سه الی 4 تا تا سیب زمینی متوسط ( بستگی به بزرگی قابلمه تون داره ) رو بشورین و پوست گرفته و رنده درشت کنین .
بعد کمی روغن و نمک و کمی زعفرون دم شده بهش بزنین و
توی قابلمه روغن بریزین و داغ کنین و بعد سیب زمینی رنده شده رو کف قابلمه بریزین و صاف کنین و به دلخواه کمی پودر سیر یا موسیر و پیاز اضافه کنین ... بعد برنج رو روش بریزین و در مدت طولانی با شعله کم دم بذارین .
موقع سرو میتونین مثل پیتزاسه گوش قاچ کنین
نکته : یادتون هم باشه بلافاصله پس از خاموش کردن شعله و کشیدن برنج ته دیگ رو در نیارین ...کمی صبر کنین .... تا ته دیگ رو کامل و نچسبیده بشه از ته قابلمه بلند کرد
