تا عطرش بلند بشه 30 ثانیه حرارت کافیه
بعد تابه را از روی حرارت بردارید و تمام ادویه های پودری را اضافه کرده هم بزنید بعد همه را داخل آسیاب بریزید و پودر کنید
در ظرف شیشه ای مدت 6 ماه نگهداری کنید
7  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :240
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 424
ادویه مرغ رو هم بزار لطفا خیلی مفید بود دوست گرامی
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2045
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 3888
چه جالب دستت دردنکنه
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
خواهش میکنم عزیزم
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
ادویه مرغ:

نمک 1 واحد
فلفل پاپریکا 1 واحد
فلفل سیاه 1 واحد
زردچوبه 1 واحد
فلفل قرمز 1 واحد
شنبلیله 1 واحد
تخم گشنیز 1 واحد
زیره سیاه 1 واحد
زیره سبز 1 واحد
زنجبیل 1 واحد
هل 1 واحد
رازیانه 1 واحد
جوز هندی 1 واحد
میخک 1/2 واحد
شکر 2 واحد
مغز لیمو عمانی 2 واحد
سماق 2 واحد

همه را پودر کرده و در شیشه نگهداری کنید.
ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲۱/۷/۱۳۹۳   ۱۷:۱۶
6  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :427
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 790
مرسی عزیزم
4  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :610
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1191
واقعا عالی بود و مفید،،،، ممنون عزیزم
مخصوصا ادویه تندوری که دلم میخواست بدونم از چی تهیه میشه
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر فعالتعداد پست :596
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 1372
ممنون
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

عالي
مثل هميشه گلم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :46696
ارسال پیام خصوصیکاپ قدمت کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
avatar
سپاس شده  : 48230

عالي
مثل هميشه گلم
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر جديدتعداد پست :142
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 71
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :24370
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 28088
کاربر فعالتعداد پست :333
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 436
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده