خانه
103K

انواع پلو

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     انواع دستور پخت پلو رو اینجا بگید دوستان خوب 

     
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ریتا جون من هنوز اینو درست نکردم و از تو نت پیدا کردم ولی نوشته با ماهی می خورن

    حالا باید یه بار چک کنم
  • ۱۸:۵۲   ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    منم تا حالا با شیر ، پلو درست نکردم و نمی دونم از طعمش خوشم بیاد یا نه ؟
  • ۱۹:۳۶   ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    avatar
    yasi
    کاربر جديد|173 |139 پست
    خیلی عالی بود دوستان دست همتون درد نکنه خیلی دوست دارم اونایی که بلد نیستم درست کنم البته الان چون نی نی تو راه دارم اصلا نمی تونم غذا درست کنم
  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۳/۱/۲۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رشته پلو با خورش ترشي قورمه

    گوشت ريز خرد شده : ٥٠٠ گرم
    لوبيا چشم بلبلي : ١/٣ پيمانه 
    پياز داغ : ١/٢ پيمانه
    آبغوره : ١/٢ پيمانه
    رب گوجه فرنگي : ١ ق مربا خوري
    نمك ، فلفل و زعفران 
    بعضي ها براي اين خورش از آلوچه خشك ريز هم استفاده مي كنن كه من اينكارو نكردم...
    براي پلو:
    ٢و ١/٢ پيمانه برنج
    رشته پلويي : ١٠٠ گرم 

    اول گوشت رو توي روغن تفت ميديم ، بعد رب ، فلفل و زردچوبه رو اضافه كرده و كمي ديگه به تفت دادن ادامه ميديم .....
    ٢ پيمانه آب جوش اضافه مي كنيم و اجازه ميديم تا خورش بپزه ..بعد از يك ساعت پياز داغ رو مي ريزيم...لوبيارو هم جداگانه مي پزم تا خورش رو سياه نكنه ، و در همين مرحله به خورش اضافه مي كنيم ...
    اواخر پخت ، نمك ، زغفران و آبغوره رو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش خوب جا بيفته ....
    براي رشته پلو هم ، ٥ دقيقه قبل از اينكه برنج رو توي آبكش بريزيم ، رشته رو اضافه مي كنيم وقتي رشته ها نرم شدن ، مخلوط برنج و رشته رو آبكش مي كنيم و دم مي زنيم 




    انواع پلو
  • ۰۸:۳۵   ۱۳۹۳/۱/۲۶
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    زیباکده

    ronak n : 

    لوبيا پلو


    با ته ديگ سيب زميني رنده شده و كنجد:
    اين غذارو امشب براي شام درست كرده بودم ، شايد چيز زيادي براي آموزش نداشته باشه ولي امشب زيادي ذوق زده هستم ، خواستم دوستان عزيزم رو هم سهيم كنم 
    گوشت چرخ كرده رو با پياز و يه حبه سير سرخ كردم ، بعد نمك و فلفل قرمز ، رب گوجه ، ادويه و لوبيا رو اضافه كردم ، يه كمي ديگه تفت دادم ...بعدشم يه كمي آبجوش اضافه كردم تا مواد بپزه ، در انتهاي پخت هم زعفرون دم كرده رو اضافه كردم و گذاشتم تا آبش كشيده بشه...
    براي ته ديگ ، سيب زميني خام رو رنده كردم و با كنجد مخلوط كردم و كف قابلمه ، روي روغن داغ ريختم و پخش كردم ، سپس مايه گوشت و لوبيارو لابه لاي برنج آبكش شده ريختم و گذاشتم تا دم بكشه


    انواع پلو
    زیباکده
    روناک جون میشه بگین اسم اون سه تا غنچه شور که روی لوبیا پلو گذاشتی دقیقاً اسمش چیه؟
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۰   ۱۳۹۳/۱/۲۶
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    زیباکده

    ronak n : 

    سوتي پلو

     ( ت رو با تشديد بخونين ) يا شير پلو ، يكي از غذاهاي خوشمزه ايه كه توي اردبيل زياد درست ميشه ...
    خيلي هم راحته ، همون كته خودمونه فقط به جاي آب ، همون مقدار شير پرچرب مي ريزيم ...
    بنا به نوع برنج ، براي درست كردن كته ، هر چقدر كه آب مي ريزين ، شير پرچرب جايگزين كنين و اگر به جاي روغن معمولي از كره استفاده كنين كه عالي ميشه ....
    توي اردبيل اين پلو رو يا با ماهي دودي مي خورن و يا ماهي تازه ...يا اينكه قيسي ، كشمش و خرمارو توي كره تفت ميدن و با اين برنج سرو مي كنن...



    انواع پلو
    زیباکده
    اینو امشب درست می کنم 
  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۳/۱/۲۶
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    واااااااااااااااااای با شیر، چقدر عالی
    اصلاً نشنیده بودم، واسه مهمانی ها هم ایده جالبیه
    ممنون
  • ۲۲:۱۴   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    مهتا اگه درست کردی بگو چطور شد ؟
  • ۲۲:۴۲   ۱۳۹۳/۲/۱۰
    avatar
    *باران مهــــر*
    کاربر فعال|491 |434 پست
    تقريبا مثلِ شير برنج ميشه احتمالا..
    فقط ي خرده برنج توش زنده ترِ و گلاب و شكر نيست.

    مرسي روناك جان:)
  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۳/۲/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    این دستور پخت و از تو نت دیدم 



    زرشك پلو با ته ديگ مغز آفتابگردان

    فكر مي كنم اين غذارو همه بلد باشين ، فقط يه توضيح كوچولو بدم....

    همونطور كه هميشه گفتم من از طعم شيريني توي غذا خوشم نمياد ، براي همين موقع تفت دادن زرشك و خلال پسته ، از شكر استفاده نكردم....

    براي ته ديگ هم ، وقتي برنج رو آبكش كردم ، توي قابلمه روغن ريختم و مغز آفتابگردان رو روي روغن داغ پخش كردم ، طوري كه كاملا كف ظرف رو بپوشونه و بعد با كفگير پرس كردم ... بعد برنج آبكش شده رو روش ريختم تا دم بكشه....

    بعد هم موقع سرو از مخلوط برنج زعفراني ، زرشك و پسته استفاده كردم


    انواع پلو
  • leftPublish
  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


    قيمه خشك

    يكي ديگه از غذاهاي اردبيل هستش ، البته معمولا همراه غذاهاي ديگه سرو ميشه ....

    گوشت چرخ كرده : ٣٠٠ گرم 

    لپه پخته : ١/٢ پيمانه 

    خلال بادام : ١/٢ پيمانه 

    زرشك : ١/٤ پيمانه 

    پياز : ١ عدد 

    رب گوجه : ١ قاشق غذاخوري (‌در صورت تمايل ، ولي من استفاده نكردم )

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران ، دارچين ، پودر سير 

    گوشت رو به همرا پياز ريز شده سرخ مي كنيم ، خلال بادام ، لپه و همه ادويه جات رو اضافه مي كنيم و دوباره به تفت دادن ادامه ميديم ...

    در ظرف رو مي بنديم و حرارت رو خيلي كم مي كنيم ، اين غذا نيازي به آب نداره ، فقط بايد حرارت خيلي كم باشه ...وقتي كه پخت ، دقايقي قبل از اينكه از روي حرارت برداريم ، زرشك رو اضافه مي كنيم ، كمي هم مي زنيم و بعد سرو مي كنيم


    انواع پلو
  • ۱۳:۵۵   ۱۳۹۳/۲/۲۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    والك پلو





    دوستان والك يه نوع سبزي صحراييه كه فقط فصل بهار مي تونين پيدا كنين ...مي تونين توي پلو ، كوكو و يا حتي به صورت خام همراه غذا ازش استفاده كنين ...شبيه سيره ولي با عطر و طعم ملايمتر.....



    طرز پختشم هيچ فرقي با سبزي پلو نداره ، بعد از پاك كردن و شستن والك ، خردش كردم و موقع آبكش كردن برنج لابه لاش ريختم ، البته مي تونين به صورت كته هم بپزين و با گوشت ، مرغ يا بوقلمون ميل كنين




    انواع پلو
  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۳/۲/۲۹
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻫﻬﻬﻬﻬﻪ ﺭﻭﻧﺎﮎ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻗﯿﻤﻪ ﺧﺸﮏ ﻣﯿﮕﯿﻢ ﻗﯿﻤﻪ ﻣﺮﺩﻩ
  • ۱۴:۱۸   ۱۳۹۳/۳/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زرشك پلوي مخلوط

    مرغ رو به هر روشي كه دوست دارين بپزين ، اگه ران مرغ باشه بهتره ، بعد از پخت ، گوشت رو خرد كنيد و با زرشك و مغز گردوي ريز شده مخلوط كنيد ، به اين مخلوط كمي نمك ، زعفران و فلفل سياه فراوون اضافه مي كنيم ....

    برنج ساده رو آبكش مي كنيم و بعد از دم كشيدن و آماده شدن ، موقع سرو با مرغ و زرشك مخلوط مي كنيم




    انواع پلو
  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع پلو



    دمی گشنیز" با نیمرو، پیازچه و ماست "





    برنج ۱۱/۲ پیمانه 

    ۲ پیمانه پر یا به مقدار دلخواه گشنیز تازه به صورت درشت خورد شده.

    نمک به اندازه دلخواه

    روغن مایع ۲ ق غ



    برنج رو با آب روی حرارت بالا بجوش آورده ، نمک، روغن را به آن افزوده کمی هم زده در آن را گذاشته و حرارت را کم کنید. برنج که کمی پخت گشنیز را به آن افزوده باز هم زنید در آن را گذاشته و بگذارد تا آرام پخته شود. همین  دوست داشتید میتونید با نیمرو سرو کنید


    انواع پلو
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان