آموزش ترکیب رنگ مو

  دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم اولیه صید کپور و قزل آلا بصورت آکادمیک
کپی لینک با موفقیت انجام شد
تعداد بازدید : 245400
آخرین پست تاپیک : ۱۱:۳۵   ۱۳۹۵/۹/۱۳
برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
صفحه مورد نظر

انواع ترشی

به اشتراک گذاری در تگرام
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 بیاین ترشی های مختلفی رو که بلدیم به هم یاد بدیم .....
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
 ترشی لبو:

2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
ترشی لبو:



مواد لازم:

چغندر / 1 کيلو
سرکه / 1 کيلو
گل پر / 1 قاشق مربا خوري
فلفل سياه نيم کوب / 1 قاشق چايخوري
موسير و سير / 50 گرم

طرز تهيه:

چغندر ها را بشوييد و روي آن را از گل و لاي به وسيله برس پاک کنيد.
از آنجايي که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است، بهتر است براي تهيه ترشي از نوعي که پر رنگ تر است استفاده کنيد.
حال اگر آن نوع موجود نبود و يا کم بود مي توانيد چند عدد چغندر پخته پر رنگ و يا خام رنده کنید تا رنگ چغندرها تعادل پيدا کند. چغندر را مي توانيد با آب سرد و يا سرکه بپزيد اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي شود، اما دوام آن کمتر شده و سريعتر کپک خواهد زد. اگر چغندر ها با سرکه پخته شود، رنگ آن تيره تر و زمان نگهداري آن بيشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر مي شود.
وقتي چغندر ها کامل پختند، مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و یا به اشکال مختلف در آوريد. براي زيباتر شدن برش ها مي توانيد از قالب هاي شيريني نيز استفاده کنيد.
بعد از شکل دادن چغندرها را درون شيشه اي ريخته، به اندازه اي که به طور کامل سرکه روي چغندرها را بپوشاند، سرکه اضافه مي کنيم.
به ازاي هر يک کيلو سرکه، يک قاشق غذا خوري نمک به آن اضافه کنيد. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان مي توانيد کم يا زياد کنيد.
لابه لاي چغندرها مقداري گلپر، موسير، سير و فلفل قرار دهيد. درب شيشه را محکم بسته و در يخچال نگهداري کنيد.
از آنجايي که اين ترشي نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر است. زود خراب مي شود و طعم و رنگ خود را از دست مي دهد، بهتر است هميشه در جاي خنک نگه داري شود.

عکس از نت
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
قبلا تو تاپیک دورچین های غذایی براتون یه مدل ترشی کلم قرمز رو که خودم همیشه درست میکنم رو گذاشته بودم .اینم یه مدل دیگه اش هست که چند باری درست کردم ..اون یکی روش سریعتر آماده میشه ..یعنی همون موقع میشه خوردش اما این یکی دیر تر آماده میشه و دیر تر خراب میشه ..ترشی تاپیک دورچین ها رو باید در ظرفی که درش کاملا بسته نشده حد اکثر ده رو تو یخچال نگه داشت اما این موندگاری بالاتری داره
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
ترشی کلم قرمز:



مواد اولیه :


كلم‌قرمز يك عدد
نمك سه قاشق غذاخوري
سركه سفيد به ميزان لازم


طرز تهيه:

كلم‌قرمز را در اندازه‌هاي دلخواه خرد كرده و در آبكش مي‌ريزيم. نمك را روي كلم‌ها پاشيده و آنها را كمي هم مي‌زنيم تا نمك‌ها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت مي‌گذاريم بماند، سپس كلم‌ها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر مي‌كنيم. اين ترشي را مي‌توان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و مي‌توانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.

منبع: نشریه خانواده سبز
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
از این ترشی کلم قرمز میشه به عنوان دورچین غذا های گوشتی و روی سالاد فصل هم استفاده کرد
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
زیتون پرورده :



مواد لازم:


زیتون هسته گرفته نیم کیلو
رب انار یک پیمانه و نیم
گردو چرخ کرده 250 تا 300 گرم
آبلیمو دو قاشق
نعنا خشک سابیده یک قاشق مرباخوری
آویشن ساییده شده یک قاشق چایخوری
دانه انار خشک 2-1 قاشق






این دستور برای درست کردن زیتون پرورده تو خونه که هم مقبول باشه، هم طعمش به زیتون پرورده های شمال نزدیک باشد،است.



زیتون پرورده توی شمال با ترکیب رب انار و گردو روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دونه انار خشکیده درست می شود. تو تهران و بقیه ی شهرها سبزی های تازه ی شمالی گیر نمی آید و دونه انار خشک هم ممکنه تو فروشگاه های محصولات شمال پیدا بشود. سعی کنید حداقل رب انار رو از این فروشگاههای محصولات شمال و به صورت باز بخرید چون خیلی مزه اش متفاوته و بهتر از رب انارای بسته بندی است. برای سبزی هم جایگزین وجود داره که تو دستور می خوانید.



طرز تهیه:
اگه زیتون شور و ترش بود 1 ساعت تو آب خیس کنیدش، مواظب باشید بیشتر تو آب نمونه چون بی مزه می شه ( هر چی زیتون کمتر شور باشه، کمتر باید تو آب بمونه، راه درستش اینه که نیم ساعت که گذشت بچشیدش و اگه یه شوری معمولی داشت از آب درش بیارین). زیتون رابریزید تو سبد، آبش که رفت بریزید تو یه کاسه بزرگ و رب انار و آبلیمو رو اضافه کنید. خوب هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب که مخلوط کردید 1 ساعت بگذارید تو یخچال تا خنک شود یا اگر عجله دارید همونطوری بخورید. میل خودتونه!

یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
از رودبار که اومدیم زیتون شکسته خریدم و خودم برا اولین بار باهاش زیتون پرورده درست کردم ....خودم که خیلی کیف کردم

من آب انار نداشتم و رب انارم هم ملس بود وترش نبود برا همین آبلیمو زدم تا یه کمی ترش بشه
سبزی محلی هم نداشتم برا همین بهش یه قاشق مربا خوری گلپر و یه قاشق غذا خوری نعنا خشک زدم ...

من زیتون رو تو آب خیس نکردم و فقط شستمش . بعد بهش سیر له شده و گردو و رب انار و نمک و آبلیمو و نعنا و گلپر زدم ...
اگه اب انار و دونه انار داشته باشیم که خیلی خوشگل تر میشه
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
اینم یه دستور دیگه:

مواد اولیه :
زيتون بدون هسته 200 گرم
سير رنده شده سه تا چهار حبه
گردو ساييده شده 50 گرم
آب انار ترش نصف پيمانه
رب انار يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و گلپر به ميزان لازم
دانه انار نصف پيمانه

طرز تهیه:
زيتون، گردو، سير و تمام مواد را خوب مخلوط كرده مي‌گذاريم دو تا سه ساعت بماند تا همه مواد به خورد هم بروند. بعد آنها را در شيشه استريل ريخته و در يخچال نگهداري مي‌كنيم. مي‌توان موقع استفاده چند دانه انار براي تزئين روي آن ريخت.

منبع: مجله خانواده سبز
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1476
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 314
ترشی دونه انار کسی درست کرده تا حالا؟ شما دستورشو بلدی الهه جونم
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2279
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 954
وای این ترشی ها رو خیلی دوست دارم خیلی خیلی ولی وقتم کمه لبو دوست ندارم فقط

الهه جون ترشی پیاز و فلفل هم میشه بگید ؟
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
مهتا اگه تو سرچام دیدم برات میذارم ...من بیشتر دنبال ترشی هایی بودم که با روحیه لطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیف همسری سازگاره

جای بهزاد خالیه که بگه شوهر ندیده
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
ترشی فلفل



مواد اولیه :
فلفل تند 250 گرم (دو رنگ)
سير سه حبه
سركه و نمک به ميزان لازم

طرز تهيه:

فلفل‌ها را شسته و مي‌گذاريم تا خشك شود. در ظرف تميزي ريخته و سه حبه سير را در شيشه مي‌اندازيم، سركه و نمك را به ترشي اضافه مي‌كنيم و در آن را مي‌بنديم و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. نمك بايد بسيار كم باشد.

منبع: مجله خانواده سبز
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر یک ستاره ⋆تعداد پست :1240
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 453
الان بهزاد هر جا باشه پیداش میشه، اینجور مواقع انگار دمش رو آتیش میزنن
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
میشه به ترشی فلفل کمی سبزی معطر خشک هم اضافه کرد یا در صورت بودن مرزه و ترخون تازه میشه از میزان کمی مرزه و ترخون هم استفاده کرد
فقط باید میزانش کم باشه ....
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
من خودم ترشی فلفل درست نکردم بنابراین همه پست هام نقل قول دوستام هست :

عزیزی گفتن که ترشی فلفل باید یه ماهی بمونه تا برسه اما اگه میخاین زودتر حاضر بشه باید فلفل رو بذارین یه جوش بزنه بعد سه چهار روزه آماده هست
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر دو ستاره ⋆⋆تعداد پست :2279
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 954
ااااااااااااااااااااااا نمی دووونستم نعنا نمی شه
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
اینم یه دستور دیگه برا ترشی فلفل:
این ترشی فوریه و بعد از یکی 2 روز قابل استفادست.

ابتدا فلفل ها رو شسته و تک تک فلفل ها رو توسط چاقو برش کوچیکی بزنید.
سپس فلفل ها رو چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید.در حدی که فلفل ها کمی نرم شود و تغییر رنگ دهند.

سپس فلفل ها رو خارج کنید و داخل ظرفی از آب سرد بریزید.(بهتر است به آب سرد کمی نمک هم اضافه کنید)
حداقل 12 ساعت این کارو انجام بدید و هر چند ساعت یکبار آب ظرف رو عوض کنید تا تلخی فلفل ها گرفته بشه.
اگه میدونید فلفل هاتون زیادی تند یا تلخند مدت 12 ساعت رو بیشتر کنید،مثلا 2-3 روز.
بعد فلفل ها رو خارج کنید و چند ساعت روی دستمالی پهن کنید تا خشک بشند و آبشون کاملا گرفته بشه.

در مرحله آخر فلفل ها رو داخل ظرف مورد نظر بریزید .میتونید لابلای اونها از چند حبه سیر و سبزی های معطر مثل تلخون و نعنا یا جعفری استفاده کنید.
لابلای فلفل ها کمی نمک بپاشید و آنقدر سرکه بریزید که روی فلفل ها رو کاملا بپوشونه.
ظرف رو میتونید داخل یخچال نگهداری کنید.

این ترشی بعد از یکی 2 روز قابل استفاده است.
3  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
خوب مهتا سبزی خشک معطر همون نعنا هست دیگه...
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است. نمایش سپاس ها
کاربر پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆تعداد پست :7038
ارسال پیام خصوصی
avatar
سپاس شده  : 15006
جایی خوندم که اگه بخاین ترشی فلفلتون ترد باشه باید فلفل ها رو نجوشونین ..منتها در این صورت یه مقدار مزه تلخی میده
2  کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند. نمایش سپاس ها
صفحه مورد نظر
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع بعد »
زیربخش
«  موضوع قبل
دریافت آخرین مطالب زیباکده از طریق ایمیل
زیباکده