خانه
3.3K

انواع ترشـــــــــــی و شـــــــــــــــور

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    دوستان با توجه به شروع فصل سرما و ترشی و شوری ....

    انواع ترشی یا شوری رو بلدید اموزششو بزارید لطفاااااااااا

  • leftPublish
  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    مواد لازم



    كلم سفيد 1 كيلو

    هويج 1 كيلو

    خيار 2 كيلو

    كرفس يك دسته بزرگ حتما با برگ باشه

    سير 1 بوته

    فلفل سبز 50 گرم

    گوجه سبز كال 1 كيلو

    سركه بيرنگ 1 ليوان

    نعناع

    جعفري

    ترخان

    مرزه

    شويد

    ( سبزي هاي معطر 3 تا 4 تا شاخه )



    روش تهيه



    تمام مواد را تميز ميشوريم و ميگذاريم خشك شوند.

    سبزي هاي خشك مانند ( نعناع، جعفري، ترخان، مرزه و شويد ) را ميگيريم و ميشوريم و ميذاريم خشك شوند.

    سپس تمام مواد را در ظرفي ميريزيم البته به صورت طبقه طبقه بعد در ازاي هر دو ليوان آب يك قاشق سوپ خوري نمك ميريزيم و ميذاريم روي حرارت تا آب بجوشد و وقتي كه جوش‌ آمد ميذاريم تا سرد شود و سپس آب را روي تمام موادمان ميريزيم بطوريكه تمام مواد را بپوشاند و سپس يك ليوان سركه بيرنگ روي آن ميريزيم و در آن را محكم ميبنديم و در جاي خنك ميذاريم و بعد از يك ماه آماده خوردن است. البته 40 روز بيشتر ترد ميشه و جا مي افته.



    *

    *

    در حقيقت اگه ميخواهيد شور خوش مزه اي داشته باشيد فقط قسمت آب و نمك و سركش خيلي مهم است

    مواد رو كم و زياد ميتونيد كنيد به ميل خودتون

    *

    در دبه يا ظرفمون كاملا بايد محكم بسته شود و هوا نبايد داخلش بره

    *

    تمامی موادی را که برای شور استفاده می کنید مثل گل کلم و هویچ و فلفل و... باید خوب خشک شده باشد و آب آن رفته باشد .

    _حتما باید از آب جوشیده ی سرد شده استفاده کرد

    * اگه ميخواهيد كمي تند بشه فلفل سبز تند رو بيشتر بريزيد






  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    ترشي بادمجان شكم پر

    مواد لازم :
    بادمجان قلمي متوسط 15 عدد
    فلفل سبز قلمي به تعداد بادمجانها
    سير رنده شده 200 گرم
    نعناع خشك 100 گرم
    هويچ نگيني ريز خرد شده* 100 گرم
    سركه قرمز يك و نيم ليتر


    طرز تهيه :
    پوست اضافه سربادمجانها را به آرامي ببريد . بادمجانها را شسته و خشك كنيد و در مقداري آب و نمك به مدت 15 دقيقه كاملا بپزيد (روي حرارت متوسط ) طوري كه بادمجانها نرم شوند ، بعد بگذاريد تا آب آنها كاملا برود ، سير رنده شده و نعناع خشك را با هم مخلوط كنيد .
    بعد از اينكه بادمجانها كاملا خشك شدند ، با يك چاقوي تيز روي آنها يك شكاف سرتاسري ايجاد كنيد نه آنقدر عميق كه پوست بادمجان از پشت خراشيده شود . ( مثل وقتي كه شكم پاره بادمجان درست ميكنيد ) ، نيازي به خالي كردن داخل بادمجان نيست .
    داخل هر بادمجان را يك عدد فلفل قلمي بگذاريد و با قاشق چايخوري از مخلوط نعناع خشك و سير رنده شده ، داخل بادمجان را به قدري پر كنيد كه بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بيرون نزند .
    بعد از اينكه بادمجانها آماده شدند ،‌آنها را در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با سركه قرمز پوشش دهيد .
    دقت كنيد كه سركه سطح بادمجانها را بپوشاند
    به ازاي هر يك ليتر سركه 4 قاشق غذا خوري نمك و يك قاشق نعناع خشك داخل سركه بريزيد و درب ظرف را ببنديد و در جاي خنك نگهداري كنيد .
    بعد از يك هفته ترشي بادمجان آماده مصرف است .
    * بعضي ها بادمجانها را به جاي آب و نمك در سركه ميپزند . اين كار باعث ميشود ترشي بيش از حد معمول تند و تيز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .
    استفاده از هويچ در اين ترشي اختياري است . اگر از هويچ استفاده كرديد موقع پر كردن بادمجان همراه سير و نعناع خشك هويچ هم اضافه كنيد . اين ترشي بدون هويچ هم مزه بسيار خوبي دارد . توجه داشته باشيد در صورت استفاده از هويچ ، مدت آماده شدن ترشي كمي بيش از يك هفته خواهد بود .
    مدت ماندگاري اين ترشي حدود يك سال است اگر در يخچال و يا جاي خيلي خنك باشد .
    سعي كنيد از سركه اي استفاده كنيد كه زياد هم طعم ترشي را تيز نكند .
    در مورد تمام ترشي ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشي را باز نكنيد .
    تهيه اين ترشي مربوط به فصل خاصي از سال نيست . در نتيجه ميتوانيد در هر زماني اين ترشي را تهيه كنيد . پس بهتر است هر بار به مقداري درست کنید كه ترشي زياد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.
  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    ترشی کلم قرمز



    مواد لازم



    كلم‌قرمز يك عدد

    نمك سه قاشق غذاخوري

    سركه سفيد به ميزان لازم



    طرز تهيه



    كلم‌قرمز را در اندازه‌هاي دلخواه خرد كرده و در آبكش مي‌ريزيم. نمك را روي كلم‌ها پاشيده و آنها را كمي هم مي‌زنيم تا نمك‌ها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت مي‌گذاريم بماند، سپس كلم‌ها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر مي‌كنيم. اين ترشي را مي‌توان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و مي‌توانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.








  • ۱۶:۵۶   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    safa
    دو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
    من توی ترشی کلم قرمز کمی شکر به عنوان چاشنی میریزم
    راستی دستت دردنکنه
    ویرایش شده توسط safa در تاریخ ۲۸/۷/۱۳۹۳   ۱۶:۵۹
  • ۲۰:۰۴   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    مریم جون یکم ترشی شور بابلی بزار برامون
  • leftPublish
  • ۲۰:۰۹   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    منا.همتا
    کاربر فعال|620 |475 پست
    من که عاشق ترشی هستم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان